my dying bride...

ce-a fost pe Muzici o data

my dying bride...

Mesajde wednesday » Lun Ian 03, 2005 2:36 pm

mdah...este kiar trupa mea preferata... si topicul asta trebuia sa-l deskid de mai de mult...pentru linistea mea fufleteasca...

demourile au fost 2... anume towards the sinister si god is alone... apoi a urmat ep-ul care i-a scos la lumina -> symphonaire infernus et spera empyrium si dupa aceea au semnat cu peaceville...si de aici e legenda... ~a
http://www.mydyingbride.org

poza de mai jos e una dintre favoritele mele...la un moment dat am avut-o si pe desktop ... intodeauna ies foarte naturali/down to earth in poze si asta imi place cel mai mult...
despre albume preferate imi e greu sa discut...singurul pe care nu l-am prea agreat a fost 34,788...% complete
initial adoram the dreadful hours...care a fost si primul album pe care l-am ascultat de la ei... apoi am pus mana pe the light at the end si the angel and the dark river si mi-a palcut mai mult the light at the end...
o lunga perioada de timp am ascultat in mod obsesiv albumul ala...apoi am cunoscut pe cineva caruia ii placea enorm de mult like gods of the sun...si momentan asta se afla pe primul loc...
oricum nu-i o kestie batuta in cuie...am unele zile in care divinizez the angel and the dark river sau turn loose the swans...preferintele mi se skimba in functie de anumite stari sufletesti...
songs of darkness, words of light este albumul care m-a bucurat cel mai mult anul asta...si e legat de niste amintiri recente, triste si mai putin triste...imi e foarte aproape de suflet...inanite sa dau examenul il ascultam in fiecare noapte...adormeam cu el la ureki...ma trezeam intonand versurile...

de cateva luni incoace caut sa-mi procurez discografia originala...si din lipsa de fonduri nu reusesc...am o prietena care are toate albumele originale si i-a si vazut live de 3 ori...are jumate de bat pe care il tine ferecat intr-o cutiuta cu puf... mai cunosc pe cineva care are o pana + paharul de bere din care a baut aaron...

in urmatorii ani o sa-i vad live...oricat m-ar costa...inca n-am auzit de vun gig prin apropiere, dar nu voi rata prima ocazie...

"Currently, MDB are busying themselves preparing for their next full length DVD release, planned for Spring 2005. They are working with David Palser again, to produce a new video clip exclusively for this release. The track is "The Blue Lotus" and it is going to be a stunning work. A great new photo shoot by Lady Morgana has also been completed, which shows the band like you have never seen them before. Expect to be amazed. The previously available DVD "For Darkest Eyes" has been repackaged and will be available at a special price from March. If that wasn't enough, we're also expecting the writing of a new studio album for 2006 release. "

=D
Fişiere ataşate
myband.jpg
myband.jpg (55.57 KiB) Vizualizat de 1209 ori
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde nocturna » Lun Ian 03, 2005 2:47 pm

inca n-am auzit de vun gig prin apropiere

au fost in 2003 la sziget. uamenii care ia vazut au fost dezamagitzi.

am reushit ca sa ascultat 3 albume MDB, nu ma pasioneaza. totushi, exista o piesa, For My Fallen Angel, una dintre cele mai beton piese de dupa 90.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde wednesday » Lun Ian 03, 2005 2:54 pm

da...
e de pe like gods of the sun...printre cele mai romantico-depresive piese pe care le-am ascultat... :-X
wednesday

Mesajde Euridice_ » Lun Ian 03, 2005 3:25 pm

albumul preferat mdb este si ultimul lansat si anume ''songs of darkness words of light''....imi place mai ales ca aoron si co au scos la iveala voci mai curate,mai melodioase ,mai descifrabile pentru engleza mea si asa destul de proasta
Euridice_
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Ian 03, 2005 3:34 pm

...s.o.d.w.o.l. a fost apreciat mai mult pt revenirea la mai vekile growling-uri...
a se vedea inceputul primei piese -> the wreckage of my flesh... e impunator de brutal din prima secunda...pe mine m-a izbit...mi-au trebuit cateva ascultari ca sa ma obisnuiesc...
wednesday

Mesajde lord_marduk » Vin Ian 07, 2005 6:50 pm

am incercat sa postez aici si dupa ce am scris cam cel putin jumatate de pagina de impresii si amintiri mdb mi-a aparut o eroare si am pierdut tot ce scrisesem. acum imi e lene sa mai scriu inca o data, asa ca o sa incerc sa scot detaliile.
eu am ascultat mdb prima data cand eram in clasa a 5-a (asta era prin '95) timp de cativa ani, apoi a urmat o pauza si m-am reconvertit din nou vechea credinta.
acum ascult in fiecare zi my dying bride si sunt foarte incantat si satisfacut.
it's sad that in our blindness we gather thorns for flowers
lord_marduk
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Ian 07, 2005 9:05 pm

asa de curiozitate, ce poti sa intelegi din My Dying Bride cand esti in clasa a 5`a ? Ca oamenii aia poate vor sa zica ceva si tu la 11-12 ani ce poti sa pricepi ?

ontopic amu` am ascultat cam tot de la MDB afara de ultimul album, si cel mai mult mi`a placut The Light at the End of the World.
whatever

Mesajde lord_marduk » Vin Ian 07, 2005 9:15 pm

intelegeam cate ceva ca nu eram prost,dar acum sunt mai prost decat eram pe atunci ;f . macar versurile de la unele melodii :D .
utlimul album e mai bun decat ma asteptam.
lord_marduk
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Vin Ian 07, 2005 10:55 pm

Ultimul album chiar e bun!! MDB e una din formatiile mele favorite, abia astept DVD-ul.

Totusi am o nelamurire: De ce e considerat albumul Turn Loose The Swans cel mai bun?

L-am ascultat de atatea ori si nu prea mi-a placut (nu imi place stilul lor de la inceputuri). Singura piesa reusita m-i se pare Crown of Symphaty...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde wednesday » Vin Ian 07, 2005 11:14 pm

...e imposibil sa decizi care este cel mai reusit produs mdb...turn loose the swans este totusi o capodopera... ~a o kestie pe care am observat-o doar eu poate, e ca albumul devine din ce in ce mai greoi spre sfarsit...primele piese sear me mcmxciii si your river ( e imposibil sa nu-ti palca sear me mcmxciii) sunt foarte molcome si apoi contiunua pe o linie ceva mai heavy...culminand cu cele 10 minute de turn loose the swans...black god insa nu mi se pare tocmai un highlight al albumului...

tousi...sear me mcmxciii, your river, the snow in my hand si the crown of sympathy au ramas unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor fiind incluse si in best off daca nu ma insel...albumul este unul foarte bun...dar nu kiar cel mai bun...
raman pe fagasul subiectiv si continui sa venerez like gods of the sun ~a ...iar pe un loc doi inghesui 4 albume... ultimul, the light at the end, the angel and the dark river si (last but not least) turn loose the swans...
~a
ultimul album e worship worthy...kiar azi vorbeam cu un preten depsre cele mai bune piese de pe s.o.d.w.o.l. si pana la urma am ajuns sa le pomenim pe toate... ~a
wednesday

Mesajde lord_marduk » Sâm Ian 08, 2005 11:53 am

mie mi se pare ca black god si sear me 1993 sunt legate intre ele pt ca atunci cand se termina black god si asculti albumul de la inceput, sear me este parca o continuare fireasca si astfel intri intr-un fel de cerc vicios si asculti albumul la nesfarsit.
o performanta deosebita de-a mea a fost aceea ca am corupt-o pe profa mea de muzica din clasa a 5-a sa puna silent dance pt largirea orizontului cultural al colegilor mei de atunci.
lord_marduk
Junior Member

Mesajde lord_marduk » Sâm Ian 08, 2005 10:30 pm

daca stie cineva de unde imi pot procura si eu un tricou cu mdb mai de doamne-ajuta, eventual unul cu gluga, in bucuresti, sa-mi zica si mie.as fi profund recunoscator.
lord_marduk
Junior Member

Mesajde wednesday » Sâm Ian 08, 2005 10:39 pm

hoodies nush daca se gasesc...dar tricoaie, da... fa comanda de aici ca au 2 modele.. s.o.d.w.o.l. sigur si like gods of the sun parca -> http://www.mmusic.com ...ramburs, plata in lei ... site decent...mie nu mi-au tras teapa... incearca si pe pagina noua de la bestial rec. ... nush care mai e adresa...dar se afla usor...
wednesday

Mesajde lord_marduk » Dum Ian 09, 2005 5:19 pm

10x! uitasem cu desavarsire de bestial records. am gasit sodwol acolo si mi-a placut. :j :j
lord_marduk
Junior Member

Înapoi la De pe muzica