C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre avocatule... bre... :yD
ajunsai prea tarziu sa dau un bon dim cu caldura mare shi cu soare shi am zas sa nu strezes bunatatea de oameni muncitzi cu inca un "buna dimineatza" la ora pranzului...
plus ca ma amuz certandu-ma cu natziunea conlocuitoare de'acilea.
in rest e una din zilele alea cand lumea nu se mai mira de ce-mi zice theOffender.
ajunsai prea tarziu sa dau un bon dim cu caldura mare shi cu soare shi am zas sa nu strezes bunatatea de oameni muncitzi cu inca un "buna dimineatza" la ora pranzului...
plus ca ma amuz certandu-ma cu natziunea conlocuitoare de'acilea.
in rest e una din zilele alea cand lumea nu se mai mira de ce-mi zice theOffender.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ofendí£ru rupe tí£cerea...
...sh-o face franjuri!
...sh-o face franjuri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
tzaidrac de nevorbi-ti.
tz e alt0254, iar sh e alt0186 da nue bune.
tz e alt0254, iar sh e alt0186 da nue bune.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mancarica de cartofi,fasole cu ciolan afumat,branza de oi,roshii,salam de sibiu,paine,muraturi(conopida,gogoshari,gogonele,morcov,castraveciori/la otzet)!Asha ii sta bine unui stomac plin shi satul!Sam fie de bine!
P.S. - zi aiule zi!
P.S. - zi aiule zi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
iotei pe toti danonicutzica:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
eyewitness*, paiacec, theOffender, danone*, Necko*, weed13*
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
eyewitness*, paiacec, theOffender, danone*, Necko*, weed13*
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
paiacec scrie:conopida
P.S. - zi aiule zi!
io sunt convins ca nu vr-ei sal au-zi.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
da, de-aia o iau pe-a altora shi dup-aia apar la shtirile de la ora 5 (pm)!:)unii uameni au mare nevoie de o viatza
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

kutufuniya!...
hakuna matiti!
mimi natoka mataku kubwua
hakuna matiti!

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

io sunt gata sa-mi vand sufletu'- daca l-ash avea- pentru o galeata de lemsip
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
cecule te-o phutat in bot ofenderu, acu ejti multzumit?
iete ce idiot in poze
iete ce idiot in poze

- Fişiere ataşate
-
- silvester4.jpg (42.02 KiB) Vizualizat de 1689 ori
-
- silvester3.jpg (17.22 KiB) Vizualizat de 1678 ori
-
- silvester2.jpg (21.64 KiB) Vizualizat de 1680 ori
-
- silvester1.jpg (24.3 KiB) Vizualizat de 1688 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
theOffender scrie:kutufuniya!...
hakuna matiti!
dej daca m-ai injurat te-am spart!:D
Vezi ca am pretini care sunt translatori din botswaneza in engleza shi altzi prieteni din engleza in romana,deci n-ai cum sa ma pacali!
iete ca shtiu shi io:
'mfede,uakakatuytumna,zumbatalomoku shi kabungasagobukutana:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
yaurta, mai ushor cu glume d'alea de le pricepi numa tu.
shi be: mia dat cineva (un om fuarte rau, evident) un joc tampit carer se numeshte zuma. dai cu nejte bile in alte bile ca sa le spargi shi sa nu intre intro gaura. deci az zuma asta am facut. end aim gheting peid for it !!!!
mai pe scurt vroiam sa zic ca am inceput anu bine.
shi be: mia dat cineva (un om fuarte rau, evident) un joc tampit carer se numeshte zuma. dai cu nejte bile in alte bile ca sa le spargi shi sa nu intre intro gaura. deci az zuma asta am facut. end aim gheting peid for it !!!!
mai pe scurt vroiam sa zic ca am inceput anu bine.
-

neatza - Mesaje: 5820
-

weed13 - Mesaje: 1868
m-am constipat subit dupa ca-am vazut pozele cu dobitocu` artificier! bleah!
-

cecule, exprimarea aia e impersonala, nu te lua tu dupa ce zice danone. nu vez ce poze baga?
cica ii arde deo pizza shi nar de unde shiacuma vrea sa ne facem noi pizza din lanciul pe care tocmai lam halit.
ceam zis eu e misto, e o invocare de tzatze, cururi, trbuintze shi alte lucruri pentru care in mod sigur nu meri la biserica sa dai de iele.
cica ii arde deo pizza shi nar de unde shiacuma vrea sa ne facem noi pizza din lanciul pe care tocmai lam halit.
ceam zis eu e misto, e o invocare de tzatze, cururi, trbuintze shi alte lucruri pentru care in mod sigur nu meri la biserica sa dai de iele.
-

ceai bre neatzo, ceam mai zis?
zuma ala ie ca dinobitzii, nu?
http://www.funnygames.nl/spelletjes/2407.html
cecule, tzam zis io mai sus ce tza zis ofenderu, tza zis ca vrea sa ii faci o felatzie
zuma ala ie ca dinobitzii, nu?
http://www.funnygames.nl/spelletjes/2407.html
cecule, tzam zis io mai sus ce tza zis ofenderu, tza zis ca vrea sa ii faci o felatzie

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ofendare, cu parere de rau te anunt ca am zis de trei ori pana acuma invocarea aia de ai ziso tu mai sus, da dejaba, tot am par pe tzatze si cur. nu mere la mine.
-

aidi bre uid, mai bine juaca un filcí£u cinstit de navetijti!
alfel, daca ascult Mondial pe vremea asta de cacat, se pune ca am o depresie?
alfel, daca ascult Mondial pe vremea asta de cacat, se pune ca am o depresie?
-

danone, lasa parazile bre, ca te prinde frun curajos d-ala eshibitzionizt shi nu shtii ce se-ntampla!
-

file, io am cautat filacu, am cautat saisase, am cautat septica romaneasca. canci. numa uist am gasit.
-