incep eu prima
am jucat basket afara pana la 4 dimineata

revelionu lu memetu in litere mari de la un capat la altu
1. orele 7: ajunge niste una dintre persuanele cu care urma sa beau la mine. incepe cu o bautura aperitiv - uischi
2. orele mai incolo: io fac frigaruile care or sa fie singura nuastra mancare serioasa (nu singura mancare halita)
3. se pleaca inspre locul de intalnire
4. locul de intalnire - io consum neste un pacar de vin, neste votca (daia se chiama bautura aperitiv)
5. tacsiuri....the jack. observam cu stupoare ca noi eram cam singurii fara mancare. restu adusesera cantitati inimaginabile (anu asta imi place cuvantu asta ). nicio problema, lumea parea amabila, asa ca am avut ce manca tuata seara...
6. zona plina de bere, alcool, jackminator (tarii adunate de pe la mese, bagate in seicar si seicarite), dans, poze cu aparatu de 3000 de para(nu multe, numa 140)
7. orele 12, sampanii ejaculand lume pupanduse, io fancand poze, petarde, altfel de petarde, tofelu de petarde, bag poola iar petarde....
8. e deja 2005, revenim la alcool
9 se face 4 jumate. depresia de la orele 4 jumate ma gaseste treaz (mi se pare normal la orele 4 jumate sa fii treaz).,..asa ca am zism ce pana mea daca e depresie depresie sa fie.
10. 4:45...amu cat sa tina si o depresie??
11. orele 5 jumate: incepe taxiada, adica epopeea sunatului dupe tacsiuri
12 si finalu: orele 6 jumate, ma hotarasc si conving si pe cine trebuia sa merem inspre un tacsi...
13. nanica.si ca cam atata cred io. amu astept si reviewurile altora sa vad daca nu cumva am facut mai mult datat.
LoveVerde scrie:spuneti ce ati facut de rev, cat ati baut si puneti si poze daca aveti
incep eu prima
am jucat basket afara pana la 4 dimineata
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator