Multzean de doomiicinci
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Multzean de doomiicinci
multzean la toti forumistii endeferent de apartenenta politica , rasa sau coloarea berii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Urez si eu un sincer la multi ani si un 2005 frumos tuturor forumistilor....celor mici (Samy) dar si celor mari (eyewitness) ....celor buni (Love2Fly) dar si celor rai (nocturna).....celor uratzi (cubu) dar si celor frumosi (Love Verde)....celor saraci (Hades) dar si celor bogatzi (Wild Rose).....celor romantici (Decret) .....locomotivelor (k@tzy) dar si cm-istilor (baixinho ©).....
Imi pare rau ca in paranteza am trecut doar un exponent din fiecare clasa...dar nu avea rost sa insir tot forumul.
Eu in mai putin de 3 ore o sa fiu in tren...asa ca mai vorbim in 2005 !
Un an nou fericit !
Imi pare rau ca in paranteza am trecut doar un exponent din fiecare clasa...dar nu avea rost sa insir tot forumul.
Eu in mai putin de 3 ore o sa fiu in tren...asa ca mai vorbim in 2005 !
Un an nou fericit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
toate cele bune shi noi rezolutzii pentru anul 2005. pentru toata lumea.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Shaki scrie:sa va inbatatzi diseara
shi putem sa mai facem si alceva?

Lamultzean fericit shi sanatate macsima in doomiicinci!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani, forumisti de orisicare si de orisiunde !
In 2005 sa fiti sanatosi, frumosi, destepti, iubiti si bogati ! distractie maxima de revelion !
In 2005 sa fiti sanatosi, frumosi, destepti, iubiti si bogati ! distractie maxima de revelion !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La multzi ani tuturor forumishtilor, sa avetzi un an nou cat mai fericit!
Happy neeey yeear!:D
Va spun cate ceva despre fiecare, sper sa nu uit pe cineva~)
Prima numita este, bineintzeles, Necko, nana mea, care intotdeauna a fost acolo sa ma ajute, care m'a scos din atatea belele incat nici noi nu mai shtim, care a facut vraji de zane pentru a'mi fi mie bine.
Shaki, una dintre primele forumiste cu care am inceput sa vorbesc, cu care ma aseman uneori, sensibila cum mai rar se intalneshte.
Copilu, shi anume darksoul, din prima zi in care am vorbit ne'am atashat una de cealalta ,ne'am incurajat reciproc cand am avut nevoie, am invatzat una de la alta.
Moshu, the man, am evoluat de la o rivalitate la un joc, la o amicitzie deosebita, in felu ei. Am trecut prin bune, prin rele, ne'am mai suparat, ne'a mai trecut, dar prietenia a ramas.
Satyr, am descoperit, cu timpul, in el, un prieten adevarat, ca shi in altzi forumishti, am discutat despre lucruri care puate cu altzii nu ash fi putut, mi'am mai schimbat putzin din gusturile muzicale shi l'am facut shi pe el sa asculte Avril Lavigne.
gabuba, cu el din pacate la inceput nu a fost toma roz, am avut diferentzele nuastre, mai mult sau mai putzin bazate pe fapte reale, dar cu timpul ne'am cunoscut mai bine shi am devenit prieteni.
Love2fly, tata sburatoru, conzodiac cu mine, i'am admirat jurnalul , m'a indrumat in legatura cu cititul, lucru eshuat pana shi de mama. De asemenea, o persuana deosebita, mai ales daca s'ar deschide mai mult.
Dia, fatza zambituare de pretutindeni, care itzi puate insenina shi cele mai innorate zile shi ganduri.
Razorel, din pacate l'am cunoscut cam tarziu, un prim subiect de conversatzie adevarat a fost jurnalul meu. Cu timpul, am mai gasit un prieten in el, un sprijin pentru momentele mele, mai mult sau mai putzin placute.
Weet-weet, un suflet deosebit, o persuana aparte care de asemenea m'a ajutat sa trec prin cateva patzi mai nasuale, sa le ziem, ale vietzii.
Black eyes, meekee, protejata mea draga, din seara in care am vorbit cu ea i'am prins drag, nu duar din cauza ca e in acelashi liceu cu mine, ci pentru ca ma regasesc asha de mult in ea.
mtz, fata cea care nu are incredere in ea, orice i'ai face, deshi i'am spus multzi ca nu are de ce.
K-gula, de asemenea o persuana deosebita, cu care din pacate nu am apucat vorbi prea mult, dar unpic unpic acolo, am apucat sa il cunosc.
Crashov3r, prabushitoru, am apucat sa ne cunuashtem mai bine prin intermediul locomotivelor, nu a reushit sa'mi dea raceala.
monk, cu m mic la inceput nu am prea avut mare lucru de discutat, dar, in anumite situatzii , am apucat sa'l cunosc mai indeapruape, sa vad ca, deshi uneori nu pare asha, in realitate are un suflet mare.
Hades, persuana destul de tacuta de multe ori, dar cu multe de zis atunci cand vrea cu adevarat.
Wild Rose, deshi o shtiu de cel mai mult timp, imi pare rau ca nu am apucat sa o cunosc asha de bine, dar, am avut ceva in trecut, care sa zicem ca era comun.
Jasmine, la fel de aeriana ca mine, m'a tzinut minte deshi trecuse mult timp de cand nu am mai vorbit cu ea.
Decret
Young Hova, bre, m'a batut mar la pool, dar e un gentleman cum rar mai intalneshti
Zoso, ursuletzu care m'a mai ajutat cu nishte sfaturi pe ici, pe colo, m'a facut sa rad, m'a facut sa ma gandesc shi la alte lucruri in afara de aparentze.
Xkran, un quaker cum nu am mai vazut, am vorbit, am jucat, shi inca mi'e dator cu un joc 1on1
Scorpy, unul dintre primii forumishti pe care ii cunosc live, o persuana f de treaba, acnd ajungi sa o cunoshti
Samy, o copilitza care nu vrea sa v fie vazuta de lume, deshi nu are motiv, shi care ar trebui sa mai rishte un pic shi sa nu se mai incapatzaneze cand lucrurile nu's ca ea
Titina, am avut diferentzele nuastre, uneori s'a suparat din glume, alteori a mai exagerat shi ea, puate ca shi eu, dar a trecut.
Supermouse, zupa, de care din pacate nu mai shtiu mare lucru, din pacate.
Nicholas Alex, unchiu, amuzant ca intotdeauna
Depechemind, un mare talent la desen, din pacate, la fel, nu am apucat sa o cunosc prea bine
Darkshines, darky, o fata deosebita, mult peste cei de varsta ei, cu un simtz al umorului bine dezvoltat
J'adore, am cunoscut'o asta vara, din pacate nu am prea apucat sa vorbim.
Whatever, un om traznit, care face rozul mai roz atunci cand este fericit shi indragostit.
Happy neeey yeear!:D
Va spun cate ceva despre fiecare, sper sa nu uit pe cineva~)
Prima numita este, bineintzeles, Necko, nana mea, care intotdeauna a fost acolo sa ma ajute, care m'a scos din atatea belele incat nici noi nu mai shtim, care a facut vraji de zane pentru a'mi fi mie bine.
Shaki, una dintre primele forumiste cu care am inceput sa vorbesc, cu care ma aseman uneori, sensibila cum mai rar se intalneshte.
Copilu, shi anume darksoul, din prima zi in care am vorbit ne'am atashat una de cealalta ,ne'am incurajat reciproc cand am avut nevoie, am invatzat una de la alta.
Moshu, the man, am evoluat de la o rivalitate la un joc, la o amicitzie deosebita, in felu ei. Am trecut prin bune, prin rele, ne'am mai suparat, ne'a mai trecut, dar prietenia a ramas.
Satyr, am descoperit, cu timpul, in el, un prieten adevarat, ca shi in altzi forumishti, am discutat despre lucruri care puate cu altzii nu ash fi putut, mi'am mai schimbat putzin din gusturile muzicale shi l'am facut shi pe el sa asculte Avril Lavigne.
gabuba, cu el din pacate la inceput nu a fost toma roz, am avut diferentzele nuastre, mai mult sau mai putzin bazate pe fapte reale, dar cu timpul ne'am cunoscut mai bine shi am devenit prieteni.
Love2fly, tata sburatoru, conzodiac cu mine, i'am admirat jurnalul , m'a indrumat in legatura cu cititul, lucru eshuat pana shi de mama. De asemenea, o persuana deosebita, mai ales daca s'ar deschide mai mult.
Dia, fatza zambituare de pretutindeni, care itzi puate insenina shi cele mai innorate zile shi ganduri.
Razorel, din pacate l'am cunoscut cam tarziu, un prim subiect de conversatzie adevarat a fost jurnalul meu. Cu timpul, am mai gasit un prieten in el, un sprijin pentru momentele mele, mai mult sau mai putzin placute.
Weet-weet, un suflet deosebit, o persuana aparte care de asemenea m'a ajutat sa trec prin cateva patzi mai nasuale, sa le ziem, ale vietzii.
Black eyes, meekee, protejata mea draga, din seara in care am vorbit cu ea i'am prins drag, nu duar din cauza ca e in acelashi liceu cu mine, ci pentru ca ma regasesc asha de mult in ea.
mtz, fata cea care nu are incredere in ea, orice i'ai face, deshi i'am spus multzi ca nu are de ce.
K-gula, de asemenea o persuana deosebita, cu care din pacate nu am apucat vorbi prea mult, dar unpic unpic acolo, am apucat sa il cunosc.
Crashov3r, prabushitoru, am apucat sa ne cunuashtem mai bine prin intermediul locomotivelor, nu a reushit sa'mi dea raceala.
monk, cu m mic la inceput nu am prea avut mare lucru de discutat, dar, in anumite situatzii , am apucat sa'l cunosc mai indeapruape, sa vad ca, deshi uneori nu pare asha, in realitate are un suflet mare.
Hades, persuana destul de tacuta de multe ori, dar cu multe de zis atunci cand vrea cu adevarat.
Wild Rose, deshi o shtiu de cel mai mult timp, imi pare rau ca nu am apucat sa o cunosc asha de bine, dar, am avut ceva in trecut, care sa zicem ca era comun.
Jasmine, la fel de aeriana ca mine, m'a tzinut minte deshi trecuse mult timp de cand nu am mai vorbit cu ea.
Decret
Young Hova, bre, m'a batut mar la pool, dar e un gentleman cum rar mai intalneshti
Zoso, ursuletzu care m'a mai ajutat cu nishte sfaturi pe ici, pe colo, m'a facut sa rad, m'a facut sa ma gandesc shi la alte lucruri in afara de aparentze.
Xkran, un quaker cum nu am mai vazut, am vorbit, am jucat, shi inca mi'e dator cu un joc 1on1
Scorpy, unul dintre primii forumishti pe care ii cunosc live, o persuana f de treaba, acnd ajungi sa o cunoshti
Samy, o copilitza care nu vrea sa v fie vazuta de lume, deshi nu are motiv, shi care ar trebui sa mai rishte un pic shi sa nu se mai incapatzaneze cand lucrurile nu's ca ea
Titina, am avut diferentzele nuastre, uneori s'a suparat din glume, alteori a mai exagerat shi ea, puate ca shi eu, dar a trecut.
Supermouse, zupa, de care din pacate nu mai shtiu mare lucru, din pacate.
Nicholas Alex, unchiu, amuzant ca intotdeauna
Depechemind, un mare talent la desen, din pacate, la fel, nu am apucat sa o cunosc prea bine
Darkshines, darky, o fata deosebita, mult peste cei de varsta ei, cu un simtz al umorului bine dezvoltat
J'adore, am cunoscut'o asta vara, din pacate nu am prea apucat sa vorbim.
Whatever, un om traznit, care face rozul mai roz atunci cand este fericit shi indragostit.
- kahlan
- Junior Member
La Multi Ani tuturor forumistilor si sa aveti parte de un an nou mai bun decat cel care se va incheia in cateva ore!!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
An Nou Fericit...
Doresc ca sa urez tuturor forumistilor un An Nou Fericit!!!, numai bucurii, realizari si sanatate in anul care vine. Sa fitzi mai buni, mai desteptzi, mai intzelegatori s.a.m.d.
~y ~y ~y ~y ~y ~y ~y ~y ~y
~y ~y ~y ~y ~y ~y ~y ~y ~y
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
prima forumista careia i-am spus la multi ani acum cateva minute... am sunat-o pe mobil: katzy 
un an nou fericit, katzy, multzumesc pentru cuvintele tale frumoase
LA MULTZI ANI FORUMISHTI !!!!!!

un an nou fericit, katzy, multzumesc pentru cuvintele tale frumoase
LA MULTZI ANI FORUMISHTI !!!!!!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
La Multi ani, dragi forumisti, sa fiti frumosi si sa iubiti mult in anul care a inceput! si... Sa traiti... BINE!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
La Multi Ani, tuturor!!!Fie ca noul an sa va aduca multa fericire si sa fie mai bun ca anul care a trecut.Imi pare rau daca am suparat sau enervat pe cineva.Nu stiu ce sa mai zic.Va doresc tot binele din lume + inca ceva.
Peace & a Happy New Year 2 all!!!!
Peace & a Happy New Year 2 all!!!!
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
multzean tuturor forumistilor si neforumistilor, si un 2005 fericit!
Sa se aprinda artificiile!(si ce daca-i ziua?)
Sa se aprinda artificiile!(si ce daca-i ziua?)

- Fişiere ataşate
-
- 000_0567.JPG (298.25 KiB) Vizualizat de 6113 ori
-
- 000_0575.JPG (55.28 KiB) Vizualizat de 6126 ori
-
- 000_0608.JPG (181.92 KiB) Vizualizat de 6126 ori
-
- 000_0620.JPG (116.16 KiB) Vizualizat de 6110 ori
-
- 000_0623.JPG (135.99 KiB) Vizualizat de 6120 ori
-
dEpEchEmIND - Junior Member
La Multi Ani Tuturor...! Sa Avetzi...un An Mai Bun...si Sa Vi Se Implineasca Tot Ceea Ce V`ati Propus..! }{
DaCa VrEoDaTa Nu PrImEsTi ZaMbEtUl Pe CaRe Il AsTePtAI,
FII GeNeRoS Si DaRuIeStE PeRsOaNeI ReSpEcTiVe Un ZaMbEt.
DeOaReCe NiMeNi Nu ArE MaI MaRe NeVoIe De Un ZaMbEt DeCaT PeRsOaNa CaRe Nu StIe Sa ZaMbEaScA CeLoRlAlTi.
-
Iri - Junior Member
inca nishte artificuri
- Fişiere ataşate
-
- artific4.jpg (24.54 KiB) Vizualizat de 6128 ori
-
- artific3.jpg (18.91 KiB) Vizualizat de 6137 ori
-
- artific2.jpg (21.95 KiB) Vizualizat de 6109 ori
-
- artific1.jpg (17.66 KiB) Vizualizat de 6121 ori
-
- artific.jpg (31.13 KiB) Vizualizat de 6126 ori
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
dEpEchEmIND - Junior Member
La multi ani, doamnelor si domnilor !
Cat despre artificii...eu cu jidanu' le-am si filmat chiar...dar sa se trezeasca pisha...a..a....Hades...si sa puna filmele
N-am vazut in viatza mea asemenea artificii frumoase...nici macar la vreo deschidere de Jocuri Olimpice de vara.
Cat despre artificii...eu cu jidanu' le-am si filmat chiar...dar sa se trezeasca pisha...a..a....Hades...si sa puna filmele

N-am vazut in viatza mea asemenea artificii frumoase...nici macar la vreo deschidere de Jocuri Olimpice de vara.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
revin si eu cu completari si relatari de la fata locului:
- Fişiere ataşate
-
- IMAG0129.JPG (468.75 KiB) Vizualizat de 6120 ori
-
- IMAG0125.JPG (347.32 KiB) Vizualizat de 6123 ori
-
- IMAG0123.JPG (393.92 KiB) Vizualizat de 6110 ori
-
- IMAG0117.JPG (329.73 KiB) Vizualizat de 6114 ori
-
- IMAG0115.JPG (306.34 KiB) Vizualizat de 6119 ori
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2