Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
e tzapinar
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
profunzimea-ntruchipata :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
are in semnatura doua versuri din piesa Crystal Ship
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Posteaza aiurea mereu. In loc sa zica ceva despre cei de deasupra lor spune despre cei acre au spus despre ea. Asta inseamna un cult al personalitatii foarte bine dezvoltat. Sau nu intelege ce e cu topicul asta:)
-
Tanase - Mesaje: 1238
ii explica lu triniti asta cum vine cu threadu asta, si ii indeamna pe toti sa isi urmeze inima:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
supermouse scrie:nu shtie engleza nici de frica- trinity se scrie fara dublu n
Stiu, insa mai era cineva cu "Trinity". Nu te mai enerva. Fii ;e
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Are conexiunea p**ii la net. Scrie despre ala ce o postat acu 3 randuri.
. Nu stie ca aci se scrie de ala de dinainte, nu de care vrea muschii lui.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Nu shtiu cam nimic despre acest user...dar o sa fac tot posibilul...se numeshte Trinnity,s-a inregistrat in decembrie shi a postat cam de 66 de ori...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
cr3tzu:Este un user cat se poate de vorbaretz,deci nu ma mira faptul ca (scuzatzi cacofonia) cu toate ca s-a inregistrat abia in decembrie are deja 115 mesaje...
Valiente: nu e suparacios...toata lumea il supara , dar el nu zice nimic...
Valiente: nu e suparacios...toata lumea il supara , dar el nu zice nimic...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma