Credetzi ca daca 2pac mai traia, rap-ul era altfel acum?

Forumul asociat fanclubului Tupac Shakur

Mesajde AdevaRapper » Vin Feb 14, 2003 10:50 pm

Ok, ok, dar ma intreb: Daca 2 Pac ar mai fi trait, oare rapperii din noul val din US ar mai fi scos capul la iveala? Eu cred ca 2 Pac a creat un gol imens prin moartea sa si acest lucru a fost prielnic pentru afirmarea altor rapperi de valoare!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

thug life

Mesajde hugo}{ » Lun Mai 26, 2003 1:13 am

baieti eu sunt nou pe aceasta pagina dar in schimb 2pac este o legenda care este ascultat si de urechea mea si chiar port pe umar un tatuaj scris cu negru si rosu 2PAC nu ca as-i fii cel mai mare fan 2pac dar ascult si am ascultat tot ceea ce a fost cintat de 2pac e beton era destept si cred ca eminem se ridica si el !
dr .dre a fost tovaras bun cu 2pac si cred ca inca mai erau si in timpuriile noastre asa dupa mine aveau un studiou unde oricum era avansat eminem !
ce sa va zic ...astept sa vad reactia voastra!
cei care nu stiu de 2pac decit din film sa nu se bage in discutii din astea ! zic m**e mai zile odata...! makiaveli lives on!
hugo}{
Junior Member

Mesajde RoLaNd2 » Sâm Ian 03, 2004 12:43 pm

Daca traia Pac ar fii dupa mine cel mai tare si cel mai bun rapper din istoria Rapului.Sa mmor io de nu.II intrecea pe toti.PE TOTI

R.I.P
RoLaNd2
Junior Member

Mesajde Wanted » Sâm Apr 10, 2004 11:41 pm

rap`ul nu era schimbat...si eu cred ca nu mai exista ... nici un p. diddy si nici notorious....si multi altii..sau cine stie poate ca 2pac putea schimba rap`u in bine sau in rau
:wazzup:
Wanted
Junior Member

Mesajde dicky » Lun Apr 26, 2004 6:04 pm

"n3aGabitz"...tuh....unul dintre aia documentatzi.lol.asculta si invatza.tuh mare smenar din chicago...lol...se zice!watch out for language.if u need lessons pass by.multi inteleg asta cu respect.:) peace out!
dicky
Junior Member

Eu cred si nu cred ca s-ar schimba rapp-ul!

Mesajde Flash aka Shady » Vin Iul 30, 2004 2:38 pm

1. In primul rand daca mai traia 2Pac ar fii in lumea hip-hop-ului iar scandal West Coast cu East Coast ca nu poti sa spui ca daca mai traia se cumintea.Toti stim cum era el
2. Daca mai traia nu s-ar schimba deoarece Eminem tot aparea la fel si 50 Cent si Obie Trice Si D12 si eu cred ca ei domina acum lumea Hip-hop-ului cu Jay-Z.
That's all I got to say! That's my word!
Flash aka Shady
Junior Member

Mesajde Subsemnata` » Mar Sep 07, 2004 5:15 pm

Nu avem de unde stii cum era acum rappul dak 2Pac traia..in orice caz..nu era ce este acum era diferit..poate k eminem acum ne era un nume necunoscut dak 2PAc traia..will never know
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

Mesajde 2peu » Sâm Sep 11, 2004 9:01 pm

Daca Tupac traia, totzi incepatorii, gen Nelly sau Ja Rule nu cred ca mai existau, le gasea ceva 2pac care sa ii supere rau de tot.. :D
2peu
Junior Member

Mesajde 2peu » Sâm Sep 11, 2004 9:09 pm

Daca Tupac traia, totzi incepatorii, gen Nelly sau Ja Rule nu cred ca mai existau, le gasea ceva 2pac care sa ii supere rau de tot.. :D
"Tupac is the best rapper of all time"
2peu
Junior Member

Parerea mea!

Mesajde Rated X » Vin Sep 17, 2004 12:31 am

Daca Tupac mai traia hip hopul nu cred ca mai avea sens. Nu ma intelegeti gresit, nu ma bucur ca e mort dar daca stai sa te gandesti fiecare gen muzical isi are un idol, un erou cazut, un martir. Cum si biblia il are pe Iisus asa rapul il are pe Tupac. Daca el ar mai fi trait nu ar exista rap in sensul car-l cunoastem noi. Sincer nu stiu ce ar fi dar nu am fi vazut lumea in varianta asta. Cine stie poate ne-am fi pus chiar la ascultat manele (:| ;f . A fost nevoie de asta ca rapul care il stim cu totii sa ajunga la forma asta. Deci raspunsul la intrebare este da ar fi altfel dar nu stiu daca ti-ar placea cum ar fi. Sper ca nu supar pe nimeni cu cele spuse dar asta e parerea mea.

Bafta
Warning This Post Has Not Yet Been Rated!!
Rated X
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Vin Sep 17, 2004 2:48 am

Am vrut sa scriu si eu ceva pe topicu asta dar vad ca aici e numai batalie!
E pacat ca va certati dar sa stiti ca voi va certati numai ca nu stiti despre ce vorbiti!nam nimik inpotriva voastra!vad numai cite prostii scrieti despre tupac si dau din cap! aveti prea putine informatii despre el!
Eu am vazut toate filemele/videoclipele/filmele documentare/interviewurile/si am toate cd-urile lu tupac ofiiciale si unreleased si cred ca asi putea sa vorbesc numai cu cineva despre 2pac care a vazut ce am vazut eu si care a auzit ce am auzit eu de exemplu cu cel mai bun prieten al meu.altfel iese numai o varza pt. ca fiecare crede ca stie cel mai mult despre Pac.dar ce va trebuie este toleraza si respekt daca unu va zice opinia lui sau informatii care poate nu le cunoastezi!nu vreau sa ma dau cu nimic mare ca nici nu mai sunt un fan asa mare de 2pac cum am fost. asta si din motivul ca am vazut si am ascultat totul!2pac a fost pt mine o lectie sau un puzzle care e deja aproape complet.stiu ca mai sunt citeva chestii mici care nu le-am auzit si vazut dar nu sunt multe! daca ultimile albume nau fost o mare supriza pt mine ca stiam deja toate piesele de pe ele cred ca intelegetzi despre care e vorba...am fost un mare fan a lu tupac!astazi sunt fanul meu.astai viatza mea si tupac e o parte din mine!dar pt. ca tupac a fost un charakter asa mare multi uita sa traiesc viatza lor si sa descopere singuri chestiile care lea descoperit tupac tot singur!asa ca nu copiati atitudinea lu tupac invatati de la tupac.lasativa inspirati de el dar asta sa fie totul.
PE HIP HOP FILME o sa vorbesc data viitoare despre toate filmele documentare a lu tupac care le-am vazut! Si o sa scriu si despre toate filmele lui care au fost in cinema...
Sa va zic cam cit a durat sa dau de toate chestiile care le stiu astazi despre 2pac. A durat cam 7 ani!Ani in care am cautat intensiv cu ajutorul prietenului meu poze,videoclipe,filme,dvduri,filme documentare/reviste cu interview/carti si astazi daca iese ceva nou cu 2pac nu prea ma ating ca le cunosc!nici filmul ala nou "tupac ressurection" nu era pt mine ceva minunat ca cunosc interviewul deja care lau bagat pe el. Asa ca va urez succes la toti sa gasiti si voi mult material despre 2pac si sa va lamuriti si sa nu va mai certati aici pe thread.
Mai bag un ochi in 7 ani aici pe thread sa vad ce mai zice-ti! Asta a fost prima si ultima chestie scrisa de mine despre 2pac pe fanclub.
dan83euthanesia
Junior Member

hmmm...

Mesajde rap_t_one » Vin Sep 24, 2004 11:01 pm

cearta ... zic atat : dak 2pac traia ... se skimba ceva ... aveam o legenda vie :) ;e
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 25, 2004 8:04 pm

rap_t_one, io cred ca e mai legenda acum ca e mort decat ar fi fost daca ar fi trait.
pace!
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Sâm Sep 25, 2004 8:33 pm

Da, cateodata avem nevoie ca un om sa moara pentru a-i recunoaste adevarata valoare...

Pace!
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde ^Dark_Angel^ » Mar Ian 04, 2005 2:11 pm

...adevarata valoare i-a fost recunoscuta si kt timp traia.......e adevarat k abea dupa c a murit i s-a recunoscut adevarata valoare.........si...da,dak 2pac traia........rap-ul era altfel...intr-un anumit fel........desi in ziua d azi toti inceark sa-l copie.......
^Dark_Angel^
Junior Member

Anterior

Înapoi la Tupac Shakur