C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Utilizatori Activi: 74 (2 membri si 72 vizitatori)
ia uite acilea martzienii...
ia uite acilea martzienii...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Vai de noi offendi!Numa noi suntem pa baricade tudei!Shi-asha m-a coprins o leneeeee de-m vine sa ma duc dracului spre home,da nu am voie ca tre sa stau acileasha pana mai pa seara ca stau io la cheremu lu altora!
Halal!Aia ie!Iz zic io!
sfgfsgh: Cei mai multi utilizatori au fost 344, 13-09-2004 la ora 12:07.
paiacec, theOffender
Adica cum bre?noi doi pa data de cutare am facut cat atatzia utilizatori?...
...Ce capabili suntem bre!...mira-m-ash!
Halal!Aia ie!Iz zic io!
sfgfsgh: Cei mai multi utilizatori au fost 344, 13-09-2004 la ora 12:07.
paiacec, theOffender
Adica cum bre?noi doi pa data de cutare am facut cat atatzia utilizatori?...
...Ce capabili suntem bre!...mira-m-ash!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ei, asta ie. shi eu azi pe-acilea pana inspre orele amiezii dupa care ma retrag; ce-i nasol e ca toata saptamana e de zgarda la un birou, unde nime n-are chef de munca, nime nu vrea sa munceasca shi ceea ce e shi mai culmea, conducerea shtie shi nu-i pasa
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

V-am zis ca nu mai postez anu asta? Ei bine, nu crez ca vorbeam serios, alfel cum ashi fi aparut amu?!
Deci inca o dimineatza pe baricade, baga-mi-ash ce-am mai noduros(respectiv cí£lcaiul) in iea munca!
Se pare ca totz suntetz sanatoshi, voioshi, voinici(apropo, ashea ashi manca nejte mici...), chiar shi nenea angus, care-apare numa la sarbatori religioase!:)
Deci inca o dimineatza pe baricade, baga-mi-ash ce-am mai noduros(respectiv cí£lcaiul) in iea munca!
Se pare ca totz suntetz sanatoshi, voioshi, voinici(apropo, ashea ashi manca nejte mici...), chiar shi nenea angus, care-apare numa la sarbatori religioase!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alaleo la voi
Cutremurul de duminica, soldat cu mai mult de 25.000 de victime, a fost atit de puternic, incit a produs o vibratie a axei Pamintului, iar harta Asiei a fost modificata prin deplasarea mai multor insule, au declarat experti americani in geofizica, citati de AFP. Cutremurul, cu magnitudinea de 9 grade pe scara Richter si cu epicentrul la 250 de kilometri sud-est de Sumatra, a provocat deplasarea cu circa 20 de metri a celor mai mici insule din regiune, a declarat Ken Hudnut, expert la Institutul Geologic American (USGS).
El a afirmat ca este posibil ca si extremitatea nord-vestica a insulei Sumatra sa se fi deplasat spre sud-vest cu aproximativ 36 de metri, iar energia degajata de coliziunea celor doua placi tectonice care a declansat cutremurul sa fi provocat o vibratie a axei Pamintului. "Putem detecta miscarile foarte usoare ale Terrei si cred ca a existat o miscare pe orbita in momentul cutremurului, din cauza cantitatii uriase de energie degajate", a spus el.
Stuart Sipkin, cercetator la centrul national de informatii seismologice de la USGS, a apreciat insa ca insulele din zona Sumatrei s-au deplasat mai degraba pe directie verticala, ridicindu-se usor fata de nivelul apei. "In acest caz, placa tectonica indiana a alunecat sub placa birmaneza, provocind o ridicare a acesteia, astfel incit miscarea a fost verticala si nu orizontala", a spus el.
Cutremurul de duminica, soldat cu mai mult de 25.000 de victime, a fost atit de puternic, incit a produs o vibratie a axei Pamintului, iar harta Asiei a fost modificata prin deplasarea mai multor insule, au declarat experti americani in geofizica, citati de AFP. Cutremurul, cu magnitudinea de 9 grade pe scara Richter si cu epicentrul la 250 de kilometri sud-est de Sumatra, a provocat deplasarea cu circa 20 de metri a celor mai mici insule din regiune, a declarat Ken Hudnut, expert la Institutul Geologic American (USGS).
El a afirmat ca este posibil ca si extremitatea nord-vestica a insulei Sumatra sa se fi deplasat spre sud-vest cu aproximativ 36 de metri, iar energia degajata de coliziunea celor doua placi tectonice care a declansat cutremurul sa fi provocat o vibratie a axei Pamintului. "Putem detecta miscarile foarte usoare ale Terrei si cred ca a existat o miscare pe orbita in momentul cutremurului, din cauza cantitatii uriase de energie degajate", a spus el.
Stuart Sipkin, cercetator la centrul national de informatii seismologice de la USGS, a apreciat insa ca insulele din zona Sumatrei s-au deplasat mai degraba pe directie verticala, ridicindu-se usor fata de nivelul apei. "In acest caz, placa tectonica indiana a alunecat sub placa birmaneza, provocind o ridicare a acesteia, astfel incit miscarea a fost verticala si nu orizontala", a spus el.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alalei tzunamisti
sunt bine, sanatos si la bucale intors cu stajiul militar nesatisfacut
multumesc celor care miau purtat de grija in periuada ce trecu
un gand bun totusi, daca iesea nastase presedinte nu cred car fi distrus romania la nivelu unui tzunami
sunt bine, sanatos si la bucale intors cu stajiul militar nesatisfacut
multumesc celor care miau purtat de grija in periuada ce trecu
un gand bun totusi, daca iesea nastase presedinte nu cred car fi distrus romania la nivelu unui tzunami

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, sa va dea Dumnezeu sanatate shi o multzime de ani inainte. bine ca nu tzi-ai pierdut simtzul umorului. 

ANTI
-

-

weed13 - Mesaje: 1868
bine-ai vinit militare, sau dat grade la plecare?
-

bre va spui io, armata moderna ie diferita bre decand cu natoul asta. inamicu nu mai arunca cu grenada sau obuzu, arunca cu un val de apa de 3 ori cat biblioteca de rade tot in calea lui. dacati sapi transeu mori ca sobolanu ,singura sansa de salvare ie sa fuji la etaju 3 la cazarma alfel o iei orijinal de vorbesti cu pestii
-

bun revenit aiulicutzuki! daca-mi permitzi o parafrazare, ai venit cu tzunamiul de 10:45 ? bagajele vin cu replica?
alfel, ieri vorbii cu-n cunoscut care sentorsese joi sau vineri din tzara lu thai, da` bagajele nu ajunsesera numa ieri shi ierea fuarte bucuros ca apucase sa ajunga ok.
vorbii cu Necko shi cu neatza. shi iei ie ok, tzunami n-a servit inca, da` a comandat unu cu ghiatza shi lamaie!
s-avetz totz distractzie faina pe unde-tzi fi!
aipa!
skdjgh: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (4 membri si 3 vizitatori) nae cinefil*, angus, Ca talánul, darkshines
sar`na nenea angus! precum zisei mai sus, apari numa la sarbatori!
alfel, ieri vorbii cu-n cunoscut care sentorsese joi sau vineri din tzara lu thai, da` bagajele nu ajunsesera numa ieri shi ierea fuarte bucuros ca apucase sa ajunga ok.
vorbii cu Necko shi cu neatza. shi iei ie ok, tzunami n-a servit inca, da` a comandat unu cu ghiatza shi lamaie!
s-avetz totz distractzie faina pe unde-tzi fi!
aipa!
skdjgh: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (4 membri si 3 vizitatori) nae cinefil*, angus, Ca talánul, darkshines
sar`na nenea angus! precum zisei mai sus, apari numa la sarbatori!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

domnu filu, santeleg ca acuma doo zile, adica fix in data de 26 nu ati mai trecut prin minunatul oras in care iera vorba sa trecetz?? si daca raspunsu ii nu, ca altu nu are cum, mai trecetz zilele ce ie sa vina?
-

publica, azi se preconizeaza o seara culturala la biblioteca cu tema "efectele tzunamiului in cultura hameiului". matale parca ave-ai un material pregatit pe tema asta, nai vre-a sa nil cetes-ti si noo?
-

n-am ajuns bre in urbea-tzi de obarshie! am ales varianta mai lejera, adeca becleanul!
oricum, undeva prin ianuarie sper sa vin(tzuica, bere etc, shtiu:)!).
oricum, undeva prin ianuarie sper sa vin(tzuica, bere etc, shtiu:)!).
-

-

Am corel 10,Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10Am corel 10
Altfel spus,uelcam beac lu imblanzitorul de tzsunami sau cum i-o zice lu valu ala nervos!
Altfel spus,uelcam beac lu imblanzitorul de tzsunami sau cum i-o zice lu valu ala nervos!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

cecule mersi da io pe corelu cu numaru de pe trico 10 il am de fro 2 ani. a lu matale ramase intepenit pe la ciolpani au cum?
-

Al meu e de oamini mai puturoshi ashea din fire bre!N-are treaba cu ciolpaniu!O fo corel noo,acuma e zece,da mare branza de diferentza intre versiunile astea nu e cine shtie ce!io eram multzumit shi de corel noo,numa ca nush ce dracu are de nu se mai pupa cu calculiciu meu!Zecele vaz ca merje!N-o mai vrea nici asta,...bagam unshpe, sau doishpe, sau cate numere suporta corelu kilului!
wefgjkjkn: hai di pa!
wefgjkjkn: hai di pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

cecule, ioti mai dau nejte numere, daca ai nevoie de iele.
peseu : Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (1 membri si 6 vizitatori)
weed13
ce mai faceti bre uameni buni ?? voi astia 6 adica
peseu : Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (1 membri si 6 vizitatori)
weed13
ce mai faceti bre uameni buni ?? voi astia 6 adica
-

zaua buna!...
la bbc radio in dimineatza asta: autí£rití£tzile din cameroon impreuna cu UN cica au inceput o campanie imensa de propaganda pentru o sursa de food alternativa: za bugs; adica lacuste, coropishnitze, gandaci de bucatarie, omide, etcetera. cica contzin foarte multe proteine, minerale, carbohidratzi shi vitamine.
asta in sperantza de a decongestiona presiunea asupra vanatului (antilope, zebre, etc) care la ora actuala sunt braconate.
btw, shtirea e merluc. bine c-a plecat balrogimea sa la timp caci cine shtie ce fel de ciorbe ar fi mancat el p-acolo
la bbc radio in dimineatza asta: autí£rití£tzile din cameroon impreuna cu UN cica au inceput o campanie imensa de propaganda pentru o sursa de food alternativa: za bugs; adica lacuste, coropishnitze, gandaci de bucatarie, omide, etcetera. cica contzin foarte multe proteine, minerale, carbohidratzi shi vitamine.
asta in sperantza de a decongestiona presiunea asupra vanatului (antilope, zebre, etc) care la ora actuala sunt braconate.
btw, shtirea e merluc. bine c-a plecat balrogimea sa la timp caci cine shtie ce fel de ciorbe ar fi mancat el p-acolo

-

alalei voinicii mei
asear tzunami a trecut prin biblioteca unde a ras tot lasand duar spuma berii in urma lui
asear tzunami a trecut prin biblioteca unde a ras tot lasand duar spuma berii in urma lui
-

alaleo de la munci
ziule, merluc: facem ceva cu treaba aia din pemeu?
ziule, merluc: facem ceva cu treaba aia din pemeu?
ANTI
-

serustoc. aiule, ai reusit inca o data sa supravietuiesti luptei cu vajnicu tzunami ? io nu inteleg de unde atata putere intrun om.
sdf: baics, duar din curiozitate, cine ie ziuuu ?
sdf: baics, duar din curiozitate, cine ie ziuuu ?
-

bonjur. care este. am viza. mai ramine beletu' de tren de luoat care am fost asigurat ca Cernauti nu e o destinatie fuarte solicitata in aceasta periuoada a anului. si de fapt nici in celelalte.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
normal ca nu-i o destinatzie prea solicitata. caci lumea pleaca din cernautzi, nu prea gaeshti d'í£ia care sa se-ntoarca. poate la intoarcere o fi mai complicat, asha ca baga de sama. 

-

publica, dute bre sanatos ca am auzit ca la cernauti nare ajtia tzunami la stecla duar la damijana
ofendere sa baji buzzzz daca ai chef sa te ofensez la un billy yard
ofendere sa baji buzzzz daca ai chef sa te ofensez la un billy yard
-

weed13 scrie:baics, duar din curiozitate, cine ie ziuuu ?
nu zic, nea, cas secretos.
ANTI
-