Alb sau Negru? - Doar un joc - ...
Moderator: anjin-san
daca e vorba de tine antipatic..
inghetata de fructe de padure sau de banane?

inghetata de fructe de padure sau de banane?
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
metroul
avion personal sau yacht?
avion personal sau yacht?
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
mac-urile-s mai bune cica da eu tot cu pc-urile ma inteleg
iar dintre cabana sau hotel prefer o cabana in north carolina iarna...
Polo sau Tommy Hilfiger?
iar dintre cabana sau hotel prefer o cabana in north carolina iarna...
Polo sau Tommy Hilfiger?
-
Ruffles aia cu cascaval si smantana
nectar de piersici sau de pere?
nectar de piersici sau de pere?
-
prefer mandarinele ca-s mai dulci
muzica house sau R&B?
muzica house sau R&B?
-
ultimu meu raspuns pe ziua de azi ca ma mai duc si pe alte subiecte sa vad ce se mai discuta...
cu mashina ca-n tren am avut experiente mai putin placute... bine in ro ma refer ca de cand sunt aici nu am mers cu trenu deloc ca numa lume dubioasa apeleaza la acest mijloc de transport..
si pt ceilalti:
nectar de piersici sau de pere... ca am mai pus intrebarea asta ceva mai devreme si nu a fost vazuta...
cu mashina ca-n tren am avut experiente mai putin placute... bine in ro ma refer ca de cand sunt aici nu am mers cu trenu deloc ca numa lume dubioasa apeleaza la acest mijloc de transport..
si pt ceilalti:
nectar de piersici sau de pere... ca am mai pus intrebarea asta ceva mai devreme si nu a fost vazuta...

-
tocilar
becks sau calsberg?
becks sau calsberg?
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma