C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Pai asaltu' e pe doua fronturi: 1) pe mail si 2) la Call of Duty, care ne ajuta sa treaca timpul mai repede pana la Craciun tocma acu, cand partenerii nostri occidentali seriosi e in vacanta, plm.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
auzi? da' ce ie jmecheria aia cu girafa ca mie mio fost frica sa ma uit la poza mai mult de 3 secunde sa nu sara dracu nush ce parazcovenie sa patzesc probleme cu cordu ca am mai vazut dastea?
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre vrea si ofenderu una "meseriasha", io iti dau descrierea lui sa ii pastrezi daca ai asa ceva, plm:
ofendiru: tu ai vreo agenda mai meseriasha?
io: in ce sens agenda?
ofendiru: din aia de se da la pitbuli
ofendiru: agenda
ofendiru: de 2005
io: nam deloc agenda
io: de ce?
io: ii cer lu 90 dacatz trebe
ofendiru: pai ce firma suntetzi voi?
ofendiru: vreau una meseriasha
io: nu ne da noo agendebre
io: cat de meseriasha/
io: catz cunpar una daca ie
io: zi, cum ie aia meseriasa?
ofendiru: de cumparat gasesc shi eu aici
ofendiru: din aia de nu-i pica filele
ofendiru: maricica
ofendiru: grosutza
ofendiru: din aia de se da la vipuri
ai asa ceva?
ofendiru: tu ai vreo agenda mai meseriasha?
io: in ce sens agenda?
ofendiru: din aia de se da la pitbuli
ofendiru: agenda
ofendiru: de 2005
io: nam deloc agenda
io: de ce?
io: ii cer lu 90 dacatz trebe
ofendiru: pai ce firma suntetzi voi?
ofendiru: vreau una meseriasha
io: nu ne da noo agendebre
io: cat de meseriasha/
io: catz cunpar una daca ie
io: zi, cum ie aia meseriasa?
ofendiru: de cumparat gasesc shi eu aici
ofendiru: din aia de nu-i pica filele
ofendiru: maricica
ofendiru: grosutza
ofendiru: din aia de se da la vipuri
ai asa ceva?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
baicsule, plinuta e Oana lu Aliosha, batoza e io, da la asa ceva nu gasesc sinonim pentru buhait
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11478
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11478indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
naiti, da agendele are si pics? ie cu arcuri sau cu elastic? are jnuruletz de pus semn de carte? si la urma scrie NOTE ?
10x aiule si armata mirifica.
10x aiule si armata mirifica.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bah, mam certat io cu fane si afecs ca am sustinut intrarea in nato si la vremea aia iei nu manteles. acu le dau dreptate, ie inrobitor. adica cum bre, deshteptarea obligatorie la noo, ness , jumari, ochiuri, fraid raiz, nuudlas si altele stinse cu una doo beri, porma plecat la instructie in deshertu marginit de o chestie uda si albastra la peste treishcinci de grade apruape cat o techila de esport, sa tearunci pe spate la tuate atacurile la juasa inaltime care le ordona serjentu , sa ti se verse pe gat obligatoriu cate o bere aburinda la fiece 10-15 minute, sa mananci la popota numa creveti, homari si pesti rapitori din marile suburbane si sa duci lupte corp la corp cu misteriosii inamici suptmarini este o povara grea pentru soldatii romani , pruaspat intrati in nato. da bre fane , da afecs ie najpa serviciu militar supt nato
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
saracu aiu... macar dear- invata si tineretu asta din zioa de az censeamna- sacrificiu de sine pentru tara, pentru preteni si pentru bibleoteca de cartier, unde nicicind aiu nu ar fi supus la asemenea canoane. aiule, io una aj propune sa te faca nato erou natonian.
aizzz&co
-

zaua buna!...
noaptea trecuta, merluc, a fost de neuitat. vecinii mei nushdeunde cred ca au avut un stoc de bhang uscat care a luat foc... casa in care stau a fost in calea fumului...
noaptea trecuta, merluc, a fost de neuitat. vecinii mei nushdeunde cred ca au avut un stoc de bhang uscat care a luat foc... casa in care stau a fost in calea fumului...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
da matale nu a-i somn?
da matale nu a-i somn?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Mna neatza tutulor oropsitzilor!
Cel mai rau shi mai rau e sa nu-tz pice oichii-n gura de somn ca exista pericolul sa te asfixiezi daca ejti infundat pe nas.
Cu alte cuvinte ,mi-e somn de mor!
Cel mai rau shi mai rau e sa nu-tz pice oichii-n gura de somn ca exista pericolul sa te asfixiezi daca ejti infundat pe nas.
Cu alte cuvinte ,mi-e somn de mor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
dimin!
pijchesh, unde oi fi matale acuma, satz dea dzeu sanatatzi macsime ca tare bune mai ie foilele alea de leai trimes.
de asemenea, neatza, bre, beton de beton muzichiile. falchenbachu ala sau cum ii zici matale de mare angajament.
pijchesh, unde oi fi matale acuma, satz dea dzeu sanatatzi macsime ca tare bune mai ie foilele alea de leai trimes.
de asemenea, neatza, bre, beton de beton muzichiile. falchenbachu ala sau cum ii zici matale de mare angajament.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Inceputa la Timisoara, printr-o demonstratie pasnica, reprimata brutal de autoritati prin fortele de securitate, Revolutia romanilor s-a intins rapid in intreaga tara.
Armata a trecut de partea populatiei. Pe strazile din Timisoara, Sibiu, Brasov, Bucuresti si alte orase, numarul tinerilor morti si raniti in lupta pentru libertate continua sa creasca
Doamne, vino Doamne,
Sa vezi ce-a mai ramas din oameni
(scuzati cum am taiat cheful, pur si simplu mi-am amintit. neatza)
Armata a trecut de partea populatiei. Pe strazile din Timisoara, Sibiu, Brasov, Bucuresti si alte orase, numarul tinerilor morti si raniti in lupta pentru libertate continua sa creasca
Doamne, vino Doamne,
Sa vezi ce-a mai ramas din oameni
(scuzati cum am taiat cheful, pur si simplu mi-am amintit. neatza)
- gaga
bun diminetz
bai frate, sa traiasca ala care a inventat iarna! Ca e fuarte mijtou sa fie iarna crancena, frig shi ceatza. De ce? pai din motive fuarte intemeiate: daca este iarna, nu mai ie orashu' plin de d-aia inchishi la culuare shi muieri cu rochia peste nadragi. Nu tzigani, bre, Indieni.
Din India. care samana leit cu tziganii din Romania, se imbraca shi mai rau, shi in general singura deosebire ie ca ajtia e aici sa-mi manance mie zilele.
Din fericire, din motive de frig,tuata populatzia subcontinentului s-a retras la caldurica in multele restaurante cu mancari picante shi miros traznitor, lasand minoritatea alba sa-shi faca cumparaturile.
Sa traiasca frigu!
bai frate, sa traiasca ala care a inventat iarna! Ca e fuarte mijtou sa fie iarna crancena, frig shi ceatza. De ce? pai din motive fuarte intemeiate: daca este iarna, nu mai ie orashu' plin de d-aia inchishi la culuare shi muieri cu rochia peste nadragi. Nu tzigani, bre, Indieni.
Din India. care samana leit cu tziganii din Romania, se imbraca shi mai rau, shi in general singura deosebire ie ca ajtia e aici sa-mi manance mie zilele.
Din fericire, din motive de frig,tuata populatzia subcontinentului s-a retras la caldurica in multele restaurante cu mancari picante shi miros traznitor, lasand minoritatea alba sa-shi faca cumparaturile.
Sa traiasca frigu!
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mneatza.
dano, de parca s-ar putea uita asa ceva. chiar daca unii se fac ca nu-si mai amintesc.
gamiaj in ele de antibiotice si de amigdala unflata, ca nu ma- lasat tuata nuaptea sa dorm. si la voi ninge?
dano, de parca s-ar putea uita asa ceva. chiar daca unii se fac ca nu-si mai amintesc.
gamiaj in ele de antibiotice si de amigdala unflata, ca nu ma- lasat tuata nuaptea sa dorm. si la voi ninge?
aizzz&co
-

Daca nu va intereseaza sau aveti deja ( :0) ), dati va rog Fw. mai departe. Multumiri din partea micutilor.
Sunt inteligenti, draguti si au clasa!
Daca iti plac sau ai prieteni, rude, parinti care isi doresc un astfel de catel, incepand cu 15 ianuarie 2005 acesti puiuti sunt pregatiti pentru a fi adoptati!
Gratis!
Sunati la 0722316209 - Cornelia.
Sunt inteligenti, draguti si au clasa!
Daca iti plac sau ai prieteni, rude, parinti care isi doresc un astfel de catel, incepand cu 15 ianuarie 2005 acesti puiuti sunt pregatiti pentru a fi adoptati!
Gratis!
Sunati la 0722316209 - Cornelia.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_6055.JPG (100.13 KiB) Vizualizat de 2269 ori
-
- IMG_6054.JPG (93.23 KiB) Vizualizat de 2266 ori
-
- IMG_6048.JPG (65.49 KiB) Vizualizat de 2274 ori
-
- IMG_6047.JPG (84.3 KiB) Vizualizat de 2265 ori
-
- IMG_6038.JPG (99.83 KiB) Vizualizat de 2279 ori
- gaga
Necko, in bucurejt s-a pus zapada de juma de metru.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci da. buna dimineata. care io am fost asara la petrecerea de cris ma-s parti a lu' grupu' care este de firme din care e si firma mea part-e. deci afara ierea doi (duoi) mieluti la protap care ierea linga mititei si cirnati la gratar. nu linga iei ierea si vin fiert si tuica fiarta iar in jurul lor - adica cele ce iereau si azi nu vor mai ride in soare - iereau niste grade lipsa ca la vreo minus trei.
si cind am ajuns si am zis ca io dau haina la grandirob mi sa zi-s ca sin-t invitat afara care io am zis nu si au zi-s ca ie o bligatoriu.
care iar am racit.
awraaf: si daca nu s-a pus zapada, pot sa dau io o bere?
si cind am ajuns si am zis ca io dau haina la grandirob mi sa zi-s ca sin-t invitat afara care io am zis nu si au zi-s ca ie o bligatoriu.
care iar am racit.
awraaf: si daca nu s-a pus zapada, pot sa dau io o bere?

And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member