Romania
Moderator: anjin-san
90 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
pulibus...tu cine mai esti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eyewitness scrie:iote ce-o fute pe ia grija, cocacola sau cico...
dusi sunteti nene , vorba lu danone , mare-i gradina virtuala si multi dushi zburda prin ia.
Nu ma fute, c-ar fi bine.
Iar comparatia dintre cele doua prestigioase sucuri am facut-o pentru a sublinia ca nu e nici o diferenta,nici chimica nici de gust intre ele.
-
Izabela - Junior Member
ca sa nu fiu off-topic precum balonul din titan (a propos, ii da cineva un avertisment pentru off-topic?), iaca cine sint:
1. un produs al societatii romanesti pre-1989
2. o persoana ceva mai destupata decit rebuturile expectorate de sistemul actual de invatamint superior
3. un individ caruia pedofilia si exhibarea acceptabile azi in patria noastra a devierilor de orice natura ii repugna
si daca vrei, mai continui.
1. un produs al societatii romanesti pre-1989
2. o persoana ceva mai destupata decit rebuturile expectorate de sistemul actual de invatamint superior
3. un individ caruia pedofilia si exhibarea acceptabile azi in patria noastra a devierilor de orice natura ii repugna
si daca vrei, mai continui.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
publica :
1/ pe katerinci nu se dau averturi pt offtopic decat pe unele treduri speciale , cum ar fi de exemplu "aberatia zilei"
2/ crezi ca jtie ce inseamna : expectorate, repugna sau exibare? io zic sa reformulezi
isabela ie grav pt tine. daca tu comparatia intre doo sucuri o extrapolezi sa definesti doo sisteme economice diferite atunci zau ca mai bine te duci in coreea de nord si sa faci comparatie cu elvetia de-acolo. sunt sigur ca vei ajunge la concluzia ca nu ie nici o diferenta
1/ pe katerinci nu se dau averturi pt offtopic decat pe unele treduri speciale , cum ar fi de exemplu "aberatia zilei"
2/ crezi ca jtie ce inseamna : expectorate, repugna sau exibare? io zic sa reformulezi

isabela ie grav pt tine. daca tu comparatia intre doo sucuri o extrapolezi sa definesti doo sisteme economice diferite atunci zau ca mai bine te duci in coreea de nord si sa faci comparatie cu elvetia de-acolo. sunt sigur ca vei ajunge la concluzia ca nu ie nici o diferenta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Termina,Publius,Ca stim cu totii ce scoala se facea pe vremea ciuruitului.Te tineau astia repetent pana la adanci batraneti de era nevoie,dar nu se accepta sa te dea afara,trebuia sa te integreze.
Apoi folosesti cuvinte mari pentru a spune lucruri marunte,mai ales ca si gramatical gresite.
Dar cine ti-a zis ca in Romania sunt acceptate asemenea orori?
Aiule,asta din ce gradina virtuala face parte?
Apoi folosesti cuvinte mari pentru a spune lucruri marunte,mai ales ca si gramatical gresite.
Dar cine ti-a zis ca in Romania sunt acceptate asemenea orori?
Aiule,asta din ce gradina virtuala face parte?
-
Izabela - Junior Member
daca macar 10% din tineretu romaniei de azi ar avea doxa lu publius sa fii convinsa ca americanii ne-ar ciuguli din palma
tu stii sau ai auzit?
Ca stim cu totii ce scoala se facea pe vremea ciuruitului
tu stii sau ai auzit?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Io eram in a sasea la revolutie.Ceva stiu si eu,nu?
Dar totusi,revenind la sucuri,mie imi scrashnesc dintii intotdeauna dupa ce beau o cocacola,dar nu-mi aduc aminte sa mi se fi intamplat si cand beam Cico pe vremea impuscatului.Sa fi fost oare din cauza ca aveam dinti de lapte?
Dar totusi,revenind la sucuri,mie imi scrashnesc dintii intotdeauna dupa ce beau o cocacola,dar nu-mi aduc aminte sa mi se fi intamplat si cand beam Cico pe vremea impuscatului.Sa fi fost oare din cauza ca aveam dinti de lapte?
-
Izabela - Junior Member
ekoizzo- nu shtii, asta ie. Pe vreamea lu ciuruitu chiar se facea shcuala, spre deosebire de ce se face acum.
Pedofilia? pai uita-te la cat le curg balele la unii indivizi dupa pushtoaice de 13-14 ani... shi aia tot pedofilie sa cheama.
Pedofilia? pai uita-te la cat le curg balele la unii indivizi dupa pushtoaice de 13-14 ani... shi aia tot pedofilie sa cheama.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Pedofili sunt in toata lumea,nu doar in Romania.Nu cred ca Romania e un punct de referinta in materie.
S-apoi daca se uita dupa fete de 13-14 ani nu-i asa grav decat daca s-ar uita dupa baieti de 13-14 ani.La cum se imbraca astea si cat sunt de emancipate cred si eu ca le curg balele alora.
S-apoi daca se uita dupa fete de 13-14 ani nu-i asa grav decat daca s-ar uita dupa baieti de 13-14 ani.La cum se imbraca astea si cat sunt de emancipate cred si eu ca le curg balele alora.
-
Izabela - Junior Member
bre ce legatura ie intre fufele de treishpe ani shi comunishti..iele fura mereu la fel shi d'aia care sa saliveze dupe rotunjimile lor iara fura mereu..
shi da..pe vremea lu ciuruitu se facea shcuala..de fapt cre ca se facu shcuala pana pan '93-94..cel pootzin in cazu matematicii cam acolo se rupe filmu..e de notorietate cazul "decretzeilor" care ajunshi la "varsta" facultatzilor au invatzat pe rupte ca sa poa' sa faca fatza concurentzei shi sa poa' sa ocupe un loc la facultate..nu mai punem la socoteala ca pe vremea aia nu ezistau facultatzi private..dak luatzi o culegere cu pb mai veche, shi urmaritzi gradul de dificultate al examenelor de admitere la facultate o sa vedetzi ditamai discrepantza intre ce se cere azi shi ce se cerea in urma cu 10 ani (repet, cel putzin asha stau lucurile la fac de matematica)..in privintza sistemului de invatzamant nu e loc de discutzii..
shi btw izabela..tu ejti batuta'n cap? ce pushca mea de legatura vezi tu intre coca-cola, brifcor shi capitalism?
shi da..pe vremea lu ciuruitu se facea shcuala..de fapt cre ca se facu shcuala pana pan '93-94..cel pootzin in cazu matematicii cam acolo se rupe filmu..e de notorietate cazul "decretzeilor" care ajunshi la "varsta" facultatzilor au invatzat pe rupte ca sa poa' sa faca fatza concurentzei shi sa poa' sa ocupe un loc la facultate..nu mai punem la socoteala ca pe vremea aia nu ezistau facultatzi private..dak luatzi o culegere cu pb mai veche, shi urmaritzi gradul de dificultate al examenelor de admitere la facultate o sa vedetzi ditamai discrepantza intre ce se cere azi shi ce se cerea in urma cu 10 ani (repet, cel putzin asha stau lucurile la fac de matematica)..in privintza sistemului de invatzamant nu e loc de discutzii..
shi btw izabela..tu ejti batuta'n cap? ce pushca mea de legatura vezi tu intre coca-cola, brifcor shi capitalism?
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Bre ekoizo , e o diferenta sau nu intre cico si coca-cola ? ca zisesi ca nu e nici o diferenta intre cele doua , si dup-aia ca-ti scartzaie dintii dupa ce bei cola .. pai hotara-te
Trinity , ar trebui sa te iei de mana cu aurolacea , ca sunteti amandoi la fel de breji si stiti amandoi foarte bine cum stateau lucrurile pe vremea impuscatului .
Si nu , Romania nu era mai bine inainte de obzejnoo
Trinity , ar trebui sa te iei de mana cu aurolacea , ca sunteti amandoi la fel de breji si stiti amandoi foarte bine cum stateau lucrurile pe vremea impuscatului .
Si nu , Romania nu era mai bine inainte de obzejnoo
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
ba, oameni buni, eo cre' ca iza e mai suptila decat vreti voi sa acceptati ca e!
intre cico si cola diferenta e ca pe vremea controversatului nu faceai carii si acu' faci! rezulta ca atunci produsele iera, putine cate iera, mai bune decat astea care-s acu', in apogeul libertatii pizdii.
ma scuzatz, nu m-am putut abtine...
p.s. izu', inca nu te prinsasi carui cosh falnic si maret ii era adresata aluzia? daca la 27 de ani ejti in acest mare hal, putem afirma cu sufletul impacat ca samy ajunge savanta.
trinity, ura si la gara...

intre cico si cola diferenta e ca pe vremea controversatului nu faceai carii si acu' faci! rezulta ca atunci produsele iera, putine cate iera, mai bune decat astea care-s acu', in apogeul libertatii pizdii.
ma scuzatz, nu m-am putut abtine...

p.s. izu', inca nu te prinsasi carui cosh falnic si maret ii era adresata aluzia? daca la 27 de ani ejti in acest mare hal, putem afirma cu sufletul impacat ca samy ajunge savanta.
trinity, ura si la gara...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Izabela scrie:Termina,Publius,Ca stim cu totii ce scoala se facea pe vremea ciuruitului.Te tineau astia repetent pana la adanci batraneti de era nevoie,dar nu se accepta sa te dea afara,trebuia sa te integreze.
gresit. eventual te treceau clasa chiar daca erai un idiot. dar scoala de-atunci era de fro 15,(3) ori mai temeinica decit asta de-acum. uita-te numai la programele scolare si la faptul ca o diploma romaneasca obtinuta inainte de 1993 e echivalenta in SUA cu o diploma de masterat, iar cele de dupa cu un bachelor's degree.
Izabela scrie:Apoi folosesti cuvinte mari pentru a spune lucruri marunte,mai ales ca si gramatical gresite.
ia arata-mi tu mie unde-i greseala. de gramatica sau de rationament sau de ce vrei tu. iar daca-s prea mari cuvintele pentru tine, ti le pot traduce. gratis.
Izabela scrie:Dar cine ti-a zis ca in Romania sunt acceptate asemenea orori?
uita-te in jur - chit ca-n Bistrita or fi oamenii mai curati si mai uscati. si p'orma pune mina de citeste citeva dintre posturile mosului. ca sa nu mai vorbim, de exemplu, de majoritatea volumelor lansate recent de Polirom (iar daca parerea mea n-o avea mare greutate pentru tine, rasfoieste si tu ceva publicatii pe unde-si spune punctul de vedere despre literatura romana contemporana Dan C. Mihailescu).
si-n final, iti sugerez sa eviti formulari de genul 'termina, Publius' (apreciez folosirea virgulei inainte de vocativ) inainte sa stii cu cine ai de-a face. nu de alta, da' nu ne chiar tragem de sireturi, ok?
And the girls say
- Publius
- Junior Member
ia arata-mi tu mie unde-i greseala. de gramatica sau de rationament sau de ce vrei tu. iar daca-s prea mari cuvintele pentru tine, ti le pot traduce. gratis.
publius, duduia izabela ie din alt film, ionuzz cu acte in regula, orizonturile iei cultural-intelectuale se limiteaza la forumu de secse shi metodele de prelucrare shi intretzinere a lemnului. deci, treaba ie-n zadar.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Io eram in a sasea la revolutie.Ceva stiu si eu,nu?
Dar totusi,revenind la sucuri,mie imi scrashnesc dintii intotdeauna dupa ce beau o cocacola,dar nu-mi aduc aminte sa mi se fi intamplat si cand beam Cico pe vremea impuscatului. Sa fi fost oare din cauza ca aveam dinti de lapte?
de stiut stii, dar nu scrasnesc dupa ci in timpul, si nu dinti de lapte ci lapte-n dinti ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
'ai sa ma bag si io in discutia asta 'telectuala despre cico si cocacola
creca ideea fetei era ca cico era mai natural decat capitalistul cocacola bazat pe chimicale corozive. La fel cum recent s-a descoperit ce bine ne facea Ceasca de ne tinea numai pe salam cu soia - ca doar soia e aliment sanatos, nu? La o adica pe vremea aia mancam ecologic, acum ne indopam cu chimicale - unde o sa ajungem oare?
pe vremea aia nici nu prea aveai ce face decat sa inveti, sa inveti si iar sa inveti :rolleyes: elevu n-avea atatea distractii, mobile, tzoale, cluburi, baruri, etc-uri.
Recunosc ca am multe amintiri frumoase de atunci, si sunt constienta ca daca mi-as fi trait adolescenta acum, n-ar mai fi fost la fel.
Dar amintirile alea placute nu sunt in nici un caz legate de electricitate, apa calda si mancare (sau mai bine zis de lipsa lor), ci de familie, prieteni, profesori, scoala, tabere, etc.

creca ideea fetei era ca cico era mai natural decat capitalistul cocacola bazat pe chimicale corozive. La fel cum recent s-a descoperit ce bine ne facea Ceasca de ne tinea numai pe salam cu soia - ca doar soia e aliment sanatos, nu? La o adica pe vremea aia mancam ecologic, acum ne indopam cu chimicale - unde o sa ajungem oare?

pe vremea aia nici nu prea aveai ce face decat sa inveti, sa inveti si iar sa inveti :rolleyes: elevu n-avea atatea distractii, mobile, tzoale, cluburi, baruri, etc-uri.
Recunosc ca am multe amintiri frumoase de atunci, si sunt constienta ca daca mi-as fi trait adolescenta acum, n-ar mai fi fost la fel.
Dar amintirile alea placute nu sunt in nici un caz legate de electricitate, apa calda si mancare (sau mai bine zis de lipsa lor), ci de familie, prieteni, profesori, scoala, tabere, etc.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Publius,greselile de ortografie asupre carora am vrut sa-ti atrag atentia erau greseli primare(ma mir ca tot nu ti-ai dat seama si continui sa scrii asa).Scrii cu 'i'(nr.12 in alfabet) in loc de 'a'(nr.3 in alfabet) in interiorul cuvantului,ceea ce e o greseala inacceptabila chiar din partea unui scolar, daramite la un doct ce te tii.De erai plecat in Toronto de 15 ani mai treceam cu vederea,dar asa...
Apoi revenind la sucuri,cineva mi-a spus ca a bagat un cui intr-o sticla de cocacola si dupa o saptamana cuiul era dizolvat(a nu se citi ruginit).Ce vreau sa spun in ansamblu e ca la noi capitalismul e unul de fatada,unul sarac,bazat pe inselaciuni,it isn't very siny at all.
As vrea sa beau de ex. o bere Haineken sau Tuborg made in Germany asa cum se bea in Spania.Sau de ce nu un CocaCola Classic made in USA.
Apoi revenind la sucuri,cineva mi-a spus ca a bagat un cui intr-o sticla de cocacola si dupa o saptamana cuiul era dizolvat(a nu se citi ruginit).Ce vreau sa spun in ansamblu e ca la noi capitalismul e unul de fatada,unul sarac,bazat pe inselaciuni,it isn't very siny at all.
As vrea sa beau de ex. o bere Haineken sau Tuborg made in Germany asa cum se bea in Spania.Sau de ce nu un CocaCola Classic made in USA.
-
Izabela - Junior Member
Izabela scrie:Scrii cu 'i'(nr.12 in alfabet) in loc de 'a'(nr.3 in alfabet) in interiorul cuvantului,ceea ce e o greseala inacceptabila chiar din partea unui scolar, daramite la un doct ce te tii.
inseamna ca George Pruteanu este analfabet? vai steaua ta, fetito.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mda si in catavencu sau evenimentul zilei se scrie cu i - adica i din i - si nu cu a - adik i din a. ce-i drept, ei nu-s doctori
revenind on-topic, ce-i drept in SUA politia doar spala de singe soselele cu coca-cola, nu baga cuiele la topit...
si daca tot vorbeai de corectitudine - se scrie Heineken, nu Haineken
revenind on-topic, ce-i drept in SUA politia doar spala de singe soselele cu coca-cola, nu baga cuiele la topit...
si daca tot vorbeai de corectitudine - se scrie Heineken, nu Haineken
-
nbm - Mesaje: 4958
deci care sa ma bag si io ca muscan lapte, singuru lucru care il apreciez la raposatu ie anume faptu ca filmele nu ie dublate in romaneste ci ie subtitrate.
-
weed13 - Mesaje: 1868
Izabela scrie:Publius,greselile de ortografie asupre carora am vrut sa-ti atrag atentia erau greseli primare(ma mir ca tot nu ti-ai dat seama si continui sa scrii asa).Scrii cu 'i'(nr.12 in alfabet) in loc de 'a'(nr.3 in alfabet) in interiorul cuvantului,ceea ce e o greseala inacceptabila chiar din partea unui scolar, daramite la un doct ce te tii.De erai plecat in Toronto de 15 ani mai treceam cu vederea,dar asa...
TU sa-mi treci MIE ceva cu vederea?!? vai de turu' tau, amarito - reciteste-ti posturile agramate. ca sa nu mai vorbim ca Romania Literara, Dilema Veche si alte publicatii de cel mai jos nivel intelectual din Romania folosesc tot grafia asta. iar cit despre felul in care te-ai ingurgutzat la postul meu, il inteleg pe deplin. modul in care te-ai facut de cacao pe acest forum cu toate porcariile pe care le-ai putut debita ca o veritabila scursura a Romaniei de azi - perfect explicabil. sa-ti fie rusine, nota doi pe linie - treci la colt. sau si mai bine, cauta niste visine sau cojeste un castravete si racoreste-te, rapandula.
And the girls say
- Publius
- Junior Member
bre ce viteza aveti la replici tocmai voiam sa trec si io in revista publicatiile amintite. draga publius, daca ai pretentia ca donshuara sa deschida alta publicatie in afara hustlerului, playboy pt ca sa se mentina informata sau mai stii, chiar unica, sa se stie machiata, te inseli amarnic.
precis in sticla de cocacola si precis "ti-a spus"?
cineva mi-a spus ca a bagat un cui intr-o sticla de cocacola si dupa o saptamana cuiul era dizolvat
precis in sticla de cocacola si precis "ti-a spus"?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Vai,dragul meu Publius,ai grija la tensiune,nu te ambala prea tare.
Cat despre Romania Literara si Dilema Veche iti spun eu: SE INSEALA daca au ramas la vechea grafie.Atata timp cat marile medii de informare(televiziuni,ziare mari) folosesc noua grafie,ca sa nu mai vorbesc de tonele de documente (informatizate sau nu) din sistemul juridic sau birocratic care folosesc si ele noua ortografie(dictionarele virtuale din orice editor de text o impun),cred ca e doar un moft faptul ca cele doua reviste au ramas la vechea grafie.Ele ar putea de maine sa scrie cu caractere bizantine din conservatorism,nu?
Oricum majoritatea decide.
Cat despre Romania Literara si Dilema Veche iti spun eu: SE INSEALA daca au ramas la vechea grafie.Atata timp cat marile medii de informare(televiziuni,ziare mari) folosesc noua grafie,ca sa nu mai vorbesc de tonele de documente (informatizate sau nu) din sistemul juridic sau birocratic care folosesc si ele noua ortografie(dictionarele virtuale din orice editor de text o impun),cred ca e doar un moft faptul ca cele doua reviste au ramas la vechea grafie.Ele ar putea de maine sa scrie cu caractere bizantine din conservatorism,nu?
Oricum majoritatea decide.
-
Izabela - Junior Member
si cam care ar fi caracterele alea bizantine, parapanta muntilor? nu care cumva vrai sa spui chirilice? iar daca profesorii universitari de la facultatile de filologie scriu asa, ce cadere ai tu sa-i critici prin mine? ti-a luat mintile serlacu' sau baitzu' de la mobila sau ce-ai patit?
l8r edit: nbm, obiectia de baza e ca ortografia Academiei nu e bazata pe un principiu logic asa cum era inainte de razboi (radacina latina a cuvintelor respective). adica daca la piine ar fi ok (pane - paine), la vint nu mai tine, ca vine de la ventus. samd. ca sa nu mai vorbim ca regula asa cum a bilbiit-o canalIZA nu e chiar asa, chiar si regulile Academiei permit i^ in interiorul cuvintelor formate prin prefixarea cuvintelor care incep cu i. ca de exemplu neincetat.
l8r edit: nbm, obiectia de baza e ca ortografia Academiei nu e bazata pe un principiu logic asa cum era inainte de razboi (radacina latina a cuvintelor respective). adica daca la piine ar fi ok (pane - paine), la vint nu mai tine, ca vine de la ventus. samd. ca sa nu mai vorbim ca regula asa cum a bilbiit-o canalIZA nu e chiar asa, chiar si regulile Academiei permit i^ in interiorul cuvintelor formate prin prefixarea cuvintelor care incep cu i. ca de exemplu neincetat.
And the girls say
- Publius
- Junior Member
90 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma