H.B.O.

sub lumina lanternei magice

H.B.O.

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 3:40 am

Daca s-a deschis un subiect separat pentru Hallmark ..ia sa deschid si eu unul pentru HBO !
In primul rand va spun ca sunt abonat legal HBO (probabil singurul din Romania) si 90 % din timpul petrecut in fatza televizorului..ma uit la HBO.
Imi place postul..pentru ca dau filme noi..si pentru ca le reiau de nenumarate ori. Adica,de exemplu..nu imi fac probleme ca am pierdut filmul de sambata seara..pentru ca foarte bine il pot vedea joi dimineatza. De asemenea..pot urmari de cate ori vreau un film ce mi-a placut (Pulp Fiction de 8 ori :D )

Chiar daca,probabil,voi posta singur la acest subiect...il rog pe Aliosha sa il accepte pe forumul sau. Multumesc anticipat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

14 februarie

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 3:50 am

De 14 februarie la HBO,de asa-zisa zi a indragostitiilor...au fost :
The Next Best Thing cu Madonna si Rupert Everett. Un film bunicel. Mi-a placut de Madonna. A jucat destul de bine. Nici homosexualul (si in film si in realitate) Everett nu a fost rau.

Iar dupa film...concert Robbie Williams..de la Koln. De senzatzie. Personal,nu prea ma incanta Robbie Williams. Pana acum. Un foarte bun profesionist. Mi-a palcut cum a cantat. Pe langa celebrele sale melodii Angel,Millenium..etc....a interpretat melodii din repertoriul Limp Bizkit,Queen si Take That.
La sfarsit,domnul Robbie a rostit catre public urmatoarele : "Ladies and gentelman.My name is Robbie Williams.We were fuckin' briliant. May the force be with you! "
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

in acest week end la HBO

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 3:57 am

Sambata Tea with Mussolini ,o coproductie Italia-Sua cu Cher,Judi Dench si Joan Plowright. Iar duminica...The Story Of Us ..un film romantic cu bine-cunoscutzii Bruce Willis si Michelle Pfeiffer.

In sfarsit doua filme bune in week end..ca ma cam saturasem de premiere gen Scream 3.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Sâm Feb 16, 2002 11:19 am

Io vreau sa zic ca prind HBO la o calitate proasta, dar destul de vizionabila, fara nici un fel de decodor.
Rolf
Junior Member

Re: H.B.O.

Mesajde Mirela » Sâm Feb 16, 2002 9:47 pm

Imi place postul..pentru ca dau filme noi..si pentru ca le reiau de nenumarate ori. Adica,de exemplu..nu imi fac probleme ca am pierdut filmul de sambata seara..pentru ca foarte bine il pot vedea joi dimineatza. De asemenea..pot urmari de cate ori vreau un film ce mi-a placut (Pulp Fiction de 8 ori :D )

si totusi...trebuie sa recunosti ca uneori devine enervant sa vezi acelasi film de 3 ori in 2 saptamani...anu'trecut parca,a fost un film cu joe pesci care mie mi-a placut la nebunie...goana dupa cadavru parca ii spunea...si l-a dat intr-o seara,dupa doua zile pe la 1 noaptea,saptamana urmatoare ziua...si iar peste cateva zile.pana la urma m-am saturat...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 17, 2002 4:28 am

Pai mai Mirela..cine te pune sa urmaresti un film de atatea ori,daca nu itzi place ???? Te obliga oamenii de la HBO ?
Filmul cu Joe Pesci s-a numit 8 heads in a duffel bag !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Feb 17, 2002 7:04 am

8 capatani intr-un sac a fost super comedie. L-am vazut si eu pe HBO.
"Against modern football."
Aliosha

Moshu'...

Mesajde Mirela » Lun Feb 18, 2002 5:33 pm

asa.....8 capatani intr-un sac...io il confundam cu altu'.....
misto filmu'!!!chiar daca l-a dat de atatea ori...
si nu ma pune nimeni sa stau sa-l vad,si chiar nici nu am facut-o...dar de cate ori dadeam pe hallmark era un film pe care-l mai vazusem foarte de curand...
e drept,canalu'e facut pentru toate varstele/ocupatiile posibile.daca pierzi filmu'la ora cutare,il vezi altadata....e chiar misto!!
dar cand nu ai ce face si stai numai pe H.B.O. e cam nashpa...si cam trist pt.persoanele respective care nu au altceva la ce se uita....:p :D
btw....la ce te uiti in restul de 10 procente din timp??...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 18, 2002 10:18 pm

Eu nu suport sa ma uit la filme..mai mult de 1 data ! Doar 3-4 filme fac exceptzie. Daca il vad a doua oara..filmul mi se pare plictisitor ! Celelalte 10 %...ma uit la SPORT !

.........................
Tocmai am vazut o comedie spaniola...Torente...cu un politist mitocan rau de tot. Statea prin suburbiile Madridului...intr-o mizerie si o dezordine de nedescris. Era alcolic..fura bautura din magazine. Era suporter Atletico Madrid...care se spune ca este echipa oamenilor simplii din capitala Spaniei (cam cum e Rapidul la noi). Un film..pe care vi-l recomand ! Mai ales tzie Aliosha ! Stiu sigur ca are sa-tzi placa !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Feb 18, 2002 10:20 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Eu nu suport sa ma uit la filme..mai mult de 1 data ! Doar 3-4 filme fac exceptzie. Daca il vad a doua oara..filmul mi se pare plictisitor ! Celelalte 10 %...ma uit la SPORT !

mai taie din aia 90% si uita-te pe cartoon network...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 18, 2002 10:34 pm

Nu..ca nu imi plac desenele animate spatziale..care sunt pe Cartoon ! Iar pe alea clasice..gen Looney Toones ,Tom & Jerry ..si bineinteles 2 Stupid Dog...le-am vazut de sute de mii de ori !

Prefer Home Box Office !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Feb 18, 2002 10:47 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Nu..ca nu imi plac desenele animate spatziale..care sunt pe Cartoon ! Iar pe alea clasice..gen Looney Toones ,Tom & Jerry ..si bineinteles 2 Stupid Dog...le-am vazut de sute de mii de ori !

pacat ca nu prinzi nickelodeon...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 19, 2002 3:48 am

Vinerea asta..pt. ultima ora la HBO..Matrix ! Slava Domnului ! De 3 ori am incercat sa il urmarest....si nu am avut rabdare pana la sfarsit !

Sambata ,avem High Fidelity cu John Cusack si Tim Robbins. Un film pe care ,personal,il astept cu un deosebit interes.
"Eram nefericit pentru ca ascultam muzica pop sau ascultam muzica pop pentru ca eram nefericit? "

Duminica este Reindeer Games ,cu Ben Affleck,Gary Sinize si Charlize Theron. Un film despre care nu am auzit nimic.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 20, 2002 1:29 am

High Fidelity este cotat cu 7.7 stele la imdb.com ,iar in TvMania este filmul saptamanii !
Asa ca....Aliosha...du-te repede la magazinul de inchiriat casete ....!
Oribilul Mosh
Junior Member

un week end plin la HBO

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 26, 2002 2:13 pm

Sfarsitul de saptamana ,la HBO,ne ofera :

vineri : :Tigerland ..un film in regia lui Joel Schumacher . Cu Colin Farrell si Mathew Davis. (Aliosha..vezi ce cotatzie are la imdb !)

vineri noaptea : South Park : Bigger,longer & uncut + Fight Club

sambata : Passion of mind cu Demi Moore
+ un nou serial "Sub Pamant SRL" (astept sa-l vad ..ca nu stiu despre ce este vorba in el)

sambata noaptea : American History X cu Edward Norton (unul dintre filmele mele preferate)

duminica : Big Momma's House cu Martin Lawrence

duminica noaptea : The Insider cu Al Pacino si Russell Crowe
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 01, 2002 7:00 pm

Serialul ce debuteaza maine la HBO se numeste..Six Feet Under . Este o productzie originala HBO..la fel ca si Sex and The City,Oz sau The Sopranos.

Revin cu mai multe amanunte despre acest serial...care a castigat Globul de Aur in acest an.....dar dupa ce vad primul episod.

La noi,in Romania...maine (2 martie) debuteaza prima serie...iar la HBO America..pe 3 martie debuteaza seria nr. 2 !
Cei care statzi prin Canada sau State..si care avetzi HBO...poate imi povestitzi si mie cate ceva despre acest serial.
Oribilul Mosh
Junior Member

cartoons...

Mesajde Shrek » Sâm Mar 02, 2002 12:00 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu..ca nu imi plac desenele animate spatziale..care sunt pe Cartoon !

Pai man si mie imi plac filmuletzele animate despre spatiu sau sf in genere...sa vizionezi filmul TITAN...nu te vei mai putea dezlipi de la ecran...AND I MEAN IT.:D:D:D...e un film superb prin efectele de engine, fx, vocile personajelor din filme "reale" foarte cunoscute. Sa te uiti la TITAN si apoi sa-mi spui ce parere ai despre el. Se gaseste si pe cd, dvd....hurry and take it..:)

Over & Out.
It's a question of mind over matter.
If you don't mind it don't matter.
Shrek
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 10:31 am

Shrek..eu am zis cu NU imi plac desenele spatiale....orice efecte ar avea si oricat de dragutze ar fi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 10:39 am

Ba...dar chiar nimeni de pe acest forum nu urmareste HBO-ul ???
Nu-i nimic..eu tot va povestesc depre serialul de aseara.
Deci.. a luat Globul de Aur 2002 pentru cel mai bun serial dramatic. Personajele principale..sunt membrii unei familii care au o firma de pompe funebre. Ei se ocupa cu totul...imbalsamare,refacerea mortului,cosciuge,slujbe de inmormantare....si toate cele trebuincioase unui asemenea eveniment.
In episodul de ieri,in Ajunul Craciunului ...muri chiar capul familiei...sefu' al mare de la pompe funebre ! Si ne este prezentat..cum familia sa il preagtesc pt. inmormantare.
Familia compusa din : nevasta-sa,un baiat homosexual care avea iubit un polititst de culaore , un baiat care tocmai venise din Seattle si la WC-ul din aeroport i-o trasese uneia , o fata cam nebuna si drogata. Astia cu pompele funebre locuiau in Pasadena,California.
Pai cam atat pt. inceput !
Daca va intereseaza detalii ,legate de acest serial (desi nu cred :D ) uitatzi aici :
HBO Romania
HBO America
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 08, 2002 3:23 am

Duminica la HBO..un film cu 5 nominalizari la OSCAR....The Talented Mr. Ripley

Iar ,sambata...Rules of Engagement cu Tommy Lee Jones si Samuel L. Jackson
Oribilul Mosh
Junior Member

HBO extra

Mesajde Panshui » Mie Mar 13, 2002 4:21 pm

Salut!

Stie cineva in ce data si la ce ora se da HBO extra despre generatia techno? Sunt al naibii de interesat, maiales pentru ca reclama avea in background o melodie de FSOL :0)

Ok, daca stiti ceva, impartasiti si mie!

Pannie
I'm just a regular guy from outer space.
Panshui
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 6:46 pm

Pai a fost,frate..pe 4 ianuarie..la orele 22:10 !
Il mai dau ei in reluare..dar nu stiu cand..cand aflu te anuntz !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 22, 2002 8:40 pm

Duminica seara am privilegiul de a urmari,la HBO...The Cider House Rules , o ecranizare a romanului omonim ..scris de marele John Irving !
Un film distins cu 2 premii Oscar..si nominalizat la alte 5 sectiuni !
Oribilul Mosh
Junior Member

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 23, 2002 6:11 am

Oribile am vazut azi filmul dupa care a fost facuta parodia aia incredibila pe HBO
"Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood "

Filmul se chema "Menace II Society".
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 27, 2002 9:58 am

...iar luna viitoare pe HBO...vine filmul cu care m-ai inebunit tu...o toamna intreaga !
De-abia astept sa il revad !
Ai ghicit.....este vorba despre........ !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mar 27, 2002 2:41 pm

Nu-mi aduc aminte. Te-am batut la cap cu multe filme...
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 27, 2002 5:31 pm

Pai nici eu nu-mi mai aduc aminte de titlul filmului ! :p
Este filmu ala in care ....
Benicio Del Toro este Franky Four Fuckin' Fingers , Vinnie Jones este Bullet Tooth Tony ..iar Brad Pitt este un tigan irlandez !

Cred...ca nici tu nu itzi mai amintesti titlul filmului....asa ca mai bine intrebam pe cineva de pe forum..daca o stii !
Oricum..important este ca acest minunat film... vine la HBO in luna mai !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mar 27, 2002 9:53 pm

Snatch
L-am vazut de n ori. Prea tare !

PS:
Bonjour
Aliosha

Mesajde Mirela » Mie Mar 27, 2002 10:01 pm

am si eu o intrebare,daca stie cineva: e adevarat ca in europa se prinde f.greu(sau f.scump)canalul HBO??(spunea un coleg azi...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 1:19 am

Da Mirela numai in Romania costa 3 USD (parca) pe luna.

Oribilu si cu inca o fata sunt singurii abonati legali pe care ii cunosc.
In cazul lui Oribilu explicatia e simpla. Primeste cu mare bucurie cadourile hbo (pasta de dinti, sapunuri etc) cu ocazia sarbatorilor importante si ma anunta de fiecare data laudandu-se.
Pe de alta parte ma lua mereu peste picior ca eu aveam decodor (1 bucata = 75.000) cu care fie vorba intre noi se vede destul de decent.
Aliosha

Următorul

Înapoi la Film