faw, n-am ascultat discursul preshedintelui din cauza ca unde am fost io n-am servit teveu, dar, ian ce zice uamenii de la evz:
[b]Ce a spus Basescu in Piata Universitatii
Traian Basescu le-a urat romanilor sanatate si le-a spus ca doreste ca ei sa fie puternici, sa aiba incredere in fortele lor si sa fie convinsi de faptul ca “in fruntea tarii se afla un om, un presedinte care va iubeste pentru ca a plecat dintre voiâ€Â
Bai, deci ce-am auzit io la teveu la sfarsitul discursului a fost "Dumnezeu sa binecuvanteze Romania" - nu cred c-am avut auzenii cu o propozitie intreaga :con:
Parafraza la "God bless America" / rasarit poate din "God save the Queen"
In fine, alta intrebare: in ce perioada a fost Marghilomanu' lui Publius Prim-ministru al Romaniei?
dar sa stii ca parafraza ta e cam f indepartata (adik e o urare, si la multi ani ar putea fi considerata tot o parafraza dupe...), iar parafraza era si aia cu esca in aceeashi logica
asa e. Alte surse zic martie-octombrie 1918, dar asta finca guvernul Marghiloman cica a fost demis in perioada 23 octombrie - 5 noiembrie 1918. :con: Astept vreo lamurire pe "comentarii..." daca stie cineva amanunte.
Ia cuvantul :yD
PS - Am auzit propozitiile in engleza de prea multe ori (si au si traditie) ca sa nu mi se para expresia lui Basescu o parafraza. Oricum am precizat in hint ca e si traducere...
PS: intrebare: artista de origine canadiana, care cinta in spaniola, engleza si franceza, autoare a doua albume destul de interesante, zic eu, ultimul aparut anul trecut
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
pai da si tu hinturi...daca tot s-au facut 3 incercari nereusite !