Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Azi...
Am reusit sa-mi mananc cele 5 mese pe zi, shi am taiat frunze la caini la lucru ca nu am avut clientzi. Am inceput sa ma iau la bataie cu bucatarii...ca distractie :o :p
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Am reusit sa-mi mananc cele 5 mese
cu sau fara scaune, aceasta e intrebarea

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
pt cst.. de fapt erau doua la 60 una la 30:) oricum e eftin ca era in complex, in general in TM 1 bere=40 mii lei
am fost la ceva shopping, mai dau o tura si mai pe dupa amiaza..
busy day
am fost la ceva shopping, mai dau o tura si mai pe dupa amiaza..
busy day
-
Daimon - Mesaje: 5074
Am facut o criza de Anxietate in drum spre Facultate 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Am mancat pizza,am ieshit pe afara,m-am plimbat cu nishte prietene,am mancat nishte chipsuri,iar acum stau pe tusha ca-i trecut de 6 shi se zice ca daca mananci dupa 6 te ingrashi...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
am facut bagaje
am stat de vorba cu neshte cemeishti mai scumpi la vorba shi nu numai
am bantuit prin orash dupa adaptuare pt laptop
m-am intalnit cu prietenii shi am schimbat cadouri de craciun
am baut cafea
am venit acasa shi am terminat de impachetat cadorile pentru neamurile shi prietenii din tzara
am vorbit doo ore la telefon cu varu-meu de parca nu ne-am vedea maine
am injurat universu
nuapte buna
shi iera sa uit am vorovit cu o tarantula de serviciu despre grau shi alte halea
am stat de vorba cu neshte cemeishti mai scumpi la vorba shi nu numai
am bantuit prin orash dupa adaptuare pt laptop
m-am intalnit cu prietenii shi am schimbat cadouri de craciun
am baut cafea
am venit acasa shi am terminat de impachetat cadorile pentru neamurile shi prietenii din tzara
am vorbit doo ore la telefon cu varu-meu de parca nu ne-am vedea maine
am injurat universu
nuapte buna
shi iera sa uit am vorovit cu o tarantula de serviciu despre grau shi alte halea
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bey loser ;-) punem scoru' la amicale *p?
on topic: azi m-am plictisit... si am ajuns la jumatatea jocului NFS Undrg. 2
on topic: azi m-am plictisit... si am ajuns la jumatatea jocului NFS Undrg. 2

-
Catalánul - Mesaje: 625
vALIeNTE (c.e.), pe cine crezi ca intereseaza ca tu joci biliard de anuntzi treaba asta de trei ori in 53 de minute?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma