Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
~o
Titina si-a imbracat haina de om bun in aceasta dimineatza
Titina si-a imbracat haina de om bun in aceasta dimineatza

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna dimineata, copii!
ce poate fi mai placut decit sa-mi beau cafeluta, disdemorning, cind aproape toata lumea doarme, si sa citesc topurile anului 2004, mai controversate chiar si decit oscarurile ! ma, ce dor mi-a fost de voi !
ce poate fi mai placut decit sa-mi beau cafeluta, disdemorning, cind aproape toata lumea doarme, si sa citesc topurile anului 2004, mai controversate chiar si decit oscarurile ! ma, ce dor mi-a fost de voi !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
mneatza voo !
ce bine este cind esti acasa, linga ai tai ! va multumesc mult pentru asea o dimineatza primitoare :kiss:
ce bine este cind esti acasa, linga ai tai ! va multumesc mult pentru asea o dimineatza primitoare :kiss:
aizzz&co
-
Buna dimineata, copii rasfatati !
nu-i asa ca e bine in vacanta?
mneatza shaki, weet, fetelor... va astept la cafea, sa mai o punem de-o birfa mica. sa-mi spuneti si mie care ce? cine cu cine? care pe cine? *p
nu-i asa ca e bine in vacanta?
mneatza shaki, weet, fetelor... va astept la cafea, sa mai o punem de-o birfa mica. sa-mi spuneti si mie care ce? cine cu cine? care pe cine? *p
aizzz&co
-
Mereu la datorie
Neatza, dragi camarazi. Ceasul arata10:48, dar m-am sculat mult mai devreme (06:25) ca aveam treburi importante de facut, treburi ce nu sufereau amanare, acestea fiind: calirea scutului(incalzire la 1600 C+racire brusca in zapada carbonica la -20 C +incalzire la 100 C+racire la temp med ambiant in veredea detensionarii), calibrarea arbaletei, inmuierea varfurilor sagetilor in venin de taipan, ungerea mitralierei, verificarea dispozitivului optic al lunetei si a bunei functionari a teleportorului.
In mom de fatza spun o incantatie sa mi se vindece mai repede ranile, apoi ma teleportez la granitza sa stau de veghe.
In mom de fatza spun o incantatie sa mi se vindece mai repede ranile, apoi ma teleportez la granitza sa stau de veghe.
- Invincible
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma