)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Mtz » Mie Dec 22, 2004 5:04 pm

Eu is suparata foc....pretenul meu nu vrea un ogar afghan, iar ai mei sigur nu or sa mai doreasca inca un caine ~( Eu vreau un catzel frumos si destept :-S
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde paiacec » Mie Dec 22, 2004 5:07 pm

Adica un chipendel prost cu alte cuvinte nu?
cam greu cu dorintze d-astea!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Ah...

Mesajde Aurolacul » Joi Dec 23, 2004 3:11 am

Tocmai ma gandeam la paianjeni mai paiacec. Ia zi, ala din poza ta ce specie e? E din aia din Brazilia care am auzit ca sunt cei mai mari? :shock:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Dec 23, 2004 3:55 am

Mtz scrie:Eu is suparata foc....pretenul meu nu vrea un ogar afghan, iar ai mei sigur nu or sa mai doreasca inca un caine ~( Eu vreau un catzel frumos si destept :-S

Daca vrei un catel destept si frumos ia-ti un Labrador. Daca gasesti vreo labradorita supla si cu tate mari ti-l trimit pe Jack(in poza atasata) al meu sa o dea, si iti las tie puii. Eu n-am nevoie de ei. Sa mai dea si la buci catelul meu, sa se simta si el bine la cald.

Ogarii afgani sunt extrem de urati. Arata ca niste femei cu trasaturi de barbat. Nu vad de ce ai vrea sa iti iei un asemenea catel. Totodata sunt foarte inalti si nu poa' sa intretina relatii sexuale calumea. Dupa cum stii cainii nu se dau decat intr-o singura pozitie spre deosebire de oameni si delfini, singurele fiinte care se fut de placere. Dupa cum ziceam ei sunt foarte inalti si daca ai mascul tre sa gasesti o femela de talia lui ca sa poa sa ii bage baslaibaru in mij iar daca ai femela tre sa gasesti un mascul de aceeasi talie pentru ca ea sa poata primi baslaibarul in mij. Ei nu poa sa stea in genunchi ca oamenii sau sa faca fel si fel de perversiuni. Se dau precum cuplurile alea cretine, toata viata intr-o singura pozitie insa ceva mai avansat, ceva mai lipsiti de inhibitie pentru ca nu tin mortis sa fie lumina stinsa. Sunt foarte confortabili cu corpul lor. Cainii astia sunt f complicati si foarte flocosi. Le cade parul tot timpu si tre sa faci curat dupa ei mai ceva ca intr-un bordel.

Te rog nu opta nici pentru un caine de talie mica ... javrele alea imputie de companie cu creier minus pe care le tin in casa femeile parasite si trecute de a doua tinerete doar pentru a nu vorbi singure in casa.
Fişiere ataşate
jack.JPG
jack.JPG (65.68 KiB) Vizualizat de 2551 ori
"Against modern football."
Aliosha

Mda...

Mesajde Aurolacul » Joi Dec 23, 2004 1:23 pm

Aliosha scrie:
Te rog nu opta nici pentru un caine de talie mica ... javrele alea imputie de companie cu creier minus pe care le tin in casa femeile parasite si trecute de a doua tinerete doar pentru a nu vorbi singure in casa.

Mda, bunicamea are un Pekinez. Cred ca de asta l-a luat, ca sa aiba cu cine mai vorbi ca e singura. Dracu stie ce vorbeste cu cainele ala. ~p
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Samy » Joi Dec 23, 2004 1:48 pm

Eu am auzit shi cazuri mai grave in care faceau altceva decat sa vorbeasca cu cainii...~p
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Dec 23, 2004 9:33 pm

Bun venit celui mai nou membru, Craciunitza

offendi, vezi k te cauta nishte groopie craciunitze ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde MiG29 » Joi Dec 23, 2004 10:12 pm

sa nteleg ca de pajte iuzaru asta o sasi schinpe nicku in ceva gen iepurica sau ce?:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde paiacec » Joi Dec 23, 2004 10:13 pm

loooooooool ce avatar shi-a tras rechina!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Shaki » Joi Dec 23, 2004 10:16 pm

dupa loooooool-ul tau, m-am uitat repede la avatar, sa vad daca e vreo craciunitza sau vreo iepurica :D

Shaki

Mesajde baixinho© » Joi Dec 23, 2004 10:19 pm

Shaki scrie:sau vreo iepurica

cred ca s-a uitat la avatarul Jasminei. ~p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde paiacec » Joi Dec 23, 2004 10:20 pm

Oricum,e urat!Mai urat ca al meu!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Mtz » Joi Dec 23, 2004 10:41 pm

Aliosha scrie:Daca vrei un catel destept si frumos ia-ti un Labrador. Daca gasesti vreo labradorita supla si cu tate mari ti-l trimit pe Jack(in poza atasata) al meu sa o dea, si iti las tie puii. Eu n-am nevoie de ei. Sa mai dea si la buci catelul meu, sa se simta si el bine la cald.

Mai am un post pe undeva cu ce genuri de catzel as vrea daca ar fi sa fie casa mea si sa nu mai fiu nevoita sa intreb daca imi permite sa aduc un catzel. Labradorii sunt dementiali, mi-ar placea un Golden Retriwer, un Chow Chow, un Shar Pei, si multe alte rase.... E super scumpic catzelul tau...eu am un Brak German in etate de 8 ani si e o vita de catzel (Hova :T nu te baga).
Sa-ti traiasca si la cat mai multe femele, pt el, si pt tine daca ai nevoie ;-)
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Shaki » Joi Dec 23, 2004 10:44 pm

mtz, si cum se impaca pisica pe care ai adoptat-o cu catzelu? :)

Shaki

Mesajde Mtz » Joi Dec 23, 2004 11:04 pm

Shaki scrie:mtz, si cum se impaca pisica pe care ai adoptat-o cu catzelu? :)

pai nu stiu...CAcatzelul e la Buc si pisicul la Valcea *p

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde cubu » Joi Dec 23, 2004 11:41 pm

Aliosho, ce putoare de caine ai. Sigur nu e roman?
indescifrabil
cubu

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Dec 24, 2004 1:24 am

Io cred ca threadu asta e mult prea mijto.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Dec 24, 2004 1:33 am

cubu scrie:Aliosho, ce putoare de caine ai. Sigur nu e roman?

ba da cubule. Traieste in Socului de cand s-a nascut. E un obisnuit al teraselor Machedonu si Fanutza vara, mananca gogosi gratis in statie la tramvai (in timp de eu le platesc pe ale mele...) si practic e unul dintre cele mai populare personaje din zona. Intreaba-l pe alin sau pe gabi ca il cunosc prea bine :))

Acum are vreo 8-9 ani dar pe vremea cand eram eu in liceu si el avea 1-2 ani era aspirator de femei in parc. Toata lumea venea sa il mangaie si se intra usor in vorba.

Problema cea mai mare pe care am avut-o cu el e ca e f negru si nu prea il vad noaptea. Odata am venit acasa cu una pe care o agatasem la o petrecere pe palier, eram cam beat si nu l-am observat in hol. M-am impiedicat de el si am cazut direct pe gresie de am trezit toata casa.... in afar de asta dupa cum se poate vedea e simpatic, nu am prea multe sa ii reprosez, si , cel mai important, nu pute.

Cred ca si Gabi are cateva povesti interesante legate de el pe care ar vrea sa vi le comunice.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mtz » Vin Dec 24, 2004 1:38 am

E simpatic rau...spre deosebire de al meu...Si faza cu pirdutul in noapte...Tata ii pusese o luminita la zgarda ca sa-l vada ;a de parca fugea undeva...e prost batut in cap, catzelul, si n-ar pleca din jurul blocului fara unul dintre noi. Si al meu era asipartor de baietzi, dar cand ma vedeau la fatza cereau numarul lui de telefon ;a

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 24, 2004 3:09 am

Aliosha scrie:Cred ca si Gabi are cateva povesti interesante legate de el pe care ar vrea sa vi le comunice.

Le-am povestit de 1000 de ori...atat pe forum cat si-n realitate. Acum o s-o zic pe ultima, care se poate aplica si la cubu :D
Deci, cubule, intr-o zi m-am dus pe la Aliosha si a venit si Jack (nu Daniel's ...ci asa se numeste cainele lui Aliosha) ...si Aliosha mi-a zis : "mangaie-l...ca-i gras ca tine ! " . ;n

E un caine frumos...dar e batran si doarme tot timpul.

Eu daca e sa-mi iau caine as opta pentru un labrador bej (nu stiu cum se numeste exact rasa) sau pentru un caine lup....care sunt preferatii mei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Dec 24, 2004 2:48 pm

care o fi oare diferentza dintre subiectul asta si subiectul asta ?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Dec 24, 2004 4:03 pm

Samy, cred ca te referi la Mosh Craciun cu treaba aia din semnatura.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Samy » Vin Dec 24, 2004 4:08 pm

Ma refer la cine se considera...shi sper sa se considere...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 24, 2004 4:09 pm

nu...la mine se refera :D
she loves me ! she loves me ! :love:

--------

baixole, tu ce mai faci ? ce vrei sa-ti aduca Mosh Craciun anu asta ? ai fost baietzel cuminte ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Samy » Vin Dec 24, 2004 4:12 pm

Shi uite ca s-a considerat shi sper ca m-a iertat...:love: :love: :love:
Am vorbit cu Mosh Craciun shi a zis ca daca nu ma iarta nu-i aduce nimic...

edit later: Daca nu zice nimic inseamna ca m-a iertat,shi daca m-a iertat ma simt obligata sa mi adaug ceva la semnatura
Samy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 24, 2004 4:20 pm

te-am iertat ! sa te pregatesti pt. diseara :p

:love:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Samy » Vin Dec 24, 2004 4:23 pm

Daca m-ai iertat,sunt gata sa fac ce zici tu diseara...:yD :love:
Samy
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 24, 2004 4:31 pm

Samy, chiar esti gata sa faci orice vrea porcu' asta diseara ? Multa bafta ! Vezi ca-i tanar si capabil!
Moshule, sa nu fii prea salbatic , capisci?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Samy » Vin Dec 24, 2004 4:40 pm

Wild Rose,sa intzeleg ca eshti geloasa?Eh, recunosc ca nu shtie cum sa se poarte cu o domnishoara,azi m-a batut...:yD
Mersi pt bafta,o sa am nevoie...:kiss:
Samy
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 24, 2004 4:57 pm

Nu , nu sunt geloasa pen'ca stiu ca o mica parte din inimioara lui de :@) imi va apartine mereu ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati