Titina scrie:shaki,shtiu ca ma imbrac chicios cateodata,dar....nu cred ca e cuvantul potrivit....doar....altfel!
ps: se shtie ca x-tina aguilera shi altele ca ea mi-au fost model timp de mai multi ani,deci....ea este printre cele mai prost imbracate din show-biz,iar eu sunt printre cele mai "prost" imbracate de pe fanclub.ro cred shi sunt mandra de mine :p
Mai... eu iti tot urmaresc posturile de ceva vreme... Tu chiar constientizezi ceea ce spui/scrii sau scrii dupa cum iti sopteste una dintre multele tale Voci in ureche?!
Tu realizezi ca te mandresti cu ceva "general declarat" ca fiind un defect (lipsa de gust, inclinatiile catre kitch...)? Iarta-mi impertinenta, dar daca intr-adevar ai o situatie materiala buna care ar trebui sa iti permita sa eviti MACAR kitchurile, lasa-ma sa iti spun ca esti o rusine pt aceasta clasa sociala. Eu nu cred in dif intre clase, insa daca asta inseamna ca TU (care te mandresti ca esti chicioasa si fara gust) esti pe ACELASI nivel cu o persoana care are toate celelalte calitati ale unui om bine educat, insa nu are posibilitatile tale, atunci MA BUCUR ca exista diferenta intre categorii sociale... si mai lasa-ma sa iti spun ca de data aceasta TU FACI DIFERENTA!
Cat despre poze...

Cred ca ai o manie sa te slutesti singura si sa te faci de ras... insa nu e numai masochism, este SI sadism pur si simplu pt ca ne chinui si pe noi!
(probabil ca postul va fi sters, insa nu ma intereseaza atat timp cat am zis ceva ce cred ca trebuia spus de mult... cat despre cei care se complac in minciuni pline de parvenitism si ipocrizie doar pt a intra in gratiile unei mucoase care nici sa scrie corect nu stie... de fapt! nici nu meritati sa fiti mentionati in acest post)