Multzean de doomiicinci
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
LAMULTZEANI! la totzi, fara discriminari, indiferent de cat poarta la pantof, cat de mare are capu sau cat de des se scobeshte in nas, mai inzestratzi, mai putzin inzestratzi, sau chiar dea dreptul miraculoshi. sa avetz un an bun.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Am auzit ca anul 2005 sta sub semnul Varsatorului, sau cam asa ceva, asa cum a stat si frumosul an 1969.Sarpele imi spune ca ar vrea sa organizeze un fel de Woodstock in campia Baraganului.Dar sa revenim la subiect.... Deschid punguta cu felicitari si de acolo scot urmatoarele: fie ca anul ce tocmai a inceput sa va aduca sanatate, dragoste, fericire, inteligenta, mere, pere, loganuri, case, terenuri agricole, oale, furculite, lumanari, pantaloni, bani iesiti din uz, multumire sufleteasca, rumegus, urechi de porc, pisici si genti.De fapt va doresc ca anul 2005 sa va aduca inapoi toti anii trecuti (ce au inceput si ei la randul lor cu urari si felicitari) si sa va dea ocazia sa ii traiti mai bine, asa cum ati fi dorit voi!Ina itlum al!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2