Vecinii nostri iubitzi

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vecinii nostri iubitzi

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 07, 2005 4:48 pm

Mi-a venit ideea asta mai demult, asa ca mi-am luat inima-n dintzi si am deschis abia acum acest nou subiect, despre vecinii de la bloc/casa pe care-i avem.
Trebuie si ei bagati in seama din cand in cand...chiar si pe un forum de discutzii. Tot ce o sa spun acum este total adevarat.

Vecinii mei de scara (90% tzarani urbanizatzi) sunt cam astia:

La parter sta familia Mirautza: nea Vasile, tanti Curulina, Florinash si Vasilica. Nea Vasile ie plecat in Italia cu Vasilica, fi-su cel mare si cu Florinash care a terminat profesionala anul trecut. De cate ori vin acasa de la munca, ei trebe sa se dea mari, sa faca chefuri, sa stie toata lumea ca ei stiu sa se simta bine si ca-s mari smecheri. Asta vara, Vasilica a venit pe'aici cu un Peugeut decapotabil. Curulina insa, a ramas in tzara si nu vrea niciodata sa recunoasca ca familia ei mananca mamaliga, pentru ca ei sunt oameni sofisticatzi, de la orash. Florinash pe de alta parte, are mania zgarierii si vopsirii masinilor apartinand neamului nostru. Am gasit odata un abtzibild pe parbrizul de la mazda cu "Parcarea Interzisa".Deci, asadar si prin urmare, ei au ciuda pe noi ca avem mai multe masini decat ei.
Mai departe... familia Bagu. Si-au impartzit apartamentul in doo. intr-o parte sta Bagu senior, in cealalta parte, fie-sa, recasatorita cu Batlanul si nepoata-sa, care la 11 ani cati are umbla cu gashca si fumeaza. Batlanul vinde si cumpara tot felul de Dacii, boashe d'astea vechi si e manelar inrait. Cu familia asta nu prea avem conflicte.
La etajul unu stau asa: Mucea Carciondintzi, de care a divortzat nevasta-sa pentru a se marita cu un italian si a luat si copiii, iar el si-a gasit o gagica cu bani, care s-a mutat cu el si si-au renovat apartamentul.
Apoi, urmeaza Contele, cel de la care am cumparat "Contesa". El nu prea vine pe-aici decat foarte rar, sa-si mai varuiasca un perete, sa-si mai puna un termopan, iar apoi pleaca iar. Ei lucreaza la nush' ce contzi prin Italia, dar castiga bine, clar.
Urmeaza o familie de pocaitzi, nu stiu prea multe despre ei, doar ca sunt deranjatzi de Florinash si ca au depus, cu ajutorul nostru, o plangere la politzie.
Etajul doi: deaspura pocaitzilor, la garsoniera, sta un mosh, pe care-l vad foarte rar.
Urmam noi... cea mai data-n ma-sa familie din scara, cei mai rai, venitzi de pe alta planeta(vorba Curulinei), ca suntem singurii care avem tupeu' sa ne punem cu prostimea din acest bloc si, singurii orasheni adevarati de pe-aici.
Urmeaza familia Gandac(nu dau numele real), care are patru copii, toti ramanand repetenti cel putin o data. Ei, bababcii, sunt infirmieri si nu vin acasa decat foarte rar, si Meitza, ala mare isi ia tot felul de chestii din banii pe care-i aduc: ochelari, de soare, telefoane mobile de-alea vechi, gel de par, etc. Sa arate si el ca un baiat frumox cu atractie pentru gagigi. Frate-su, Chitic, ii calca pe urme.
La etajul trei, deasupra noastra, nici nu stiu cine mai sta, si nici langa, la garsoniera.
Numai de familia Alexandru stiu, care este formata din Cotel, Stela (Sinistra) si Alexandra, care din cate am auzit eu, a intrat la vreo cinci facultati. Cotel este cam absent, Stela sta la geam la bucatarie toata ziua ca sa priveasca si sa fie admirata de privitorii de-afara si este foarte buna prietena cu Curulina.
La etajul patru la garsoniera sta o familie de tzigani. Si pe astia ii vad rar, iar pe tzigan nu l-am vazut niciodata, pentru ca-i la parnaie.
Familia Jora sunt tzarani in toata puterea cuvantului si nu prea mai au nevoie de prezentari, ca se regasesc in descrierile aduse celorlalte familii 'depravate'. Pot sa zic doar ca mosnegii vin la ei cu carutza si si-o lasa pe undeva prin spatele blocului, sa pasca si calu.
Si ca incheiere... ca o simetrie, vine si randul celei din urma familii, dar nu ultima, nu mai stiu cum ii zice, formata din nea Sergiu, nevasta-sa si cei doi baieti. Si ei sunt plecatzi in Italia si vin in tzara cam in alelasi timp cu Vasile si se vede ca sunt buni prieteni. O data au venit amandoi betzi mortzi la usa la noi sa ne bata, dar nea Sergiu s-a inmuiat si s-a facut mic, cand a tzipat taica-meu la ei. Baiatul cel mare e cam bolnav, dar macar e ceva mai cuminte si bine crescut, iar cel mic e plin de tupeu si e bun pretin cu Florinash.

Sper sa avetzi rabdare sa cititi tot ce-am scris eu mai sus si sper sa va amuze.
Va intreb si eu acum: ce fel de vecini aveti voi la bloc sau in cartier?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 07, 2005 4:54 pm

Depeche esti mortala ma, da' stii ce transpare in tuate posturile tale, lipsa unui iubit, sa mor io, ai o naivitate caracteristica celor ne... In rest esti super beton! Serios esti mortala!

Vecinii mei is in proportie de 90% unguri si n-avem nici o problema unii cu altii.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 07, 2005 5:13 pm

piskeshu...si tu esti tot boz...ungur ? :D

Vecinii mei de la 6...m-au inundat de cel putin 10 ori. Ultima oara ei mi-au zugravit casa :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 07, 2005 5:17 pm

Bozgor esti tu pa cap! Numa 1/16 is ungur.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 07, 2005 5:22 pm

Adevaru e ca si eu am la bunici un vecin ungur. Se numeste Kadar. Nu am stiut niciodata daca asta ii e numele de familie sau prenumele. Oricum..ne intelegem super cu el.
Mereu cand ma vede ma pupa si ma intreaba : "ce faci, Gabitza ? " :D
Are vreo 70 de ani si e fost magraon.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 08, 2005 5:14 pm

...si ai meci vecini sunt demni de expushi pe internet.

In primul rand sa se inteleaga clar. Aici nu exista diferentze din astea puerile de orashan vs. tzaran dintr-un singur motiv: toti suntem tzarani! Numai ca unii au mai mult creier....asta e singura diferentza serioasa!
Fara sa mai stau mult pe ganduri sa va prezint vecinii din dreapta casei :
Familia S.
La inceput au fost doi parinti si patru copii, acum sunt in total 14. Curtea are vreo 400 mp cu tot cu casa.
Deci cei doi parinti (mai nou bunici) pe numele lor M si M au avut patru puradei, trei baietzi (F, G si L) si o fata (M1). Primu’ nascut si de altfel primu’ insurat a fost G. care la numai 18 ani a realizat ca viata lui nu mai are sens fara o nevasta si astfel a adus-o pe M2, o frumoasa tigancusha, in familia lor. Au facut doi puradei si traiesc ca tot romanu’ dupa o zi pe alta...
Al doilea nascut a fost F.
Pe F. il rugam sa “ma apereâ€Â
Love2Fly
Junior Member

Vecinii...

Mesajde Aurolacul » Sâm Ian 08, 2005 8:29 pm

Uite shi pe vecinii mei, sau mai bine zis pe leprele mele:
In dreapta noastra sta o femeie singura de vreo 40-45 de ani care a avut un prieten de vreo 17-18. Ani, s-au certat shi dupa ce a venit politzia pe la ei de nenumarate ori, a decis ca e mai destept ca sa se desparte de el.

In stanga sta cred cel mai enervant copil care l-am cunoscut eu vreodata. Masa care o cheama P shi care are vreo 35-36 de ani, el are vreo 17 ani, nu merge la scoala, nu are meserie shi sta in casa tot timpul. E bolnav cu nervii, ca in fiecare zi face crize: Adica urla pana il tzin puterile shi bate din tobele care ii le-a cumparat masa ca sa isi consume energia. Peretzii nostri sunt destul de subtziri, deci e mai rau decat pare sincer, ca sa nu zic ca cica are nu stiu ce boala de attention deficit disorder (o boala inventata de englezi ca sa explice inabilitatea parintzilor de a-si creste copii calumea). Cand nu bate tobele sau nu urla, joaca fotbal in curtea din spate shi face la fel de mult zgomot, ca isi foloseste poarta de la usa ca poarta de fotbal. De vreo 4-5 ori au venit de la consiliu muncitori ca sa ii puna o poarta noua ca a sparto din cauza asta.

Eu stau intr-o casa gen terrace house, adica 4 case puse laolalta una langa alta fara desspartzire de genu asta (uitatziva la poza). La a 4-a casa sta o nebuna cu 2 copii mici de vreo 4-5 ani. Unu e handicapat shi urla de multe ori, altu e obraznic shi sta prea mult la joaca cu prietenii, la care maicasa ca o adevarata mahalagioaica il striga din fundul gradinii cu toate puterile ca sa auda toti vecinii: LEEEEEEE!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Ian 08, 2005 10:28 pm

Stand la casa intr-o zona destul de straina de centrul orasului, beneficiez de niste vecini extraordinari:

In dreapta casei mele sta familia Cornei, o familie atat de prospera incat au vreo 10 copii si aproape in fiecare luna trebuie sa chefuiasca doua-trei zile la rand pentru ca ba e o zi de nastere, ba o nunta, ba ca Gigel (mezinu' familiei) a luat o nota mare la scoala, etc. etc. Daca nu ar fi chefurile astea odioase care se lasa cu prea multe manele, strigate si sticle sparte pe strada, la familia Cornei ma mai deranjeaza modul in care acestia isi fac curatenie in curte; nu o data mi s-a intamplat sa ma duc si eu sa arunc sacii de gunoi la tomberoanele din spatele curtii unde ne invecinam cu onorata familie Cornei si sa gasesc sacii lor aruncati peste gard la noi. Mai rau a fost cand i-am aruncat inapoi numai pentru a ma trezi cu acelasi sac in cap la nu mai mult de 3 secunde in urma aruncarii. Nu stiu daca gestul de a arunca un tomberon de-al nostru la ei (moment in care s-a auzit un strigat inabusit si o bufnitura) a fost exagerat sau nu dar daca stau sa ma gandesc bine oricum prevad ca il vom primi inapoi la urmatoarea "garbage day".
Mai sus de familia Cornei sta un clan de tigani, al carui lider e denumit sugestiv Ion Gheorghe. Ei nu prea ne deranjeaza in general, decat ca se mai intampla ca dl. Gheorghe(sau Ion, nush care e numele de familie) sa bata la poarta pe la 2 dimineata sa ceara o tigare. Si mai deranjeaza linistea publica cand au neintelegeri in familie, ca atunci cand am iesit sa duc gunoiul si am vazut un puradel fugind cu disperare inspre centru iar domnul Ion (sau Gheorghe) cu un iatagan (defapt un cutit foarte foarte foarte mare) urmarindu-l indeaproape.
Vis-a-vis se afla o familie ... traditionala. Am numarat doo bunicute si doi bunici, sotul, sotia si copilul, sora sotiei cu sotul ei si copilul lor, si o capra. Fiul celor care au defapt casa are vreo 23 de ani, liceul neterminat si prea mult gel in freza. De asemenea e posesorul unor ciocate ali-baba nou-noute si a unor blugi ce striga "neam prost" de la o posta. Ocupatia lui principala acum este sa stea agatat de gard mancand seminte, si cand mai trec si eu pe-acolo venind din oras/scoala sa-mi sopteasca suav: "ce'aci papuse?" Matusa lui e nebuna. Si prietena buna cu bunica-mea. Asta spune tot. Se crede medium. Un fel de corcitura intre mama Omida si Urania.
Mai jos de noi e o casa mare, cu o gradina superba unde sta o babuta la vreo 90 de ani. N-am vazut-o vreodata sa iasa din casa, dar in fiecare zi, din primavara pana in toamna, sta ore in sir privindu-si gradina de la geam.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Dum Ian 09, 2005 12:13 am

Vecinii mei sunt sublimi.

Pe acelasi palier cu mine mine o familie fericita isi duce traiul intr-un mod ridicol de banal.
Ea, o duduie la 1.55, el o namila surda la 1.90. De fapt, surditatea este trasatura care defineste cel mai bine aceasta familie dupa, evident, inoportunism. Alaturi de ei , in ograda din care astepti sa rasara la fiecare pas cate-o vaca, isi duc traiul doi manji: o ea , si-un el. Unu' mai fudul ca altu'.
Inoportunism, nu stiu cat de multe va spune acest termen, insa am incerc sa va redau cateva situatii de viata. Se afla in bucataria ta cei doi capi ai familiei. Urmariti o emisiune electorala si comentati pe sub mustati diverse atitudini. Dintr-o data, dintr-o anumita parte, o voce inacceptat de voluminasa si suparatoare zice:
- Da, si au dat la stiri cum au calcat-o pe una. Stiti? Da. Si au calcat-o de n-a ramas nici capul de ea.
De la tv:
- Domnule Basescu, ce parere aveti despre...
Asta a fost EL, surdu' aproape complet.
Urmeaza EA, o duduie agramata (am uitat sa specific aspect) si permenent mirata.
Genul "ei, hai, zi si tu" ; "vai, dar nu pot sa cred, chiar asa?".
Scapat de sub mareata intalnire cu acestia te duci in camera ta si te refugiezi in asternuturi. La un moment dat vrei sa-ti schimb pijamaua, dar nu apuci sa-ti tragi bine nadragii ca usa camerei se deschide , iar unul dintre plozii prolificei familii isi face aparitia in toata splendoarae , pretinzand ceva. Da, fara sa bata la usa, fara sa salute, in conceptia sa exista doar spatiul in care exista , el si problema sa. Atat si nimic mai mult.
Inoportuni.

Urmeaza una dintre cele mai dubioase familii. Ea este o femeie care s-ar completa de minune cu EL din cei descrisi mai sus, fiind la fel de surda, si vorbind la fel de mult si prost. Ea iti da senzatia ca atunci cand te saluta iti face un mare serviciu si ai senzatia ca iti reproseaza ceva.
De fiecare data cand astept liftul aud diferite onomatopee din aparamentul lor, unde sotu' burtos , beat si cu ochii mici isi face de cap alaturi de cele doo fice -
Marina, o barmanita suficient de plinuta ca sa fie concediata dupa un sezon.
Si Florinela o fata cu atitudine, imbracaminte si voce de barbat. Singurul lucru care te face sa ai dubii in ceea ce-i priveste sexul sunt cele doua bidoane agasant de mari.
Genul de oameni cu care discutiile trebuiesc strict limitate la:
ciorbite de burta, vinuri, bericele, mititei, undite, cuie si viermi. De vei incerca mai mult, s-ar putea sa uiti cum te cheama...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sunny Morning » Dum Ian 09, 2005 5:10 pm

Fata de voi, eu am drept vecini niste ingeri!
N-am descrieri amuzante si povestiri cu ei, pentru ca nu-i vad aproape niciodata si nu-i aud niciodata.

Ma-ntilnesc insa destul de des cu politista si politistul de la parter, niste tineri musculosi care, desi foarte dedicati seriozitatii meseriei lor, saluta zimbitor si entuziasmat si nu s-au uitat suspicios la mine nici macar cind am ramas cu mina blocata pin-la cot in cutia de scrisori a carei cheie o uitasem acasa! De citeva luni politista a inceput sa ia proportii si mai alaltaieri am observat ca de fapt asteapta un politist mic :) ! Mie personal imi place de ei ca maninca bine, ii vad foarte des descarcind din masina tot felul de bunatati!

Pe undeva pe la etajul doi, parca, locuieste familia Siegelsteiner sau cam asa ceva, mi-a lasat odata postasul un pachet pentru ei ca nu erau acasa si mi-a stat pachetul ala-n hol vreo saptamina pina si-a facut aparitia un nene schirimitic si mustacios, cam speriat, care si-a cerut mii de scuze ca-au fost in concediu si nu si-au putut lua pachetul mai devreme. Si mi-a inminat si o sticla de vin drept multumire! :ham:

Linga mine pe palier sta doamna Nordin de care nu stiu chiar nimic!

Ei insa cred ca stiu toti de mine, fiindca de curind mi-am luat un amplificator Hüghes&Kettner de 300W ;y!
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Ian 09, 2005 5:32 pm

Bre, numa io am vecini normali p-aicisa?
indescifrabil
cubu

Mesajde Weet-weet » Dum Ian 09, 2005 6:30 pm

Depinde ce intelegi prin "normali" Cubule ..
Eu am doar doi vecini, ca restaurantul nu se pune...
La parter se afla bucataria/depozitul unui restaurant vietnamez. In fiecare zi, cu exceptia duminicii, vine o masina, la 12.15 si claxoneaza, pentru cei de la restaurant, banuiesc ca e o masina cu provizii, nush!
La etajul doi, deasupra apartamentului meu, sta "idiotul" un nene inalt si slab, care fluiera foarte zgomotos, canta si se vaita. Il detest! Are o prietena, o tanti supraponderala si cu gura mare, care vine in weekend la el, cu fiul ei(cred) si stau in bucatarie, asculta Phil Collins sau Micheal Jackson la macsim, vorbesc tare, alearga prin apartament si fac mancare. ii detest, pe toti trei, pentru ca ei nu stiu sa vorbeasca normal, iar cand merg prin apartament sau urca scarile pentru a ajunge in apartamentul lor, fac un zgomot de nedescris, parca trece o turma de elefanti. Idiotul m-a enervat rau de tot intr-o dimineata cand pe la 11.50 ( el ajunge acasa, de obicei pe la ora asta) ora la care eu eram in pat si faceam nani, a ajuns acasa si a inceput sa urle ca un tampit, cand inca nu ajunsese acasa la el. Si de ce? Pentru ca tot felul de ziare erau langa usa, in dezordine( usa cladirii) Dar nu a pus mana sa le dea la o parte .. Cretinul !
Al doilea vecin e un nene pe care nu cred ca l-am vazut de 5 ori intr-un an juma de cand sunt aici. nu am nimic cu el.. doar ca tranteste usa un pic cam tare cand pleaca de acasa, inspre munca, la ora 3.45 , ceea ce e un pic cam devreme pentru mine. In rest, e de treaba, nu-si baga nasul unde nu-i fierbe oala.. poate d-aia nici nu-si ia ziarele sau scrisorile, care i le las pe trepte..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde cr3tz » Dum Ian 09, 2005 9:59 pm

si eu am vecini normali....ma roaga sa dau muzica mai incet ci basu' ... *p
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Samy » Dum Ian 09, 2005 10:31 pm

Eu nu shtiu ce sa zic...din tot blocul o singura persoana ma enerveaza la culme, dar face cat inca vreo 30...e vorba de o baba care sta usha-n usha cu mine doar ca ea are geamul in fatza, iar eu in spate shi ii spune mamei de fiecare data cu cine vin de la shcoala (de obicei cu un baiat care sta la cateva blocuri distanta de mine shi este cu mine in clasa), cam in jur de ce varsta are shi ii spune cu exactitate cat timp am stat cu el de vorba pana sa ajung in casa...tot ea sta ca o statuie in geam toata ziua,iar cand vede ca vin shi ca ma uit in sus se preface ca shterge geamul,iar cand nu ma uit iasa inaintea mea pe scara shi se preface ca scutura preshul...tot ea acum vreo 5-6 ani cand ne-am mutat in blocul asta cand vedea ca ies din casa (am uitat sa spun ca mai sta shi pe la vizor) ma trimitea sa-i fac cumparaturile (cam de 3-4 ori pe zi), dar de fiecare data o refuzam sub pretextul ca nu merg in directzia aia sau ca merg la bunica shi pana la urma s-a potolit, dar n-ash vrea sa shtiu ce parere are despre mine...
Aaaaaaaa, mi-am amintit, mai am o vecina care sta la etajul 2 sub cea care ne spioneaza toata ziua, ea spune ca noaptea se aud zgomote de la cei 4 vecini pe care ii are cu un etaj mai sus (printre care shi noi) shi ca din cauza asta nu poate sa doarma...shi nu ii lasa pe cei mici sa se joace la bloc pt ca spune ca-i batrana shi are nevoie de linishte ca sa se relaxeze...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii