Rammstein
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
mwhahaha, inseamna ca si eu stau prost cu auzul.
da tre's sa recunosc, si eu am ras tare de tot ;n
tare de tot melodia :o

da tre's sa recunosc, si eu am ras tare de tot ;n
tare de tot melodia :o
cloud come, shove the sun aside
-
Breathtaker - Junior Member
For Thread
Salut,
Zi-mi si mie te rog cine ti-a zis ca Rammstein ar canta pentru 10000$ ? Am vorbit cu un prieten si m-am gandit sa ii aduc la mine acasa pentru banii astia. Iti mai zic ceva: Stefan Banica canta pe mai multi bani!!! Si inca ceva: le-ar mai trebui si bani pentru benzina sa ajunga pana in Romania. Mediteaza la ce am zis!
Papa
Zi-mi si mie te rog cine ti-a zis ca Rammstein ar canta pentru 10000$ ? Am vorbit cu un prieten si m-am gandit sa ii aduc la mine acasa pentru banii astia. Iti mai zic ceva: Stefan Banica canta pe mai multi bani!!! Si inca ceva: le-ar mai trebui si bani pentru benzina sa ajunga pana in Romania. Mediteaza la ce am zis!

Papa
- alexmacs
- Junior Member
da, da , ohne dich suna foarte bine. pacat ca solistul moare la sfarsit. :-S
cloud come, shove the sun aside
-
Breathtaker - Junior Member
Albumu' dupa mine suna destul de soft asha ca ma intreb ce or sa mai scoata dupa asta...iar calitativ vorbind nu mi se pare de exceptzie.Poate caterinca face totu', dar parerea mea e ca baietzii ar trebui sa ia ceva decizii importante pe viitor.
Cam asta'i !
-
GreyV - Junior Member
poate...nu ascult de mult timp rammstein,dar cre' k ai dreptate!ultimele piese scoase de baieti sunt foarte diferite de stilul cu (virgula) kre ne-a obisnuit.parerea mea...o schimbare,sau o revenire mai bine spus, n-ar strica!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
amerika...
Da, ce-au facut de la Mutter incoace e mai usurel :-? (ce s-a intamplat cu chestiile gen Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen ? ?!?!),dar pana si pe Reise, Reise sunt niste melodii care chiar merita (Dalai Lama, Stein um Stein si inca cateva)...cat despre balade, canta balade dintotdeauna, uite Seemann...e printre primele cantece ale lor si e balada...
asa pai Amerika...
mi se pare ca pierde din complexitate fata de chestiile mai vechi, mai ales la refren, nu mai are substanta...videoclipul e bun...oricum o salveaza celelalte melodii de pe Reise, Reise...
i still love them
asa pai Amerika...
mi se pare ca pierde din complexitate fata de chestiile mai vechi, mai ales la refren, nu mai are substanta...videoclipul e bun...oricum o salveaza celelalte melodii de pe Reise, Reise...
i still love them

- Qualia
- Junior Member
din punctul meu de vedere muzica pe care o fac cei de la rammstein este una buna,de calitate. Cred ca va va ramane si va fi ascultata. Nu mi se pare ca este comerciala...Cine stie ce le rezerva viitorul??!!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Rammstein?
Ce parere aveti de ei?
Eu sunt un fan infocat al lor pt ca sunt de calitate in tot ceea ce fac... ;i
Anyone ce impartaseste acelasi simtzamant?
Eu sunt un fan infocat al lor pt ca sunt de calitate in tot ceea ce fac... ;i
Anyone ce impartaseste acelasi simtzamant?

- gamb0
- Junior Member
vii la budapesta la concert? deja sint multi care au bilete.
vezi pe http://www.rammstein.ro
vezi pe http://www.rammstein.ro
- flake
- Junior Member
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2