Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Va zic si eu buna dimineata de pe acuma pt ca unii dintre voi deja va treziti
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Neatza,Weet-Weet,un ceai nu mi-ar strica...vreau de coacaze sau de piersici,ca imi plac amandoua...
[email="k@tzy...imi"]k@tzy...imi[/email] place shi ceaiul negru...;D
[email="k@tzy...imi"]k@tzy...imi[/email] place shi ceaiul negru...;D
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Neatza Oribilul Mosh, k@tzy, Shaki, Necko, Weet-Weet, (ash scrie mai multzi, dar nu prea am chef sa scriu) neatza forum...
Necko,mai e cafea? ca mi-e un somn...shi mi-e o lene...
Necko,mai e cafea? ca mi-e un somn...shi mi-e o lene...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Salut, Samy ...si imi pare bine ca ai invatat lectia. OM 1st !
La multi ani daca te cheama Ioana sau Ion :p

La multi ani daca te cheama Ioana sau Ion :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
netza forum
am reusit si eu sa ma trezesc pentru prima data in aceasta vacanta (care din pacate a ajuns la sfarsitul ei :cry: ) inainte de ora 12 (mai precis la 11
)

-
Catalánul - Mesaje: 625
Buna dimineata, copii!
ok, k@tzy. io beau cafea, tu ceiuc. drept ie ca voi lipsi o perioada, dar voi fi aici cind nici nu va ginditi. asa ca sa fiti cuminti, sa va faceti lectiile, sa va luati examenele, sa ascultati de parinti, de administratorii fc si de moderatori si mai ales, have fun ! byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok, k@tzy. io beau cafea, tu ceiuc. drept ie ca voi lipsi o perioada, dar voi fi aici cind nici nu va ginditi. asa ca sa fiti cuminti, sa va faceti lectiile, sa va luati examenele, sa ascultati de parinti, de administratorii fc si de moderatori si mai ales, have fun ! byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma