C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
la mine nu mai ie.
publius daca citesti mesaju asta sa stii ca maine e o posibilitate sa ne intrunim in scop ca sa vedem ce e cu treaba aia de mi-ai zis tu la telefon ca trebuie rezolvata impardonabil, ba chiar improbabil intr-o locatie ce se va stabili dupe si ulterior.
publius daca citesti mesaju asta sa stii ca maine e o posibilitate sa ne intrunim in scop ca sa vedem ce e cu treaba aia de mi-ai zis tu la telefon ca trebuie rezolvata impardonabil, ba chiar improbabil intr-o locatie ce se va stabili dupe si ulterior.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cine bre keshus artzagosus? cuum sa nu
edit: deci mai sus e vorba de berea pe care vez duamne sa o dea keshu
publiusime, in chestiunea cu pricina ramane sa mai stabilim maine cine, unde si cat
edit: deci mai sus e vorba de berea pe care vez duamne sa o dea keshu
publiusime, in chestiunea cu pricina ramane sa mai stabilim maine cine, unde si cat
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
laso, ca ie dusa cu, shanume capu. ca doar ii vazushi evolutziunea pe forumu de secse.
stefan Viewing Thread Intalniri forumiste (sezonul 3)
creca stefan cauta sash mareasca lista primitorilor de meil.
stefan Viewing Thread Intalniri forumiste (sezonul 3)
creca stefan cauta sash mareasca lista primitorilor de meil.

-

nocturna - Mesaje: 8725
moshu are un talent unic de a se converti in aparator al demuazelelor de moravuri categoria pana. Io cred ca asta intzelege el prin viatza secsuala.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
'traitzi
me cam momitza
me cam momitza
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho © scrie:me cam momitza
nu mae valabil, cam papat.
nenea neco, ce sa incep-em? sa bem bití£r?

ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117