Transferuri "bomba"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Transferuri "bomba"

Mesajde Suporterul » Mie Ian 05, 2005 3:30 pm

Liverpool va semna cu Morientes pentru $9,5 mil si cu Aimar pentru $15 mil. Benitez a gasit de asemenea un jucator din Bangladesh, Tani, care este deosebit de apreciat de Gerrard si Alonso.

Raul pleaca la AS Roma pentru $15 milioane

Chelsea a cumparat un jucator pentru o suma record de transfer, se pare ca este Gerrard sau Sevchenko.

Umbla vorba ca Rui Costa vrea sa-si incheie cariera la Glasgow Rangers pentru $10 milioane din cele $16 milioane pe care clubul le-a primit pentru transferul lui Boumsong.

Pizzaro de la Udinese la Madrid, Adriano la Real incepand cu sfarsitul sezonului, Morientes la Liverpool, Gerrard sau Vieira la Real la sfarsitul sezonului.

Figo la Manchester United. Zidane a declarat public ca plecarea lui Figo ar fi o mare pierdere.

Arsenal il va aduce pe Kaka de la AC Milan, la schimb cu Ljungberg.

daca mai stiti mai multe va rog sa mi le semnalati la Zvonuri
Suporterul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 05, 2005 3:41 pm

Suportere, sterge matale ultima fraza din postul dumitale, ca aia se cheama publicitate pentru un alt forum.

ps: fac abstractie de aberatiile pe care le debitezi in postul tau. o sa plece Raul la AS Roma cand o sa-mi vad eu ceafa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Santos » Mie Ian 05, 2005 6:34 pm

Ce tare =D ...
Penalti si cartonas rosu!
Santos
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Ian 07, 2005 1:04 am

libertatea expresiei creeeeeaza monstrii...
Daimon

Mesajde Ayrton » Vin Ian 07, 2005 9:47 am

"Suporterul" cred ca e userul lui Gigi Becali... In curand va posta si "marea bomba": Radoi la Real Madrid!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Vin Ian 07, 2005 10:04 am

ayrtoane, ia zi matale, ca un om mare ce eshti: ce facem cu threadu dupa ce sterg eu reclama aia la alt forum din postu lu Suporteru? il inchidem shi-l dam la casat sau il mutam pe aberatii?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Vin Ian 07, 2005 1:38 pm

hai sa-l mutam un pic la aberatii sa vedem ce scriu si baietii de acolo, care nu prea intra pe "Fotbal International".
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Vin Ian 07, 2005 3:18 pm

dorinta ti-a fost indeplinita.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 07, 2005 3:22 pm

Decret...ce te faci daca intr-o seara iti da nea Gigi telefon si iti zice : "Hai noroc, Mihaie ! uite...e Dica accidentat. vino si tu maine la stadion...ca te bag in primu 11...ca nu mai am oameni" ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AxinTe » Vin Ian 07, 2005 3:44 pm

Raul 15 milioane de $ ? daca era 15 mil $ il lua si pe Raul in vara cum il ia si pe Zidane :D
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Ian 07, 2005 10:04 pm

Oribilul Mosh scrie:Decret...ce te faci daca intr-o seara iti da nea Gigi telefon si iti zice : "Hai noroc, Mihaie ! uite...e Dica accidentat. vino si tu maine la stadion...ca te bag in primu 11...ca nu mai am oameni" ?

Iau repede creionul shi fac doua scheme de joc cu Neaga sa i le propun lui nea Walter.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Catalánul » Vin Ian 07, 2005 10:30 pm

suporterul asta de aici a uitat sa ne spuna ca Eto'o este curtat de real madrid :D hahalactici vor sa ofere Barí§ei 5 mil. € + Owen, Woodgate si Walter Samuel ~p
sursa: realmadrid.tk... mie mi-a spus acest ''zvon'' un prieten de-al meu (''galactic'':D)... in fine, singurul lucru cert este ca Eto'o nu se va intoarce in vece vecilor la real :D :cool:
Catalánul

Mesajde MiG29 » Dum Ian 09, 2005 1:40 pm

da eo am inteeles ca cica Arsenal si cu Chelsea se bata pentru semnatura lu Ovidiu Burca ca ie nevoie de un om solid acolo in axu central al apararii si asta ie tot ce le trebe:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Daimon » Dum Ian 09, 2005 2:18 pm

io am auzit ca ar avea nevoie de un dan alexa jucator finutz, dar mai ales eftin :))
Daimon

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii