Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 12:13 am

Dany_S scrie:Azi aproape am terminat si cumparaturile de Craciun, i-am luat cadou mamei si inca cate ceva jumatatii ! Voi ce cadouri de x-mas ati luat pana acum (celor care nu-s pe forum bineinteles)?

~p ~p ~p ~p bre Dany :) aici e Romania bre! aici nu se fac cadouri, aici se dau lumanari, toata lumea da cadou lumanari parfumate de Craciun ~p a propos....ia zi, s-a deschis hotelul ala din gheatza integral?
La noi aici s-a deschis o smecherie din aia cu gheatza pe care te dai cu patinele...nu stiu cum ii zice da' m-as duce, pacat ca n-am cu cine :D
E , asta e, pacat ca nu au si astia sistem cu restante (cu toate ca o sa iau,sper acest examen) ca-n tzara, ar fii asa de bine!

Sssssttt...sa nu te auda cineva de la minister ca ne-am ars :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 19, 2004 12:16 am

:love: tu flai ...te-am invitat la teatru si m-ai refuzat...ma risc acum si te invit la patinoar...ce zici ? vezi k a trecut ziua de sambata cand am spus k accept "orice" ...asa k ai grija ce zici! :) si Adina vrea la patinoar ;D mergem ?
Crash imi promisese dar nu am mari sperante :p (de patinoar e vorba in continuare )
p.s : scrieti "monk" cu "m" mic mai..ce naiba ? :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Dany_S » Dum Dec 19, 2004 12:19 am

:D Love2

Pai nu vezi ca mosu , cica, iti luase o sticla de Porto dar care a disparut la "tzigani" !
Nu rade de lumanari parfumate, ca-s marfa :D :D, ale naibii lumanari, au facut astia p'acilea magazine speciale de lumanari (am chiar un amica care lucreaza intr-unu) si pun preturi astronomice pe ele, ca de , sunt magazine specializate

Am auzit ceva de un hotel de gheata undeva aproape de quebec city, dar din cate stiu, are niste preturi mai ceva ca la Waldorf, pt ca e relativ unicat (parca mai e unul in Islanda si nu sunt sigur dar parca si Suedia). Spre rusinea mea n-am fost inca la patinoar anu asta, dar ar trebui!

Dia, mergi in Floreasca la patinoar? Mai e un fel de "Disco on ice" acolo?
Dany_S
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 19, 2004 12:21 am

si eo am luat lumanari parfumate pt o tipa super buna .. sun cu efect de mancarimi .. le da la gajici niste mancarimi in pixda de nu pot sta fara putzulica.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 12:27 am

[quote=" Dia"]:love: tu flai ...te-am invitat la teatru si m-ai refuzat...ma risc acum si te invit la patinoar...ce zici ? vezi k a trecut ziua de sambata cand am spus k accept "orice" ...asa k ai grija ce zici! :) si Adina vrea la patinoar ]
DAH!! daca exista un loc de unde sa inchiriem patine merg si io sa-mi rup oasele pe gheatza iar daca stiti voi mai bine sa patinatzi ma invatzati si pe mine, da? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 19, 2004 12:34 am

Peste tot se inchiriaza patine! alege patinoarul si mergem : Flamaropol (national) ,Unirea,Floreasca ? ia zi ... :)
Eu stiu sa patinez...destul de bine :p si mai ales gratios :D ...Adina habar n-are asa k o sa cadetzi unu peste altu` pe acolo si daca chiar va doritzi o sa trec eu sa va ridic dupa fiecare tura pe care o dau! daca nu vretzi...va lasa asa pana a 2-a zi !
In concluzie tot singura merg la patinoar...k voi nu aveti timp de mine! :( probabil Crash nu o sa vina :( uuuf !!
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 19, 2004 12:40 am

Wild Rose...uite..te intreb si eu ceva. In ianuarie da inghetz mare si ingheatza lacul din IOR. Vrei sa mergem sa patinam ? Sau macar sa pescuim la copca ? :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 12:44 am

Dia scrie:Eu stiu sa patinez...destul de bine :p si mai ales gratios :D ...Adina habar n-are asa k o sa cadetzi unu peste altu` pe acolo si daca chiar va doritzi o sa trec eu sa va ridic dupa fiecare tura pe care o dau! daca nu vretzi...va lasa asa pana a 2-a zi !

Minunat! :D stai sa treaca Craciunul si mergem :p +ca tre' sa iau si eu salariul pt inchiriat patine :)

Moshule? nu merge cu WR mah, incearca la Jasmina :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 19, 2004 12:44 am

Puiutzul meu drag, eu zic ca mai bine mergem direct in Delta ... E mai palpitant asa :)
Love2Fly, nu mai agata gagicutze la intalniri forumiste sau pe forum ca dracu, devin geloasa si...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Dec 19, 2004 12:46 am

Dany norocosule, ai terminat cu cumparaturile de craciun, eu nici macar nu le`am inceput :gay:
Vreau si eu la patinuare, e unu la 10 min de mine dar nu am gasit amatori pana acum
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 19, 2004 12:47 am

Pui, ce sa facem in Delta ? Dunarea nu ingheatza. Ne-a invatat tovarasha profesoara la scoala ca apele curgatoare nu ingheatza.

Love2 a devenit un golan. Bea beri pe gratis la intalniri, am auzit ca i-a aratat Mtz tzatzele :cry: . I'm too old for this shit :cry: Nu mai vin niciodata la intalniri. In afara de Jasmine nu ma mai baga nimeni in seama.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 12:48 am

Wild Rose...eu nu agatz pe nimeni doar imi fac niste impresii, analizez care cum e :p in functie de ele trag si concluziile :) + ca e cazul sa ma ashez si eu la casa mea, nu? nu mai pot sa o ard la misto cu gagicutze blondine dornice de distractie ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 19, 2004 12:50 am

Wild Rose scrie:Puiutzul meu drag, eu zic ca mai bine mergem direct in Delta ... E mai palpitant asa :)

la cine te referi :-"
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Dum Dec 19, 2004 12:51 am

:D nu mai zic nimic :p
Doar ca astept sa iei salariul :) si gagicutza de la intalnirea forumista tot asta asteapta...k sa mergem mai repede la patinoar ;D
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 19, 2004 12:52 am

Noi mergem sa inotam, ca sa fim originali. :p
Doar Jasmine ? Si eu ?

Love2fly... Asta am insemnat eu pentru tine? O "gagicutza blonda dornica de distractie"? Da, am fost si asta, dar de ce mi-ai spus ca insemn mai mult? De ce? Nu-ti mai pasa de mine acum, dupa toate chestiile prin care am trecut? :cry:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 19, 2004 12:54 am

Frate...cate posturi. Locomotivele merg la capacitate maxima...si asta fara Titina si k@tzy.
eu unul...nici nu mai imi dau seama pentru cine sunt intrebarile si raspunsurile....

WR...si tu ce ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 12:55 am

Numai iubireeeea doar iubireaaaa!!!!! alalalalalala ~p
Wild Rose, stai draga linistita, vroiam doar sa te fac geloasa ca sa-ti arati o data si o data sentimentul pe care il nutreshti pt mine. Nu stiam cum sa te fac sa marturishesti si am ales aceasta varianta mai dura :p

p.s: Dia, abia astept si io :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 19, 2004 12:57 am

Si tocmai ca sa se echilibreze situatia si ca sa intelegeti ce si cum...cine pune intrebari..pt cine...cine raspunde si cui...eu ma retrag !
Noapte buna depou ! ;)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 19, 2004 1:04 am

OM : Ai zis ca doar Jasmine te baga in seama . Eu nu te bag in seama ?

Love2Fly : De cand iti permiti sa fii actorul sadic care frange inimile gagicutzelor blonde? Poate ca tu acum stii care sunt sentimentele mele , dar eu nu stiu daca te voi putea ierta. Merg sa ;M in speranta ca voi uita durerea pe care mi-o provoci!

Norocu' meu ca ii am pe Decret si Monk :D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 19, 2004 1:10 am

WR...cum nu ? :D

Eu acum, tinand cont ca am febra 39 si delirez, ma duc la culcare...

Love2...ce poola mea faci de Revelion ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 1:13 am

Frate Gabriel, o sa stau si o sa mananc salata de beouf si o sa ma uit la Arshinel daca nimeni nu ma cheama si pe mine undeva la un bairam :p
WR, discutam maine la o cafea :p pe care tu o s-o platesti :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 19, 2004 1:15 am

Eu si fratele David dorim sa ni te alaturi in incercarea de a ne milogi de careva sa ne primeasca si pe noi.

I'm a poor jew :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 19, 2004 1:18 am

Daca vii la munte o sa stam la o cafea , la un baruletz din Brasov plin de amintiri. Nu de alta, dar pana acum n-a ajuns acolo sperma ta si masutele de acolo imi spuneau ca isi doresc foarte mult sa... mai bine ma abtin. :)
Sa-ti platesc eu cafeaua nenorocitule? Chiar nu ma mai iubesti?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 1:19 am

Duceti-va la Oana ca va gazduieste ea. Va face de mancare, va lasa sa va uitati la tv, aprindeti artificii pe la 12,beti un vin fin si pe la 1 sa fiti deja in pat ca doi copii mici si cuminti :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 1:21 am

Wild Rose scrie:Daca vii la munte o sa stam la o cafea , la un baruletz din Brasov plin de amintiri. Nu de alta, dar pana acum n-a ajuns acolo sperma ta si masutele de acolo imi spuneau ca isi doresc foarte mult sa... mai bine ma abtin. :)

Ptiu drace, ce vulgara e fata asta! aproape ca m-am rusinat in p00la mea! :p
Maine nu pot draga, tre' sa ma uit la Carcotashi la TV ~p ca as fi venit cu mare placere :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 19, 2004 1:21 am

Nu frate, Love2. Vreau sa-mi petrec revelionul cu tine..in sperantza ca daca incep anu nou cu tine...mergem la vara pe undeva prin Spania :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 19, 2004 1:23 am

Love2Fly, m-as supara daca n-as stii ca faci asta doar pentru a o face pe saraca fata sa creada ca esti un "free man"... Tot la mine te vei intoarce oricum, deci eu te las sa-ti termini jocul.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 1:28 am

Oribile, mai vedem...au mai ramas 12 zile :p in 12 zile putem schimba lumea :D
Wild Rose, asha, lasa-ma! vreau sa avem o relatie occidentala noi doi...adica sa mai cunoastem si alta lume, sa facem cate un menaje a trois, sa ne incrucisham in pat, iar in cele din urma sa ramanem doar noi doi iubindu-ne in continuare, eh? ce zici?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 19, 2004 1:36 am

Relatie occidentala? Sunt deacord: eu+tu+inca un tip, e bine?
Poate din cand in cand o sa accept o tipa, sa nu zici ca ma gandesc doar la mine. Dar vreau sa-mi spui acum (sincer) ca pe mine ma vei iubi intotdeauna mai mult si ca n-o sa ma parasesti pentru ele.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 19, 2004 1:39 am

Asha e Wild Rose....doar pe tine :p
Noapte buna a tout le bagabonts du monde! :p
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive