Ce vreti voi de la el?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde baixinho© » Mie Ian 05, 2005 3:25 pm

^Dark_Angel^ scrie:f bine ascunse.....yo una m-am saturat d imbecili d astia....mai mult t strik ....sau mai bine spus t innebunesc....asa k tre' sa n terorizam noi....k sa gasim p cineva bun.....

k sa nu mai zik kat mi s-a akrit mie prsoan d gnul tau, kr vor sa para intrsant, dar dau in gropi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Izabela » Mie Ian 05, 2005 5:25 pm

baixinho © scrie: iar daca cei de care ai avut tu parte umblau dupa fundul tau, nu inseamna ca toti baietii umbla dupa fundul fetelor, ca sa poti generaliza.

Io tot nu reusesc sa-mi dau seama dupa ce ar umbla baietii dupa mine daca nu dupa fundul meu(ca sanii nu mi-s asa de mari).
Ar fi si ciudat daca s-ar fofila vreunul asa pe langa mine fara sa stiu ce-i trebuie.Poate ar vrea sa ma omoare,ce vrea?
Daca chiar si la prima intalnire cu un baiat nu aduce vorba (macar in gluma) despre sex io nu mai ies cu el.Florile se aduc doar de la a doua in sus.
Asta nu inseamna ca ma culc cu toti imbecilii la prima intalnire,dar imi fac o impresie asupra potentialului lor.
Izabela
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 05, 2005 5:33 pm

inseamna ca ala cu care ti-o trageai in iarba in timp ce iubitul tau era la munca in Spania (parca) a adus vorba de sex la prima intalnire, nu?

ps: vezi ca ti-a explicat shi theOffended: dupa semnele de punctuatie se lasa spatiu, exceptiile fiind cateva, dar numai in cazul punctului (numerele de telefon, datele calendaristice, mentionarea capitolelor unei carti, abreviatii).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde PeerGynt » Joi Ian 06, 2005 2:12 pm

Izabela, taica, daca tu iesi numai cu din aia care aduc vorba de sex de la prima intalnire, atunci imi dau seama cu cine umbli... Si cam cum gandesti tu...

Si de ce ti se pare atat de ciudat ca un tip sa nu se uite la fundul tau? Poate ii plac sanii tai mici (ca nu toti baietii vor bidoane). Sau poate ca ii place farmecul tau personal, feminitatea ta sau inteligenta ta (sau nu e cazul?)...
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Ian 06, 2005 2:34 pm

Izabela, taica, daca tu iesi numai cu din aia care aduc vorba de sex de la prima intalnire

peer gynt, daca tu nu mentzionezi, chiar aluziv sa fie, sexul la prima intalnire am shi eu o intrebare: tu ai parte de sex in viatza asta?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Publius » Joi Ian 06, 2005 4:30 pm

PeerGynt scrie:Sau poate ca ii place farmecul tau personal, feminitatea ta sau inteligenta ta (sau nu e cazul?)...

tu i-ai citit celelalte posturi?
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde sin ella » Joi Ian 06, 2005 5:41 pm

am shi eu o intrebare: tu ai parte de sex in viatza asta?

da, are. Dar nu cu Izabela, ca nu se potrivesc, lucru care nu se poate afirma despre un anumit user, nu spunem care ca se ofendeaza ~p ~p ~p
sin ella

Mesajde ^Dark_Angel^ » Joi Ian 06, 2005 5:56 pm

....nu ma cred cine stie ce persomalitate dar presupun ca pot scrie cum vreau eu...mai ales atunci cand ma grabesc....nu am vazut nicaieri ceva spus de modul in care scriem...

...in plus nu inteleg ce nu ti-a convenit,baixinho
^Dark_Angel^
Junior Member

Mesajde Izabela » Joi Ian 06, 2005 11:40 pm

Baieti, n-ati inteles nimic. Nu sunt genul de femeie usoara care s-ar culca cu oricine. Dar ar fi o dovada de nesinceritate sa cochetez cu cineva care nu-si da interesul pentru mine. Si sunt fete dintr-astea o gramada. Probabil ca respectivul are o masina bengoasa sau bani si i-a scos asteia ochii cu ele si chiar daca tipul e mai pampalau, ea sta cu el.
Nu e si cazul meu, pentru ca eu deja am bani. Imi plac baietii care stiu ce vor. Si stim cu totii ce vor.
Izabela
Junior Member

Mesajde weed13 » Joi Ian 06, 2005 11:42 pm

io vreau un ati9800xt+ .
weed13

Mesajde nonick » Dum Ian 09, 2005 2:48 am

Izabela scrie:Imi plac baietii care stiu ce vor. Si stim cu totii ce vor.

Nu toti vor ce crezi tu ca vor. Unii de exemplu vor sa aiba computere bengoase si celulare ultimul racnet. Altii vor sa gaseasa un leac pentru sida si cancer. Si pe aia ii placi? Sau doar pe cei care vor ce vrei tu sa vrea ? :)
nonick
Junior Member

Mesajde Nanuka » Dum Ian 09, 2005 8:58 am

Izabela scrie:Nu e si cazul meu, pentru ca eu deja am bani. Imi plac baietii care stiu ce vor. Si stim cu totii ce vor.
Ce vor??......:D....
That's my ShiT
Nanuka

O mica intrebare pentru Izabela

Mesajde PeerGynt » Lun Ian 10, 2005 5:05 pm

O mica intrebare pentru Izabela: teoretic vorbind, cum ar trebui sa fie sotul tau? Sa se uite doar la fundul tau si sa-l doreasca? Chiestia asta poate deveni problematica peste 10 ani, cand nu vei mai fi asa de atragatoare... Ce altceva ti-ai mai dori de la el?
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex