C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

weed13 - Mesaje: 1868
bon. ma bucur ca am rezolvat. daca te intrebi de ce nu am dat peme, sa stii ca tot acolo ierea, ne deconspira aiu. nu avea rost. 

-

bre domnu publius, verificatz dom'le meilu dvs, ca ie pacat de iel, zau asha ! shi dupaia puate bagatz o telefonie mobila dupe ce ieshitz din shedintz sau pe unte suntetz care este.
-

neatza - Mesaje: 5820
danoneeeeeeeeeee! vezi sa nu uitzi de suta aia de mii!
alfel, ma duc s-o prinz pe danone sa-i aduc aminte sa nu uite de 100.000! deci un sec pa!
alfel, ma duc s-o prinz pe danone sa-i aduc aminte sa nu uite de 100.000! deci un sec pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
Salut, Rochere!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (3 membri si 3 vizitatori)
baixinho ©*, Rockeru'Somer
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (3 membri si 3 vizitatori)
baixinho ©*, Rockeru'Somer
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
shakti scrie::) detaliile nu sunt importante pippo,nu cred ca tre sa stie tot forumul ce s a intamplat,oricum ai dreptate, 3 zile si nopti de neuitat:D
za next thing we know- tanase sa phoote cu roccica ....
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
un tzunami tovarasesc la tuate putorile care duarme
mai ie frun fraier azi la munci?
mai ie frun fraier azi la munci?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
haoleo mancavash
aiule, dacatz spun ca nici maine nu ma duc la munca ceo sa zi-ci?
aiule, dacatz spun ca nici maine nu ma duc la munca ceo sa zi-ci?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
care mai eshti pe-acilea? :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
-

una din zilele cu soare la birou cand itzi vina sa strangi pe cineva de gat. de-aici vine shi titlul de film: shi indienii se impushca, nu-i asha?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
si mentinand ideea ofendarului, cand ma uit in oglinda, imi aduc aminte de titlu filmului the good, the bad and the ugly.
-

urmatorul post pe carel- va baga offenderu va fi postul lui aniversar cu numaru omie. conform traditiei ajteptam ceva mijcator, induiosator si mai ales inolvidable.
zile-, loredana!
zile-, loredana!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
deci inloc casa fiti acilea beti? e de bine cum alfel.
iaca pentru cei care se intreaba io is inca alaiv da in genere nam acces pacilea
iaca pentru cei care se intreaba io is inca alaiv da in genere nam acces pacilea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ooooooooooooo! care-a tunat shi ea adunat pe totz sambata la lucru, fabt p-entru care am vinit shi io duminica, numa-n ciuda! in ciuda mea, din pacate:(
deci cre` ca s-or fi ofilit shi ghioceii! unde merem la shtrand astazi?
deci cre` ca s-or fi ofilit shi ghioceii! unde merem la shtrand astazi?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

tzunami sati fie zioa file
sa adunat fraierii la munci bagamiash
baics, teai mai antrenat azi la iams?
sa adunat fraierii la munci bagamiash
baics, teai mai antrenat azi la iams?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
haoleo ca crezui ca nu mae nime, da` uitai ca aiu e sus shi vede tot!
bre, io ma apropii vertiginos de finalu muncilor pe zua de azi care-a fost, cee ce va dorex shi voo!
alfel, asara sh-aznoapte o fo declanshata operatziunea "daca doritz sa revedetz", unte ne-am adunat nejte catzva oameni sa vedem "Revelion 2005-The movie"! E bune camerele astea video, ca te face sa-tz amintejti lucruri pe care din motive comune, nimeni nu shi le mai amintejte!
bre, io ma apropii vertiginos de finalu muncilor pe zua de azi care-a fost, cee ce va dorex shi voo!
alfel, asara sh-aznoapte o fo declanshata operatziunea "daca doritz sa revedetz", unte ne-am adunat nejte catzva oameni sa vedem "Revelion 2005-The movie"! E bune camerele astea video, ca te face sa-tz amintejti lucruri pe care din motive comune, nimeni nu shi le mai amintejte!
-