danutzule, daca ejti preten cu alecsei nu inseamna ca nu poti fi de mintea cucurbitaceelor.
ValiEnte scrie:enervant-Baixinio,se crede Mare Moderator pe sport
Oribilul Mosh scrie: cel mai antipatic : nocturna pentru aerele sale de superioaritate si pentru pseudo-cultura pe care o afiseaza zi de zi pe forum...dandu-si o importanta mult mai mare decat cea cuvenita.
neatza scrie:avand in vedere ca pentru tine cultura se reduce la o melanja intre lord of the rings shi onanie, ai dreptate cand zici ca nocturna afisheaza o pseudo-cultura. mai trebuia numa sa adaogi la finale shi un "parerea mea © baixu". asta ca sa nu dam nashtere la interpretari neconforme cu realitatea (un fel de "comentarii impertinente", ca sa zic mai pe limba ta).
Oribilul Mosh scrie: [...]
si recunosc...ca sunt fan lord of the rings...si ca sunt labagiu.
Oribilul Mosh scrie:daca ti-e asa mila ...poate dai si tu o bere...maxim doo :p
screenager scrie:bai nea cap de putza,scuze ca am uitat de reguli,precum scuze si pentru off-topicul asta grosolan,dar nu e vina mea ca e gabuba mai sexos ca tine.si deh,si tu ai un user care te-a votat fara sa aiba 50 de posturi,uite-te un pic mai sus.cre' ca e egalitate.
Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori