Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde eyewitness » Vin Dec 17, 2004 12:51 pm

voi chiar n-ati inteles ca jurnalu lu aurolacu ie facut duar pentru nanukulitzuca si danies, singurii care cunosc schematic conecsiunile tiristorilor din procesoru aurolacian?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Dec 17, 2004 1:19 pm

uite ca am gasit shi io un jurnal demn de lectura repetata. nushtu sai scriu nmele, ca ie tare complicat, da shtie iel despre cine vorbesc.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Mtz » Vin Dec 17, 2004 6:27 pm

Respectele mele Domnule Sephinoroth....imi place...nu pot sa zic de ce, dar imi place *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Da...

Mesajde Aurolacul » Vin Dec 17, 2004 8:29 pm

Are un jurnal bestial tipu'. Sper sa scrie in fiecare zi. :B
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Dec 17, 2004 10:08 pm

domnu sephisdfhrefer..., in fine, cu voia publicului larg vorbitor, o sa va zic tot aristide, cai mai sinplu, ma alatur corului de admiratori ca sa va zic cai tare fain ce facetz dumneavuastra colosha.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

???

Mesajde Seth2 » Dum Dec 19, 2004 3:05 pm

Sal...

One of my pages is missing.... Lipseste ultima pagina din jurnalul meu . Stie cineva ce s-a intamplat ?
Seth2
Junior Member

Mesajde Mtz » Dum Dec 19, 2004 8:05 pm

Jos palaria Sephinoroth! Dar parca se termina prea brusc, ai putea sa scrii mai mult pe zi? :j as citi carti intregi eu intr-o singura zi, nu te lua dupa mine :hi:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde nodingat » Dum Dec 19, 2004 8:35 pm

mulţumesc! mă bucur că vă place.

seth2, la un moment dat s-a intamplat imposibilu' şi forumu' ăsta a fost şters, tu te numeri printre norocoşii care au pierdut doar cateva pagini din jurnal, scuze, roman in cazul tău.
trebuie să-l ai tu salvat pe undeva, pe vreo dischetă, in aşa fel incat să-l completezi aici, este improbabil să şteargă iar forumul nenorociţii ăia de au făcut-o data trecută!
nu imposibil totuşi... sper că te-am lămurit cu privire la neclarităţile care sunt.
nodingat

Thx

Mesajde Seth2 » Dum Dec 19, 2004 8:56 pm

Merci de info...

Oricum..se pare ca am fost si mai norocos pentru ca ultima pagina nestearsa a fost si ultima din roman... restul erau doar posturi de jurnal pe care le-am am salvate intr-un fisier. Credeam ca a fost vreo problema cu ce era scris acolo sau ceva de genul asta :P

Dupa ce termin de re-postat o sa transcriu si noua mea poveste pe care am terminat-o acum cateva zile.
Seth2
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Dum Dec 19, 2004 9:38 pm

Gabuba , Darky , impresionant ! N-am cuvinte
K@tzy , povestea ta e mai mult decat haotica .. ai un personaj foarte nehotarat ..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde darkshines » Dum Dec 19, 2004 10:17 pm

multam weet, ma bucur ca iti place... si gabubu, you've outdone yourself in ultima intrare, brava! (o mica mentiune: e rammstein, nu remmstein)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Dum Dec 19, 2004 10:24 pm

gata, s-a modificat.
multumesc weet, multumesc darky.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde kahlan » Dum Dec 19, 2004 10:36 pm

Weet-weet scrie:K@tzy , povestea ta e mai mult decat haotica .. ai un personaj foarte nehotarat ..

Ca shi povestituarea, de altfel:D
Ehh, dar timpul shi'a revenit, eu m'am trezit, so este cam end of story~)
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 1:21 am

Excelenta scrierea lui darky ..care se incheie cu exprimarea dorintei sale de a fi un monstru. darky...sa stii ca am acasa o gramada de albume de pictura..si cand ma uit la ele ma minunez de maretia geniului acelor oameni..numitzi pictori. ei au trait acum sute de ani...dar sunt vesnic vii prin opera lor...chiar daca nu i-a aplaudat nimeni niciodata.
poate asa ai sa ajungi si tu peste secole.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 20, 2004 9:34 am

f. frumos ce-ai scris moshule.....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 9:55 am

multumesc ! stiu ca ce am scris la sfarsit...este si una dintre dorintele tale de Craciun..nu doar a mea sau a lu' Love2Fly.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Dec 20, 2004 11:23 am

Hihihi ce simpatica e amiba de scrie pe jurnale . Si mai e si pacatoasa , adica exact pe gustul meu .
Sa-mi dai si mie reteta aia de spalarea pacatelor :D
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Djinn » Lun Dec 20, 2004 11:26 am

mersi weet-weet :)
cantitatile de apa sfintita/tamaie ie in functie de greutatea pacatelor personale :j

Da' vezi ca la mine n-am mers... nu m-a lasat sufletu' sa le nenorocesc, saracele.... tot pacatoasa am ramas... :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Mtz » Lun Dec 20, 2004 11:28 am

FAW....misto rau, ultima pagina.....da' n-am inteles prea bine...se pune tamaia in apa sfintita + cu busuioc, nu? si cam cat de multa se pune la 3 litrii de apa sau hai sa zicem 10, de exemplu! Nu e pentru mine, pentru o prietena! :o

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Djinn » Lun Dec 20, 2004 12:14 pm

pai stai asa, sa nu care cumva sa le amesteci - cu ingredientele sfinte/ite nu-i de joaca, bre pacatosilor :D tamaia cu inalbitoru ie pentru suflet, apa sfintita cu detergent ie sa se spele pacatele, busuiocu-i optional, ca sa le parfumeze un pic :yD ; si daca pacatele ie grele da tot, apai recomand "prietenei" ;) ca dupe baie sa incerce sa le faca masaj cu neste mir ~p pentru cantitati vezi postul meu anterior...
si poate ca n-ar strica o dieta pe baza de cuminecatura si vin sfintit... ca tot vin sarbatorile... hic! ;M

Bafta!
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 6:59 pm

sephinoroth ...imi place jurnalul tau. parca e scenariul unui film romanesc din anii '75. asa imi inchipui personajele prezentate de tine acolo.
oricum...super !
si imi pare bine ca ai citit si tu din Elena Farago :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Dec 20, 2004 9:09 pm

weedule

~p ~p ~p

genial! De acum, singuru jurnal pe care o sa-l citesc cu regularitate
Dany_S
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 21, 2004 12:15 am

de la Mosh din jurnal:
Poate ca nu mi-am indeplinit visul de Craciun romantic la care aspira si Love2, acela in care pe acordurile lui Perry Como te plimbi cu o fata de mana si incerci sa patinezi cu ea pe lacul inghetat sub ninsoarea abundenta, dar mai este timp...si indiferent de ce ai face, Craciunul ramane magic.

Bre...timpul nu mai are rabdare cu noi, aici nu e Silistea Gumesti si nici tu si nici eu nu suntem Moromete.
Craciunul e magic atunci cand circumstantzele iti permit sa-l transformi TU in ceva magic....omul ishi induce magia in inima....daca vrea....
In fine....daca ai fi scris mai mult probabil ca ti-as fi spus un "excelent"....dar cu ce ai scris abia m-ai intaratat o leaca.... :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dragos C. » Mie Dec 22, 2004 5:32 pm

Love2Fly scrie:[..]omul ishi induce magia in inima[..]

Atunci se numeste autosugestie si nimic nu e mai fals. Te poti bucura, poti incerca sa crezi ca esti fericit, dar daca nu ai motive, magia nu e decat fata morgana.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde screenager » Mie Dec 22, 2004 6:49 pm

tin doar sa mentionez ca de vreo 5 intrari incoace nu imi mai place jurnalul lui darkshines,cel putin nu ca pe vremuri,al lui gabuba in schimb incepe sa ma captiveze mai mult.
screenager
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Dec 22, 2004 9:47 pm

un cersetor imputzit scrie:dupa care am zis sa-l sunam pe pishatul de Hades care se juca ... in loc sa vina sa munceasca, a preferat sa stea ca o putoare acasa in jegul ala de cocina.
Dupa ce am vorbit cu Hades, jidanu cred ca ne-a injurat sau ne-a pus un blestem d'ala in limba lui ... ca nush cum pula mea da numa ghinioane ne-au urmat ...

in timpul conversatziei noastre am auzit 'atentzie se inchid usile', stim ca atzi fost cu 'colindu' prin metrou...
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde monk » Mie Dec 22, 2004 9:55 pm

acel cersetor imputit ... face ceva pt banii aia ... canta ... pe cand tu ce ? .. tu erai la universiate cershind fara sa faci nimic ..... acu imi explic defapt de unde s-a auzit acel bodaproste zis de vocea ta .. initial am crezut ca te joci la calculator .. dar acu imi dau seama defapt ce s-a intamplat
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 22, 2004 9:57 pm

sa nu-i mai amintim, monkule, ca noi dimineatza am fost la servici...nu ne-am jucat Diablo 2..si nici n-am dormit pana la 11.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Dec 22, 2004 11:04 pm

screenager scrie:tin doar sa mentionez ca de vreo 5 intrari incoace nu imi mai place jurnalul lui darkshines,cel putin nu ca pe vremuri

curiozitatea ma roade sa intreb : da' de ce?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde dreamslave » Joi Dec 23, 2004 12:21 am

Darkshines, sincera sa fiu mie nu mi-a placut penultimul tau post din jurnal. E prea trist, prea deprimant, ar trebui sa incerci sa fii un pic mai optimista... In rest jurnalul e super!
dreamslave
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale