Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Eu am primit de la Koala un cadou mai mult decat miraculos...si e destul ~)
Ma duc sa destup o bere care a costat cat prima de Craciun a lui Love2Fly...si cat 5-6 tricouri Dolce Cabana d'a lu Titina.
Craciun Fericit, loco ! :p
Ma duc sa destup o bere care a costat cat prima de Craciun a lui Love2Fly...si cat 5-6 tricouri Dolce Cabana d'a lu Titina.
Craciun Fericit, loco ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Love2Fly scrie:Alo....e cineva la mine pe cosh...nu mai poate sa iasa....ce dreaq sa fac?
Stoarce-l...si se rezoolva problemele! ar mai fi si solutia cu Clearasil..dar dureaza ceva mai mult! deci...stoarce-l ! (de toate cadourile pe care le are la el...cu grija sa arunce si niste Cavalli si Prada la mine in sufragerie...da ?)
Pt cel mai oribil prieten al meu : ma bucur ca ti-a placut " cadoul meu " !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
N-am incercat niciodata sa fiu un exemplu pt nimeni
dar tu o tot dai inainte cu exemplele de cate ori se scrie ceva ce nu-ti convine pe aici!
aa...si nu eu sunt mama ta
exemplu sa iei de la taica-tu...care vrea sa isi ia limba in gura cu frumoasele forumiste ! eu n-am inca nici un copil...sunt libera si fara responsabilitati...:p
Craciun Fericit Kata :love:
dar tu o tot dai inainte cu exemplele de cate ori se scrie ceva ce nu-ti convine pe aici!
aa...si nu eu sunt mama ta
exemplu sa iei de la taica-tu...care vrea sa isi ia limba in gura cu frumoasele forumiste ! eu n-am inca nici un copil...sunt libera si fara responsabilitati...:p
Craciun Fericit Kata :love:
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dap....K@zty...ai un tata depravat, o sa-si traga amanta si o sa se imbete ca un porc. Sunt curios cum o sa ma perceapa lumea dupa ce vom pune poze cu mine si Wild Rose, limba in limba
ah..trebuie sa fie interesanta treaba.
Aoleu....da' daca nu mai vrea ea? damn
ah..trebuie sa fie interesanta treaba.
Aoleu....da' daca nu mai vrea ea? damn

-

Love2Fly - Junior Member
Titina scrie:acu am primit de la mama nush cate bluze Dolce & Cabana
doooooooooamnelor si domnilor ... din aceiasi colectie va mai presenzam si parfumul COCOSH ARE EL .... GIORG I ARMANII si bineinteles .. firma mea preferata ... Mike...
va datz seama ce de cadouri de marca a primit titina ?
-

monk - Mesaje: 2747
Doamne cat de atent e monk...e incredibil...eu nici nu am bagat de seama! am trecut asa repede peste postul ala ca nu mi-am dat seama ce scrie exact !!
haha...bravo monk...good one :love:
haha...bravo monk...good one :love: like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Mesaj pt. Love2Fly :
Boorsuky...a mancat, a baut o bericica, a desfacut cadoul de la Koala (care e secret. asa ca nu ma intrebati ce am primit) ...si mai sta putin si se culca fericit :p
Boorsuky...a mancat, a baut o bericica, a desfacut cadoul de la Koala (care e secret. asa ca nu ma intrebati ce am primit) ...si mai sta putin si se culca fericit :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

monk scrie:doooooooooamnelor si domnilor ... din aceiasi colectie va mai presenzam si parfumul COCOSH ARE EL .... GIORG I ARMANII si bineinteles .. firma mea preferata ... Mike...
va datz seama ce de cadouri de marca a primit titina ?
am remarcat prima data treaba asta , acu, stau si ma intreb monitoru si boxele alea ce or fi? Ceva Soony sau poate un Samsug ceva. Boxele sunt sigur Panascanic ;m
Oircum, tare ca ea primeste cadou de la mama, si separat de la tata!
Zburatorule, pai bateriile alea sunt reincacarbile sau alcaline ceva, ca atunci ti-a lasat cadou frumos moshu!

-

Dany_S - Junior Member
Nu trece si pe la buda boorsuky? inainte de culcare asha...vreo 45 de minute de relaxare nu strica :p
Ce ti-a adus Koala? ca sa stiu ce o sa-i reproshez tot anu' viitor!
LATER EDIT:
Dany,
777 astea sunt niste baterii care se descarca instantaneu...sunt 2500 lei bucata
) ca si Trompi care e un suc de 8500...
Eu si moshu mai obisnuim sa scoatem fetele la un Trompi si un covrig, maxim doi.... :p
Iti dai seama? iesi cu o tipa...beti 2 x Trombi si 4 covrigi si toata chestia asta te costa 28.000 (~ 1,15 CAD)
-

Love2Fly - Junior Member
45 de minute ??
45 de minute pt o partida mono-intima... (ce cuvinte scot) ! bine ma...pe tine nici cu o fata cred k nu te tine 45 de minute si tu il trimiti pe moshu 45 de minute singur...of of of !!
nu ai ce sa imi reprosezi...stiu sigur dragul meu love2fly...am fost mereu impecabila cand a fost vorba de tine
! chiar nu ai ce sa imi reprosezi nici anu asta nici la anu!
oricum cadoul pe prietenu oribil e unic...:p
45 de minute pt o partida mono-intima... (ce cuvinte scot) ! bine ma...pe tine nici cu o fata cred k nu te tine 45 de minute si tu il trimiti pe moshu 45 de minute singur...of of of !!
nu ai ce sa imi reprosezi...stiu sigur dragul meu love2fly...am fost mereu impecabila cand a fost vorba de tine
! chiar nu ai ce sa imi reprosezi nici anu asta nici la anu!
oricum cadoul pe prietenu oribil e unic...:p like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Pe Love2Fly parca a pus stapanire inelul din Lord of The Rings. Parca numai e el. Parca a trecut de partea intunecata a fortei. Nu-l mai recunosc. :cry:
Cred ca ar da o plimbare cu iubita in Cismigiul inzapezit...pe un futai cu WR. ~(
Cred ca ar da o plimbare cu iubita in Cismigiul inzapezit...pe un futai cu WR. ~(
-

Koala...eu daca ar fi sa aleg intre o plimbare cu tine de mana prin Cismigiu si un futai cu oricune...as alege plimbarea cu tine :p
-

Moshule, ce ti-e si cu fetele astea "intzepate" si suparate pe viata....te ataca mereu cand nu te astepti. Noroc ca inca sunt eu un domn si nu ripostez cum ar trebuie. Beau pt. asta!
LATER EDIT: Moshule, da'intre un futai cu Jasmina si o plimbare de mana in CIsmigiu cu ursoaica ce ai alege?

-

Love2Fly - Junior Member
Mare noroc am ca esti un domn :p Ma intreb cum as fi raspuns avalansei de eventuale riposte ala tale...domnu` :love: !! oare as fi ramas fara replica ? :p ai fi fost primu` tip in fatza caruia raman fara replica...hmmm
Cireshica mea rostogolita...sunt flatata...pana si Eeyore de pe maieul meu de la pijama si-a pus mana la ochi si e rosu in obrajori...!!
M-ai alege pe mine...asta e consecinta unei perioade fff scurte de abstinenta...spre deosebire de altii :p
Cireshica mea rostogolita...sunt flatata...pana si Eeyore de pe maieul meu de la pijama si-a pus mana la ochi si e rosu in obrajori...!!
M-ai alege pe mine...asta e consecinta unei perioade fff scurte de abstinenta...spre deosebire de altii :p like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Love2Fly scrie:Moshule, da'intre un futai cu Jasmina si o plimbare de mana in CIsmigiu cu ursoaica ce ai alege?
Categoric...as amesteca optiunile...deci ..plimbare cu Jasmina de mana in Cismigiu...si ce ramane cu Koala :T
-