Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
...deasupra mea sta o vak impreuna cu scrofitele ei......
aaaaa....si clau'unu 'kra am, crescut yo...suntem k si fratii.......ne mankm kktii.....am glumit la ultima faza
....da'mai sunt dati knd sta si altcineva.......hmmmmmmmm....atunci mama mama c mai orgii...........
aaaaa....si clau'unu 'kra am, crescut yo...suntem k si fratii.......ne mankm kktii.....am glumit la ultima faza
....da'mai sunt dati knd sta si altcineva.......hmmmmmmmm....atunci mama mama c mai orgii...........
-
^Dark_Angel^ - Junior Member
presupun ca numai a citit si nu a postat.crede ca am scris numai aberatii pe threadu meu.M-am lasat de sportul asta, nu sunt destul de bine documentata.
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Sta in Montreal, mai poti de frig?
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
e crazy...
paiacec, daca-mi scrii o poezie frumoasa (ca cele de pe versuri productie proprie) iti povestesc legenda nick-ului meu ;-). Si crede-ma, sunt un narator desavarsit, o sa ti se ridice parul maciuca~p
esti pe-aproape; sunt un fel de "clona in oglinda": eu sunt femeie - el e barbat, eu sunt desteapta - el ... :yD
ma enerveaza dom-le ce sa mai!Are nicku aproape identic cu a lu offenderu!
paiacec, daca-mi scrii o poezie frumoasa (ca cele de pe versuri productie proprie) iti povestesc legenda nick-ului meu ;-). Si crede-ma, sunt un narator desavarsit, o sa ti se ridice parul maciuca~p

P.S. - bah(sau invers: donshuara),tu nu cunva ejti clona?
esti pe-aproape; sunt un fel de "clona in oglinda": eu sunt femeie - el e barbat, eu sunt desteapta - el ... :yD
- sin ella
Si crede-ma, sunt un narator desavarsit
acuma, nush ce sa zic, ca nus din localitate, da o fata ar zice ca sunt o naratuare desavarsita.
-
weed13 - Mesaje: 1868
acuma nici eu nush ce sa zic, desi sunt din localitate, dar daca fata zice ca tu esti naratoare, eu o cred...
1) narator suna mai bine decat naratoare
2) ma gandeam ca se poate aplica regula aia cu doamna inginer, doamna profesor, doamna narator.... ;-)
o fata ar zice ca sunt o naratuare desavarsita.

1) narator suna mai bine decat naratoare
2) ma gandeam ca se poate aplica regula aia cu doamna inginer, doamna profesor, doamna narator.... ;-)
- sin ella
vad ca si-a schimbat semnatura, in astea 10 zile cat am lipsit de pe-aici.. bine si avatarul, dar asta e ceva obisnuit
-
Daimon - Mesaje: 5074
avataru ei ala cu naughty girl era mai fain:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma