Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Lasa...ca vei vedea. Degetzica_ nu era inca pe forum...cand Mafia a scapat de cei ce nu le dadeau pace.
Zii tu ca nu-i mai bine acum :p
Hai...noapte buna ! Vezi ce faci de ziua ta....
Zii tu ca nu-i mai bine acum :p
Hai...noapte buna ! Vezi ce faci de ziua ta....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da, buna seara locomotive
bun venit Degetzica, sedere placuta pe locomotive
Mosule, ce sa zic, credeam ca te vei prinde din prima ca e o poanta (mai ales la ce am scris toti pe threadu ala, mai ales io si Love2), oricum ar trebui sa sti de pe acuma ca noi nu-ti vrem decat binele! Asa ca vorba lu love2, vrem scanuri cu "chitantele" de la fete! Si daca nu si nu, cand oi veni si io in tzara in vacanta, pe sus te iau (pana atunci tre sa trag tare la sala pt asta
) si te duc la femei *p
In alta inalta ordine de idei, azi am luat lunchu cu presedintele, cu al nostru Darth Vader , Aliosha himself
!
bun venit Degetzica, sedere placuta pe locomotive
Mosule, ce sa zic, credeam ca te vei prinde din prima ca e o poanta (mai ales la ce am scris toti pe threadu ala, mai ales io si Love2), oricum ar trebui sa sti de pe acuma ca noi nu-ti vrem decat binele! Asa ca vorba lu love2, vrem scanuri cu "chitantele" de la fete! Si daca nu si nu, cand oi veni si io in tzara in vacanta, pe sus te iau (pana atunci tre sa trag tare la sala pt asta

In alta inalta ordine de idei, azi am luat lunchu cu presedintele, cu al nostru Darth Vader , Aliosha himself

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Salut, Dany ! Mai bine pe mine ma chemi in Canada...acolo printre foci si ursi polari si eventual femei...si-l duci pe Love2 la fete in Romania !
Serios vorbind...chiar vii in Romania ? Cand ?
Tu cine esti daca Aliosha e Darth Vader ? Yoda ?

Serios vorbind...chiar vii in Romania ? Cand ?
Tu cine esti daca Aliosha e Darth Vader ? Yoda ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
sincer , as vrea sa vin maine. Dar nu prea se poate, sincer, numai printr-un miracol as venii vara asta, dar vara viitoare vin sigur. Si vin 3 luni jumate
ma, oi fi io mai mic de inaltime, da ca Yoda chiar ca nu
, nu prea stiu personajele din Star wars, mai zi cateva sa-ti zic care sunt!

ma, oi fi io mai mic de inaltime, da ca Yoda chiar ca nu

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Pai hai sa le luam pe rand :
Luke Skywalker
Han Solo
Chewbacca
R2-D2
C3PO
Obi-Wan Kenobi
Amidala
Windu
Jar Jar Binks
Darth Sidious
Qui-Gon Jinn
Alege-ti care vrei sa fii !
Eu vreau sa fiu R2-D2 ! Tu-lu-lu :p
sa nu-mi spui ca vrei sa fii Amidala
Luke Skywalker
Han Solo
Chewbacca
R2-D2
C3PO
Obi-Wan Kenobi
Amidala
Windu
Jar Jar Binks
Darth Sidious
Qui-Gon Jinn
Alege-ti care vrei sa fii !
Eu vreau sa fiu R2-D2 ! Tu-lu-lu :p
sa nu-mi spui ca vrei sa fii Amidala

-
in Attack of the Clones, se da o batalie mare la un moment dat, mi-a placut personajul jucat de Samuel L Jackson dar nu mai stiu cum il cheama. Parca era un fel de sef in armata lor, e, ala sunt io
Amidala!?

Amidala!?

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Pai ala e Master Windu. Ti l-am pus in lista...dar nu ai stiut ca el e :p
Bine...potzi fi Master Windu...dar vezi ca noi nu primim cio...a....a..persoane de culoare...pe locomotive
Hai ca ma culc si eu. Astazi a fost o zi placuta pe loco. Se vede ca am fost de dimineatza la biserica...si m-am rugat la icoane
Pa ! :yD
Bine...potzi fi Master Windu...dar vezi ca noi nu primim cio...a....a..persoane de culoare...pe locomotive

Hai ca ma culc si eu. Astazi a fost o zi placuta pe loco. Se vede ca am fost de dimineatza la biserica...si m-am rugat la icoane

Pa ! :yD
-

Ai zis ca nu facem concurs, Hades. Daca stiam...postam pe forum intai...si pe urma ma duceam la kkre.

Buna dimineatza !
k@tzy ...dar tu ai vazut Star Wars ? ~)
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Uite de fapt cine e R2-D2. Vezi atasamentul 

- Fişiere ataşate
-
- r2d2.jpeg (8.42 KiB) Vizualizat de 2064 ori
-
-

Jabba The Hut..care era frate cu Pizza Hut, nu ?

-
intorsu-m-am .. si in sfarsit vad si eu pe locomotive un om cu capul pe umeri, bineinteles inafara de mine. da, este vorba de decret care dupa 100000000000 de ani si-a schimbat si el avatarul.
-
monk - Mesaje: 2747
Oribilul Mosh scrie:
k@tzy ...dar tu ai vazut Star Wars ? ~)
Tuate episuadele in afar de 3 paremise, plus cateva versiuni animate.
Toma am ajuns acasa de la o plimbare, bine v'am gasit locomotive. Welcome back monk.
Shi, in continuare, post aniversar, deshi nu am inspiratzie in acest moment.
Al doilea post aniversar pe locomotive, shi al treilea din cate am.
Am fost cooptata drept locomotiva vara anului trecut, in urma unei incercari de a'l bate pe Mosh la scorul la bobjack, jocul nostru favorit de pe Fanclub. In zece minute, am primit raspunsul : "you're in!". La inceput nu prea postam, nu aveam ce zice, ma rog, nici acuma nu am da asta nu ma opreshte.
Am fost, probabil, locomotiva cel mai des amenintzata ca voi fi data afara, shi puate singura care a crezut de atatea ori asta. Am trecut prin bune, prin rele, prin zile intregi, pustii, prin noptzi cu zeci de pagini.
Cea mai mare surpriza a fost titlul de Locomotiva a anului, shi shtirea aceea pentru care ii multzumesc frumos Moshului, ai mei inca ma intreaba de ea.
In rest, ce sa va mai zic, in caz ca nu voi fi data afara intre timp, ne auzim shi la postu 4000.
La mai mare locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Ce plimbare ? Unde ai fost ? Ai primit ceva de ziua ta ?
Star Wars...au fost 5 episoade pana acum. Alea vechi : ep 4,5,6 ...si alea noi 1,2 .
Urmeaza sa apara episodul 3...acum in 2005.
Tu ce ai vazut ?
Star Wars...au fost 5 episoade pana acum. Alea vechi : ep 4,5,6 ...si alea noi 1,2 .
Urmeaza sa apara episodul 3...acum in 2005.
Tu ce ai vazut ?
-
n-ai facut post aniversar la 3000 ~(
O cheama..Leia Organa
ps : bursucul nu doreste sa stea in casa alba :p
O cheama..Leia Organa
ps : bursucul nu doreste sa stea in casa alba :p
-
Am vazut ca ai modificat. Dar asta ai zis in toate posturile aniversare de pana acum. Uita-te si tu pe scoala veche...la ala cu Forrest Gump. Un post aniversar tre sa contina si fapte de din'afara forumului. Sa imbini realitatea cu virtualul. Sa iti descri prietenii, dusmanii. Sa spui prin ce momente ai trecut. Sa spui cand ai fost trista si cand fericita...sa faci post de cel putin 7000 de caractere
La postul 4000...sa te gandesti cu 1 luna inainte...si sa faci un eseu mare !
k ?
bursucul iubeste zapada :p

La postul 4000...sa te gandesti cu 1 luna inainte...si sa faci un eseu mare !
k ?
bursucul iubeste zapada :p
-
Vedetzi ca a venit sarcina de la eye ...ca 4 locomotive sa fie organizatoare de turneu de biliard.
Hai..ca un turneu il dau lu Aurolacu...dar restu de 3...voi le organizati.
Unu e monk...deci mai trebuie 2 organizatori.
k@tzy si inca unu
Adica...Decret :p
Hai..ca un turneu il dau lu Aurolacu...dar restu de 3...voi le organizati.
Unu e monk...deci mai trebuie 2 organizatori.
k@tzy si inca unu

Adica...Decret :p
-
-
monk - Mesaje: 2747
monk...citeste in poola mea regulile de la biliard...si zii daca te bagi sa organizezi turneul din februarie....
si pregateste poza despre care te-am rugat....
lasa prostiile cu batoane de vanilie si poola mea...
si pregateste poza despre care te-am rugat....

lasa prostiile cu batoane de vanilie si poola mea...
-
Una dintre ele :p
----------
Dany...tu stii ca pe fanclub avem forum special de cinema ?
De ce draq ai facut pe generalitati subiectele alea cu filme.......... ?
----------
Dany...tu stii ca pe fanclub avem forum special de cinema ?

De ce draq ai facut pe generalitati subiectele alea cu filme.......... ?
-
-