comentarii impertinente la poze
-
dEpEchEmIND - Junior Member
k@tzy este foarte frumoasa...nici eu nu shtiu de ce shi-a pus caciula in cap,dar ii sta foarte bine...
Titinei ii sta bine in roz(alb cu roz)...
Matrashita...m-i se pare mie sau se face din ce in ce mai frumoasa?
Oribilul Mosh...cred ca a facut prima poza dupa ce a baut berea aia la 110 000...:yD
Titinei ii sta bine in roz(alb cu roz)...
Matrashita...m-i se pare mie sau se face din ce in ce mai frumoasa?
Oribilul Mosh...cred ca a facut prima poza dupa ce a baut berea aia la 110 000...:yD
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
depeche, sa stapaneshti sanatuasa camera digitala si sa pui multe poze cu tine asha, cat mai frumoasa 
superb, in special primele poze... tu ai facut peretele ala colorat?
titina, nu pot decat sa fiu invidiuasa pe bluzele tale dolce&cabana, minunate asha cum se observa si din poze

superb, in special primele poze... tu ai facut peretele ala colorat?
titina, nu pot decat sa fiu invidiuasa pe bluzele tale dolce&cabana, minunate asha cum se observa si din poze

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Mosh, apropo de puosa cu tablou cu pricina: io stiam ca Dorian Gray ala a fost un gagiu frumos ;m asa ca nu vad comparatia.
cand am vazut poza ta langa tablou' respectiv, elementului din tablou ii lipsea un tractor si niste lanuri de grau, porumb in preajma. ca basc de tractorist are
cand am vazut poza ta langa tablou' respectiv, elementului din tablou ii lipsea un tractor si niste lanuri de grau, porumb in preajma. ca basc de tractorist are

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
[quote="wwritza"]Mosh, apropo de puosa cu tablou cu pricina: io stiam ca Dorian Gray ala a fost un gagiu frumos ]
La inceput si eu eram frumos...dar am facut foarte multe rele...si m-am uratit. Exact ca in carte. Doar ca la mine a avut repercusiuni asupra mea..si nu asupra tabloului. :p
tu ce scuza ai ?
La inceput si eu eram frumos...dar am facut foarte multe rele...si m-am uratit. Exact ca in carte. Doar ca la mine a avut repercusiuni asupra mea..si nu asupra tabloului. :p
tu ce scuza ai ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu e cald tot timpul unde sunt eu ... dar am fost acolo ca am avut turneu... am stat o saptamana (poza e facuta de pe balconul hotelului)
- Fişiere ataşate
-
- 109_0906.JPG (651.75 KiB) Vizualizat de 3295 ori
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
ma enervez
mi-e dor de Myrtle Beach acum din cauza ta, mi-aduc aminte ce vacantza de vis am facut acolo vara asta, deabea astept sa revin
La ce hotel ai stat LoveVerde?erau ceva turisti sau e prea frig si nu prea sunt decat localnicii?

mi-e dor de Myrtle Beach acum din cauza ta, mi-aduc aminte ce vacantza de vis am facut acolo vara asta, deabea astept sa revin
La ce hotel ai stat LoveVerde?erau ceva turisti sau e prea frig si nu prea sunt decat localnicii?
-
Dany_S - Junior Member
blood wiz...seamana oarecum cu marian jan
Cat despre Love Verde....nu mai am grai. Din punctul meu de vedere e cea mai dragutza fata all-time vazuta pe fanclub. A batut si pe jane doe.
Si se mai pricepe si la basket...si chiar joaca.
Cred ca e o plasmuire a diavolului. Asa ceva nu poate sa existe !

Cat despre Love Verde....nu mai am grai. Din punctul meu de vedere e cea mai dragutza fata all-time vazuta pe fanclub. A batut si pe jane doe.
Si se mai pricepe si la basket...si chiar joaca.
Cred ca e o plasmuire a diavolului. Asa ceva nu poate sa existe !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
LoveVerde, mesajul din postul precedent este, de fapt, urmatorul: adu-i userului care a scris postul ceva cand ajungi in Romania, iar la prima intalnire pe care o sa onorezi cu prezentza sa-i faci cinste cu x beri (unde x > 5).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Dany_S scrie:ma enervez
la Hilton am stat. erau si turisti dar f putini. nu era prea cald iar oceanul avea vreo 5 grade (tot am facut baie in el). eu am avut turneu oricum nu prea am avut timp de distractie, cluburi ... dar tot a fost misto.
merci mosu ... baixule HA HA HA cu litere mari

I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
-
LoveVerde - Mesaje: 376
blood_wiz scrie:cu cine mai?
Adica cu el (poza e modificata deoarece si pentru ca aparea si je):
- Fişiere ataşate
-
- alin.jpg (51.19 KiB) Vizualizat de 3277 ori
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
WR..poza aia e de cand am fost la Zoo ...si ii era lu Alin mila de elefant ? 

-
Da. Uite si o poza in care apare Gaia (elefantica
)
Eh, ce vremuri. Cum era maneaua aia? Ce perversa e lumea si rea parca...

Eh, ce vremuri. Cum era maneaua aia? Ce perversa e lumea si rea parca...
- Fişiere ataşate
-
- .jpg (284.49 KiB) Vizualizat de 3286 ori
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member