Hochei pe Gheata
Moderator: baixinho©
Buna
sunt Zsolt din Ciuc si am foarte mult comun cu acest sport numit Hochei ,am jucat acest sport,joc si acuma,si baiatul meu de 4 ani deja e un patinator foarte bun (spun antrenorii).Am vazut nenumarate meciuri ale nationalei,dar si multe dispute din campionatul nostru.De 15 ani nu a mai fost meci pe care nu am vazut in Ciuc.Am vazut si nationala Canadei anul trecut jucind un amical contra ungariei si a fost neuitat sa vezi un Heatley,Nidermayer,Blake,Richards,si alti.Dar sa uitam in curtea noastra:ce a facut federatia in ultimii 10 ani pentru promovarea hoceiului:
A organizat 5 campionate mondiale 2 de u20,doua de u17.si una de seniori
grupa valorica B in Bucuresti
In campionatul intern seniori s-a facut remarcat prin niste scandaluri care n_au facut bine pentru nimeni,ba prin arbitraj,ba prin organizare ,sau transferuri.
Campionatul de juniori nu exista
Campionatul de copii nu exista
Nu s-a facut nimic pentru a favoriza transmisiile meciurilor de hochei ba dimpotriva cind antena 1 s-a oferit sa transmita finala din 99 au cerut 5000 de dolari (Bani de fotbal}
Despre echipament penyru copii sa nici nu vorbim
Principalul obiectiv al federatiei e ca nici o echipa sa nu califice la un turneu international pentru a nu face risipa de banii
Antrenorii echipelor nationale sint niste ratoi care au inceput cu spritul de pe vremea lui Bumbescu
Lucruri pozitive sponeti voi ca sa nu cred ca sintem intr-o mocirla co Africa de Sud,Mexico,China,Coreea,
Bafta pentru toti in Anul Nou
Acesti jucatori: Jozef Hruby si P Fedor se vor intoarce la cluburile lor dupa finala campionatului si cupei. Peter Filip,si Peter Hricina au optiunea de a ramine .
editat de baixinho ©: zsolt77, daca dupa ce scrii un post doresti sa faci unele completari, editeaza respectivul post, nu scrie altul, mersi.
sunt Zsolt din Ciuc si am foarte mult comun cu acest sport numit Hochei ,am jucat acest sport,joc si acuma,si baiatul meu de 4 ani deja e un patinator foarte bun (spun antrenorii).Am vazut nenumarate meciuri ale nationalei,dar si multe dispute din campionatul nostru.De 15 ani nu a mai fost meci pe care nu am vazut in Ciuc.Am vazut si nationala Canadei anul trecut jucind un amical contra ungariei si a fost neuitat sa vezi un Heatley,Nidermayer,Blake,Richards,si alti.Dar sa uitam in curtea noastra:ce a facut federatia in ultimii 10 ani pentru promovarea hoceiului:
A organizat 5 campionate mondiale 2 de u20,doua de u17.si una de seniori
grupa valorica B in Bucuresti
In campionatul intern seniori s-a facut remarcat prin niste scandaluri care n_au facut bine pentru nimeni,ba prin arbitraj,ba prin organizare ,sau transferuri.
Campionatul de juniori nu exista
Campionatul de copii nu exista
Nu s-a facut nimic pentru a favoriza transmisiile meciurilor de hochei ba dimpotriva cind antena 1 s-a oferit sa transmita finala din 99 au cerut 5000 de dolari (Bani de fotbal}
Despre echipament penyru copii sa nici nu vorbim
Principalul obiectiv al federatiei e ca nici o echipa sa nu califice la un turneu international pentru a nu face risipa de banii
Antrenorii echipelor nationale sint niste ratoi care au inceput cu spritul de pe vremea lui Bumbescu
Lucruri pozitive sponeti voi ca sa nu cred ca sintem intr-o mocirla co Africa de Sud,Mexico,China,Coreea,
Bafta pentru toti in Anul Nou
Acesti jucatori: Jozef Hruby si P Fedor se vor intoarce la cluburile lor dupa finala campionatului si cupei. Peter Filip,si Peter Hricina au optiunea de a ramine .
editat de baixinho ©: zsolt77, daca dupa ce scrii un post doresti sa faci unele completari, editeaza respectivul post, nu scrie altul, mersi.
- zsolt77
- Junior Member
05[/url]
Cine poate sa-mi spuna daca acesti jucatori slovaci vor ramane definitiv la Miercurea Ciuc sau ei se vor intoarce dupa meciurile din Cupa Romaniei si Play oFF la Alba Volan??
La celelalte echipe se anunta ceva transferuri?
Haideti oameni buni si animati acest topic cum faceati mai demult!!![/QUOTE]
Acesti jucatori:Jozef Hruby.si P Fedor se vor intoarce la cluburile lor dupa finala campionatului si cupei.Peter Filip,si Peter Hricina au optiunea de a ramine .
Cine poate sa-mi spuna daca acesti jucatori slovaci vor ramane definitiv la Miercurea Ciuc sau ei se vor intoarce dupa meciurile din Cupa Romaniei si Play oFF la Alba Volan??
La celelalte echipe se anunta ceva transferuri?
Haideti oameni buni si animati acest topic cum faceati mai demult!!![/QUOTE]
Acesti jucatori:Jozef Hruby.si P Fedor se vor intoarce la cluburile lor dupa finala campionatului si cupei.Peter Filip,si Peter Hricina au optiunea de a ramine .
- zsolt77
- Junior Member
Azi am vazut un meci frumos cu o prima repriza extraordinara!!!Lituanienii au parut destul de ametiti...si-au luat cateva pedepse pt ca nu erau cati trebuie pe gheata
Linia cu Antal, Mihaly J si E. , Flueras si Peter T. si-a facut din nou datoria!Astazi au fost rulati toti jucatorii inclusiv portarul dinamovist Popa.Little Pana a marcat un gol
S-au mai facut ceva poze si la acest meci pe care le gasiti tot in albumul al carui link l-am dat in posturile precedente!
Unele marfa facute cu niste aparate belea le gasiti aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=44377
cele postate de RIGID AUREL =D super clare!!!
Maine va fi zi de antrenamente pt ca joi sa incrucisam crosele cu olandezii...

Linia cu Antal, Mihaly J si E. , Flueras si Peter T. si-a facut din nou datoria!Astazi au fost rulati toti jucatorii inclusiv portarul dinamovist Popa.Little Pana a marcat un gol

S-au mai facut ceva poze si la acest meci pe care le gasiti tot in albumul al carui link l-am dat in posturile precedente!
Unele marfa facute cu niste aparate belea le gasiti aici:
cele postate de RIGID AUREL =D super clare!!!
Maine va fi zi de antrenamente pt ca joi sa incrucisam crosele cu olandezii...
-
Sorin.S - Junior Member
Trebuia sa anuntzi si scorurile, mai Guitz
(le-am vazut la ols pana la urma)
Azi n-am mai ajuns la patinuar. A fost mai multa lume decat in prima zi ?
Cred ca duminica o sa fie meci decisiv cu Japonia. Ce zici ? Ne calificam in grupa A ?

(le-am vazut la ols pana la urma)
Azi n-am mai ajuns la patinuar. A fost mai multa lume decat in prima zi ?
Cred ca duminica o sa fie meci decisiv cu Japonia. Ce zici ? Ne calificam in grupa A ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Scorurile sunt pe IIHF asa ca nu va mai stresez cu ele
A fost mult mai putina lume...(vezi pozele)
si albumul meu de yahoo
Cat despre sansele de accedere in DIV I ...totul depinde de meciul cu Olanda...daca trecem de Olanda putem spera la Promovare...

A fost mult mai putina lume...(vezi pozele)
si albumul meu de yahoo
Cat despre sansele de accedere in DIV I ...totul depinde de meciul cu Olanda...daca trecem de Olanda putem spera la Promovare...
-
Sorin.S - Junior Member
Site-ul din Ciuc si primarul implicat in hochei...

Clubul a cumparat numele de domeniu si cam atat. Avem contract semnat cu ei, conform careia ne-ar cam trebui sa dea ceva maruntis si informatii. Informatii mai primim, prin cai neformale, datorita faptului, ca mai avem prieteni, rude si alte surse asemanatoare prin zona patinoarului

Cat despre primar... mai bine nu comentez. Pe scurt, ceea ce priveste implicarea sa in aceasta afacere: Pana in noiembrie 2004, cat am fost angajat al Primariei site-ul sportclub.ro a fost hostat de catre serverul web al primariei ("intamplator" eu am fost acolo baiatul "bun la toate" in materie de IT), dar dupa despartirea mea in conditii ;j cum sa spun ... ;f interesante de institutie, site-ul este acum hostat pe calculatorul lui Tamas, pe cheltuiala noastra.
Cererea pentru versiune in lb. romana este veche si este justificata, chiar si avand in vedere ca marea majoritate a fanilor se descurca :S si asa. Cat timp am avut voluntari care sa ne ajute - si am avut, slava domnului - am intretinut si varianta romaneasca. Acum, pe termen scurt nu va pot promite, decat ca incercam sa punem la punct cel putin varianta in maghiara, pe care am cam neglijat-o (eram cam ocupat mai intai cu dom'primar

Pe parcurs, daca clarificam situatia juridica a site-ului si mai gasim resurse spirituale, materiale si voluntari care sa ne ajute, relansam versiunea romaneasca cu cea mai mare placere.
(Se)cuiul din talpă. The personal touch
.

-
(se)cuiul - Junior Member
Antrenorii si baietii din Ciuc
N-am fost acolo, nu cunosc situatia exacta, dar precedente pentru cele intamplate sunt, eu personal detin marturii inregistrate in interviuri din presa, radio si TV cu mai multi jucatori de aici - daca stau sa caut, poate gasesc filmuletul cu Adorjan - despre patanii similare. Un lucru ar trebui sa dea de gandit pentru sceptici: daca atmosfera a fost chiar asa de buna, antrenorii ca maica Teresa si "uscati" ca Sahara de ce dracu' :-? a fost nevoie ca parintii sa organizeze o "expeditie de recuperare" in seara de revelion ca sa-i aduca acasa, in loc sa se fi distrat toata lumea unde era. Antrenorul actual al nationalei de ce a trebuit sa plece din centrul de pregatire al CSS Miercurea-Ciuc din Harghita Bai unde isi petrecea noaptea de revelion cu multi oameni de sport :b ~y imediat dupa miezul noptii? Nu putea si el sa se distreze
;r :sleep: ca tot omu' pana dimineata?
Oricum, orice ar fi fost cauza exacta, era timpul ca de nationala sa se ocupe omul care a "produs" majoritatea echipei, care se ocupa de pregatirea lor de peste zece ani, 11 luni pe an. Ceilalti n-au decat sa-si creasca si ei o echipa, doar dispun si ei de aceeiasi conditii materiale: buzunarul parintilor si sponsorizarile pe care pot sa le obtina. Dupa aia pot sa-si formuleze pretentiile de a "antrena" nationala.

Oricum, orice ar fi fost cauza exacta, era timpul ca de nationala sa se ocupe omul care a "produs" majoritatea echipei, care se ocupa de pregatirea lor de peste zece ani, 11 luni pe an. Ceilalti n-au decat sa-si creasca si ei o echipa, doar dispun si ei de aceeiasi conditii materiale: buzunarul parintilor si sponsorizarile pe care pot sa le obtina. Dupa aia pot sa-si formuleze pretentiile de a "antrena" nationala.
.

-
AM O RUGAMINTE LA CEI CARE SCRIU PE ACEST THREAD: NU MAI BAGATI DOUA POSTURI CONSECUTIVE INTR-UN INTERVAL MAI MIC DE TREI ORE. EXISTA BUTONUL EDIT.
baixinho ©
baixinho ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
cuiul din talpa ... primarului
szer'sz
Sunt pe cale sa-mi schimb radical parerea despre it-stul de la PMC ...
Nu prea stiam de actiunile tale caritative, iar prezentarile domnilor din PMC recunosc ca nu ti-au fost tocmai favorabile...
ref. actiunea de recuperare:
Baietii de la U20 au invatat hochei pe banii parintilor, care isi trimit copii la turnee internationale, cumpara echipamente si toate cele din buzunarul propriu. Nu ma mir, ca in aceste condtii, ca au fost in stare sa vina in capitala chiar in noaptea de revelion si sa-si duca acasa copii. Dupa atatea excursii platite, ce mai conteaza inchirierea unui autocar ....
Din cate stiu, antrenorul unei echipe, fie de club fie nationala, se numeste in principiu de cei care asigura finantarea echipei. Patronul echipei, daca el este finantatorul, federatia daca el este "ordonatorul principal de credite". La aceasta nationala finantatorul nu este in nici un caz federatia.
Nu prea sunt de acord cu actiunile de forta (ca sa nu zic santaj) dar de data aceasta se pare ca nu exista alta cale.
erata: fostul it-st de la PMC ..
Sunt pe cale sa-mi schimb radical parerea despre it-stul de la PMC ...
Nu prea stiam de actiunile tale caritative, iar prezentarile domnilor din PMC recunosc ca nu ti-au fost tocmai favorabile...
ref. actiunea de recuperare:
Baietii de la U20 au invatat hochei pe banii parintilor, care isi trimit copii la turnee internationale, cumpara echipamente si toate cele din buzunarul propriu. Nu ma mir, ca in aceste condtii, ca au fost in stare sa vina in capitala chiar in noaptea de revelion si sa-si duca acasa copii. Dupa atatea excursii platite, ce mai conteaza inchirierea unui autocar ....
Din cate stiu, antrenorul unei echipe, fie de club fie nationala, se numeste in principiu de cei care asigura finantarea echipei. Patronul echipei, daca el este finantatorul, federatia daca el este "ordonatorul principal de credite". La aceasta nationala finantatorul nu este in nici un caz federatia.
Nu prea sunt de acord cu actiunile de forta (ca sa nu zic santaj) dar de data aceasta se pare ca nu exista alta cale.
erata: fostul it-st de la PMC ..

- TczB
- Junior Member
Scuze pentru "negativisme", dar se mai intimpla, cand omul vede ca eforturile lui sunt aproape zadarnice, sau cand vad ca cele doua ziare sportive #-o , (am si uitat numele lor ~o ) nici nu pomenesc de campionatul mondial U20....
...dar ce mai astept eu, cand intr-un ziar central domnul Pana zice: " si interesul scazut pentru hochei au facut sa vina la patinoar doar cativa oameni, insa nu avem ce face. "
Ce ziceti de o escala Ciucana pentru meciul cu Japonia... ;r
P.S. (se)cuiule!!! ai un loc rezervat....
...dar ce mai astept eu, cand intr-un ziar central domnul Pana zice: " si interesul scazut pentru hochei au facut sa vina la patinoar doar cativa oameni, insa nu avem ce face. "
Ce ziceti de o escala Ciucana pentru meciul cu Japonia... ;r
P.S. (se)cuiule!!! ai un loc rezervat....
- Tsoma
- Junior Member
Posturi consecutive
baixinho © scrie:AM O RUGAMINTE LA CEI CARE SCRIU PE ACEST THREAD: NU MAI BAGATI DOUA POSTURI CONSECUTIVE INTR-UN INTERVAL MAI MIC DE TREI ORE. EXISTA BUTONUL EDIT.
baixinho ©
Ai dreptate, baix, dar in cazul meu - si cred, ca la mine te referi - cele doua posturi au fost cu subiecte destul de diferite. ;i De aceea, in mod deliberat le-am postat separat, sa le fac viata mai usoara celor care vor sa reflecteze asupra celor scrise de mine. N-o sa "recidivez", promit, deci cred, ca nu va fi nevoie de

.

-
nu are nici o treaba faptul ca erau subiecte diferite. am incercat sa le unesc, dar nu am reushit deoarece bagasei prea multzi michimausi d-aia.
oricum, ideea este ca pe viitor sa stiti ce sa faceti.
ps: daca era vorba de
nu mai apucai sa scrii postul. 

ps: daca era vorba de

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu stiu daca a urmarit cineva, dar tocmai s-a terminat campionatul mondial de de hockey , la juniori, care s-a desfasurat in Dakota de nord (parca) si echipa Canadei a luat titlul. Nu stiu pe cine au invins in finala (Rusia sau USA), dar stiu ca in semifinala au facut un meci frumos cu Cehia!
:A Echipei canadiene!
:A Echipei canadiene!
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
De "urmarit" nu cred ca a fost posibil in Romania!Doar scoruri si cateva comentarii in presa!
Canadienii au invins in finala pe rusi(6-1) La ce echipa avea Canada era culmea sa scape din mana medalia de aur!
...iar americanii au ratat bronzul mult dorit in finala mica cu Cehia!(2-3)
Canadienii au invins in finala pe rusi(6-1) La ce echipa avea Canada era culmea sa scape din mana medalia de aur!
...iar americanii au ratat bronzul mult dorit in finala mica cu Cehia!(2-3)
-
Sorin.S - Junior Member
14 ianuarie 2005
Acesta este data cind se va decide conflictul dintre sind.jucatorilor si conducerea NHL.Dupa aceasta data vom sti daca va intra in istorie sezonul 2004-2005 prin a nu se disputa nici meci,sau se va repeta sezonul din 1994.Dupa parerea mea sezonul acesta nu se va disputa,deja majoritatea jucatorilor sint la cluburi din Europa (peste 315 conform IIHF,cei mai multi in Rusia si Suedia 76 resp.67 jucatori)si pentu ei a inepe un sezon scurt ar echivala iesirea di forma sportiva actuala si ar rata participarea la campionatul mondial din Austria 2005 un CM care de acum se anunta extrem de disputat,si noi nu avem alta treaba decit a ne ruga ca TVR sa fie amabil si sa transmita citeva meciuri mai 'nteresante.
FORUM.TVSPORT.RO HOCHEI
Acesta este data cind se va decide conflictul dintre sind.jucatorilor si conducerea NHL.Dupa aceasta data vom sti daca va intra in istorie sezonul 2004-2005 prin a nu se disputa nici meci,sau se va repeta sezonul din 1994.Dupa parerea mea sezonul acesta nu se va disputa,deja majoritatea jucatorilor sint la cluburi din Europa (peste 315 conform IIHF,cei mai multi in Rusia si Suedia 76 resp.67 jucatori)si pentu ei a inepe un sezon scurt ar echivala iesirea di forma sportiva actuala si ar rata participarea la campionatul mondial din Austria 2005 un CM care de acum se anunta extrem de disputat,si noi nu avem alta treaba decit a ne ruga ca TVR sa fie amabil si sa transmita citeva meciuri mai 'nteresante.
FORUM.TVSPORT.RO HOCHEI
- zsolt77
- Junior Member
Japonia a dispus de Lituania in primul meci al zilei cu scorul de 9-0 ( 2 - 0 , 5 - 0 , 2 - 0 )
GOlgheterul Japoniei KUBO Naoya a marcat astazi 3 goluri si astfel a trecut pe primul loc in clasamentul golgheterilor.
Ma imbrac si plec pe FLamaropol sa vad ce facem cu Olanda!!!
Numai bine!!!
GOlgheterul Japoniei KUBO Naoya a marcat astazi 3 goluri si astfel a trecut pe primul loc in clasamentul golgheterilor.
Ma imbrac si plec pe FLamaropol sa vad ce facem cu Olanda!!!
Numai bine!!!
-
Sorin.S - Junior Member
De mult nu am mai vazut un meci asa de disputat...ceva din Steaua-SCMC dar mult mai tare!!
Dupa fiecare faza se facea un meleu de jucatori!!!
am condus cu 4-0 dar olandezii au revenit iar pe final chiar am tremurat dupa ce am primit o pedeaspa de meci!!!
Dupa 5-3 pt noi...olandezii au mai marcat o data in superioritate parca si nu prea mai eram siguri de victorie dupa ce condusesem cu 4 goluri.
Ultimile 2 minute le-a jucat si Olanda in 4 dar ca sa egaleze a scos portarul si a mai introdus un om pe gheata...a mai fost o faza pe final cand unul de-al nostru a trimis pucul la cativa centimetri pe langa poarta goala...iar la final s-a dezlantuit hora pe gheata!!!
Scor final Romania 5-4 Olanda....si gandul ne sta numai la meciul de duminica cu Japonia...
mai incolo o sa urc cateva poze sa le vedeti si voi...iar mai tarziu poate dati pe N24 ca s-au luat cateva interviuri!
Dupa fiecare faza se facea un meleu de jucatori!!!
am condus cu 4-0 dar olandezii au revenit iar pe final chiar am tremurat dupa ce am primit o pedeaspa de meci!!!
Dupa 5-3 pt noi...olandezii au mai marcat o data in superioritate parca si nu prea mai eram siguri de victorie dupa ce condusesem cu 4 goluri.
Ultimile 2 minute le-a jucat si Olanda in 4 dar ca sa egaleze a scos portarul si a mai introdus un om pe gheata...a mai fost o faza pe final cand unul de-al nostru a trimis pucul la cativa centimetri pe langa poarta goala...iar la final s-a dezlantuit hora pe gheata!!!
Scor final Romania 5-4 Olanda....si gandul ne sta numai la meciul de duminica cu Japonia...
mai incolo o sa urc cateva poze sa le vedeti si voi...iar mai tarziu poate dati pe N24 ca s-au luat cateva interviuri!
-
Sorin.S - Junior Member
super meci, intr-adevar. parca su fost si spectatori... s-a facut si galerie, toata lumea urla Romania in ultimele minute, iar cameramanul de la national tv (cred) injura de mama focului cand au ratat ai nostri cu poarta goala. mi-a placut de antal, care tot ma punea sa ii pozez mana taiata
comentariul complet il gasiti pe hochei.ro

- poqesina
- Junior Member
Eu o iau usor inspre patinoar cu speranta ca Olanda a invins in meciul cu Japonia(ce bine ar fi!!!)
Am urcat si pozele de ieri, iar cei care nu au vazut meciul sa-si faca o idee cam ce a fost pe gheata:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/guitzaru2004/my_photos
Vb pe la 12 si ceva cand ma intorc!!!
Sa auzim numai de bine!
Am urcat si pozele de ieri, iar cei care nu au vazut meciul sa-si faca o idee cam ce a fost pe gheata:
Sa auzim numai de bine!
-
Sorin.S - Junior Member
Sorin.S scrie:Eu o iau usor inspre patinoar cu speranta ca Olanda a invins in meciul cu Japonia(ce bine ar fi!!!)
Sa auzim numai de bine!
Ce bine e ca mai sint si la Bucuresti oameni pe care intereseaza acest sport frumos.Mersi pentru informatii pentru,fotografii.Anul trecut tot Romania organiza acest campionat mondial divII gr B dar meciurile au fost jucate la M -Ciuc.atunci au participat Estonia,Marea Britanie ,Lithuania,Bulgaria,Africa de sud,si Romania.Am fost la toate meciurile.Acum nu ma pot sa ma duc pentru ca nu am timp, lucrez si noaptea dar cu ajutorul vostru sint in "direct"cu evenimentele din Bucuresti.Suces duminica cu Japonia ,se poate dar va fi foarte greu!!!!
- zsolt77
- Junior Member
Meciul a inceput bine pt noi...1-0 si totul credeam ca o sa fie bine...
Chinezii destul de amortiti si f f f atenti cu intrarile! Au jucat super curat !
O ordine a evenimentelor nu am pt ca nu am notat nimic la meci...doar ce imi vine acum in minte!
Acest prim gol parca le-a luat mintile jucatorilor nostri si dupa putin timp am fost egalati!
1-1 dupa prima perioada.
Ai nostri nu au profitat de numeroasele situatii de 5 contra 3 pe gheata iar cand chinezii ne-au prins pe contraatac au inscris...
Am mai luat si o pedeapsa de 2+2min pt Antal dublata de o alta eliminare de 2 min la alt jucator...urmand noi sa jucam cu 2 jucatori mai putin pe gheata...
Noi ne chinuiam sa pasam...si greseam destul de des...iar chinezii interceptau si plecau pe contraatac...cam asa s-au luat golurile...unul si in superioritate ~o
In ultima repriza a intrat Fulop in locul lui Popa care aparase in primele 2 reprize parca.
Noi am mai incercat sa cream superioritate scotand portarul dar tocmai atunci intrau chinezii in posesia puculu...ce sa spun...super aiurea meciul...
Ce sa mai zic?
Asta am vazut eu...simplu spectator...o prezentare calumea o sa gasiti maine pe hochei.ro presupun...eu prezint in mare un meci "mic" 
Chinezii destul de amortiti si f f f atenti cu intrarile! Au jucat super curat !
O ordine a evenimentelor nu am pt ca nu am notat nimic la meci...doar ce imi vine acum in minte!
Acest prim gol parca le-a luat mintile jucatorilor nostri si dupa putin timp am fost egalati!
1-1 dupa prima perioada.
Ai nostri nu au profitat de numeroasele situatii de 5 contra 3 pe gheata iar cand chinezii ne-au prins pe contraatac au inscris...
Am mai luat si o pedeapsa de 2+2min pt Antal dublata de o alta eliminare de 2 min la alt jucator...urmand noi sa jucam cu 2 jucatori mai putin pe gheata...
Noi ne chinuiam sa pasam...si greseam destul de des...iar chinezii interceptau si plecau pe contraatac...cam asa s-au luat golurile...unul si in superioritate ~o
In ultima repriza a intrat Fulop in locul lui Popa care aparase in primele 2 reprize parca.
Noi am mai incercat sa cream superioritate scotand portarul dar tocmai atunci intrau chinezii in posesia puculu...ce sa spun...super aiurea meciul...
Ce sa mai zic?

-
Sorin.S - Junior Member
Deci un meci important, inceput cu portarul de rezerva, si oare antrenorul sau altii au sfatuit pe baieti...?
( sa nu vorbesc de strategie de joc..)
Cum am vazut din albumul de foto, corifieri ai hocheiului sunt din belsug in jurul bancii... :fuck:
Oricum, a venit timpul sa mai invata cei implicati in hochei despre metode de motivare/teoria comunicarii/ si alte minunatii care functioneaza in lumea asta democrata....
Si ce mi-a sarit in ochi din albumul de foto: banca olandezilor era asistata de niste "domni" imbracati ca oricare manager-costum etc,- . Care poate insemna ca in zilelele noastre daca nu folosesti toate tehnicile de managment, - inclusiv sa ai o baza de selectie vasta- intrarea in grupul de elita devine aproape imposibila... ;-)
Locul unu s-a dus, dar meciul cu japonezii inca nu e jucat....
Si daca s-a invatat din meciul asta, e o ocazie uriasa de a arata lumii, ca si in Rominia se mai joaca hochei... Cu baza materiala/logistica/oameni de specialitate/ nu la nivelul altor tari, dar niste inimosi, care merita mult mai mult.
Hai Baieti! Pentru Victorie!!!
Hajrá Fiúk, Csíki gyerekek!! =D

Cum am vazut din albumul de foto, corifieri ai hocheiului sunt din belsug in jurul bancii... :fuck:
Oricum, a venit timpul sa mai invata cei implicati in hochei despre metode de motivare/teoria comunicarii/ si alte minunatii care functioneaza in lumea asta democrata....
Si ce mi-a sarit in ochi din albumul de foto: banca olandezilor era asistata de niste "domni" imbracati ca oricare manager-costum etc,- . Care poate insemna ca in zilelele noastre daca nu folosesti toate tehnicile de managment, - inclusiv sa ai o baza de selectie vasta- intrarea in grupul de elita devine aproape imposibila... ;-)
Locul unu s-a dus, dar meciul cu japonezii inca nu e jucat....
Si daca s-a invatat din meciul asta, e o ocazie uriasa de a arata lumii, ca si in Rominia se mai joaca hochei... Cu baza materiala/logistica/oameni de specialitate/ nu la nivelul altor tari, dar niste inimosi, care merita mult mai mult.
Hai Baieti! Pentru Victorie!!!
Hajrá Fiúk, Csíki gyerekek!! =D
- Tsoma
- Junior Member
Fulop a jucat doar 12 minute...probabil ca erau presiuni sa fie jucat si Popa...si gandindu-se lumea ca e "meci usor" cu China...l-au bagat titular pe dinamovist.
Pe banca olandezilor erau niste tipi bine imbracati...pe langa antrenorul principal...la noi...mai greu...
Pacat insa ca la anul nu cred ca vom mai avea mare parte din acesti jucatori talentati...si din urma nu stiu cati vin pt ca nu cunosc situatia juniorilor din tara...
Maine...de fapt azi daca ma uit la ceas... probabil ca voi intra in posesia pozelor de la acest meci!
Pt prima oara am ascultat imnul Chinei...si parca e mai frumos al nostru...poate o sa am parte de el duminica!!!
Eu unul o sa fiu si duminica pe patinoar si o sa-i incurajez pe baieti!!!
Pe banca olandezilor erau niste tipi bine imbracati...pe langa antrenorul principal...la noi...mai greu...
Pacat insa ca la anul nu cred ca vom mai avea mare parte din acesti jucatori talentati...si din urma nu stiu cati vin pt ca nu cunosc situatia juniorilor din tara...
Maine...de fapt azi daca ma uit la ceas... probabil ca voi intra in posesia pozelor de la acest meci!
Pt prima oara am ascultat imnul Chinei...si parca e mai frumos al nostru...poate o sa am parte de el duminica!!!
Eu unul o sa fiu si duminica pe patinoar si o sa-i incurajez pe baieti!!!
-
Sorin.S - Junior Member
Eu zic, vom mai avea o sansa si la anul... Petres, Popa, Flueras, Georgescu, Mihaly Jeno si Antal nu vor fii, restul ramane
Din pacate, din urma, e mai slaba generatia, dar in sezonul actual parca s-a trezit, si se fac incercari de recuperare...
Sa asteptam CM U18 in martie....
tot la Bucuresti... :N

Din pacate, din urma, e mai slaba generatia, dar in sezonul actual parca s-a trezit, si se fac incercari de recuperare...
Sa asteptam CM U18 in martie....

- Tsoma
- Junior Member
Salut baieti!!
Dupa calculele mele cu o victorie in fata Japoniei (numai in caz de victorie)sintem primii in grupa (se ia in considerare meciul direct).Alta este problema in continuare:dupa cum stiti relaxarea in timpul mecurilor de hochei se taxeaza mult mai repede decit in alte sporturi,si in aceste turne trebuie sa fii concenrat 100% in toate partidele ,nu poti sa faci diferente intre adversari pentru ca sint echilibrati,poti bate pe cel mai tare dar poti pierde cu cel mai slab.Nu vreau sa critic pe nimeni (in afara de organizare)dar cunosc antrenorii si jucatorii (si de la nationata mare)si vad o mare lipsa de pregatire psihica si mentala de la 18 ani in sus.
Degeaba avem jucatorii technici foarte buni daca nu pot sa concentreze cinci meciuri consecutiv .Problema apare in jurul a 16 ani pentru ca pana acolo copii au cistigat turnee si in slovacia si in cehia,polonia,ungaria(vorbesc aici de echipe din ciuc),si stiu acest lucru pentru ca si baiatul meu joaca in echipa de copii nascutii in 98"-00" .Problema este ca nu avem antrenorii de elita si vinovat de acest lucru in mare masura este si federatia pentru ca nu ajuta nici macar cu o bucata de hirtie pe antrenorii,sa nu vorbesc despre pegatirii in strainatate.Si cum nu ajunge sa fii mare fotbalist ca sa fii mare antrenor acest lucru nu ajunge nici in hochei,trebuie mult invatat,cursurii,cartii,brosurii,si foarte multa experientaa.
Bafta in continuare!!
Dupa calculele mele cu o victorie in fata Japoniei (numai in caz de victorie)sintem primii in grupa (se ia in considerare meciul direct).Alta este problema in continuare:dupa cum stiti relaxarea in timpul mecurilor de hochei se taxeaza mult mai repede decit in alte sporturi,si in aceste turne trebuie sa fii concenrat 100% in toate partidele ,nu poti sa faci diferente intre adversari pentru ca sint echilibrati,poti bate pe cel mai tare dar poti pierde cu cel mai slab.Nu vreau sa critic pe nimeni (in afara de organizare)dar cunosc antrenorii si jucatorii (si de la nationata mare)si vad o mare lipsa de pregatire psihica si mentala de la 18 ani in sus.
Degeaba avem jucatorii technici foarte buni daca nu pot sa concentreze cinci meciuri consecutiv .Problema apare in jurul a 16 ani pentru ca pana acolo copii au cistigat turnee si in slovacia si in cehia,polonia,ungaria(vorbesc aici de echipe din ciuc),si stiu acest lucru pentru ca si baiatul meu joaca in echipa de copii nascutii in 98"-00" .Problema este ca nu avem antrenorii de elita si vinovat de acest lucru in mare masura este si federatia pentru ca nu ajuta nici macar cu o bucata de hirtie pe antrenorii,sa nu vorbesc despre pegatirii in strainatate.Si cum nu ajunge sa fii mare fotbalist ca sa fii mare antrenor acest lucru nu ajunge nici in hochei,trebuie mult invatat,cursurii,cartii,brosurii,si foarte multa experientaa.
Bafta in continuare!!
- zsolt77
- Junior Member