)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Micky...lasa prostiile...si termina-ti temele...ca la 16 e Inter-Sampdoria in direct de pe San Siro.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
chestiile astea cum se iau?
- Fişiere ataşate
-
- boracle.jpg (57.39 KiB) Vizualizat de 2684 ori
-
- boracle of YM.jpg (116.61 KiB) Vizualizat de 2693 ori
-

dEpEchEmIND - Junior Member
pune si pozele pe care mi le-ai trimis toamna trecuta 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Mie mi s-au parut foarte interesante... :love:
-

monk, la ce dracu ba-ti atitia kilometriiii ca sa te mai duci la liceu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Samy..intreaba-l si tu pe baixo daca a vazut Inter cu Sampdoria...si daca i-a placut.
L-as intreba eu...dar ma are la ignore...si nu vede ce scriu.
L-as intreba eu...dar ma are la ignore...si nu vede ce scriu.

-

pishamash eu pe ochii arbitirlor de tusha din Spania care nu vad ofsaiduri de 2 metri.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Sorry, moshule, chiar nu am fost pe faza cand mi-ai zis sa-i transmit lui baixinho © ceea ce spuneai tu mai sus...
==========
Eu tocmai ma gandeam ca peste exact 25 de minute (dupa ceasul meu) va incepe prima zi de shcoala din semestrul asta shi tocmai imi venea sa plang...:cry: ;P
==========
Eu tocmai ma gandeam ca peste exact 25 de minute (dupa ceasul meu) va incepe prima zi de shcoala din semestrul asta shi tocmai imi venea sa plang...:cry: ;P
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Bine te-am gasit, Shaki.
Nu inteleg ce te amuza in halul asta.
In ce priveste mancatul, iti recomand orice altceva, pentru ca eu sunt cam acra... sau doar te mananca undeva?
In acest caz nu stiu ce sa-ti recomand.
Nu inteleg ce te amuza in halul asta.
In ce priveste mancatul, iti recomand orice altceva, pentru ca eu sunt cam acra... sau doar te mananca undeva?
In acest caz nu stiu ce sa-ti recomand.- tsunami
- Junior Member
pentru ca eu sunt cam acra
la-nceput am crezut c-oi fi vreo mancare cu iz californian; pe urma am crezut c-oi fi vreo aspirina ca-i prea plin netu de tzunami relief ashtia;
acuma zici ca eshti acra. bine ca nu eshti morcov, te-ar fi inhatzat un iepure shi-ar fi alergat cu tine-n coltzi.
In acest caz nu stiu ce sa-ti recomand
eu shtiu. sex.
forumul de sex mai precis.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
theOffender, ai avut o zi proasta? Ce e cu tonul asta virulent? Esti ignorat (lucru ce nu m-ar mira) si incerci si tu sa te bagi in seama? Eu ti-as recomanda sa fii mai prudent, ca s-ar putea sa ti-o iei.
Citindu-ti unele posturi de pe-aici, am ajuns la concluzia ca tu nu esti altceva decat dovada vie a faptului ca prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul. Iata o mostra de gandire alambicata offendiana si de exprimare pro fund a, ca sa nu mai pomenim ineptiile insirate de tine in jurnalu-ti, atat in romana cat si in engleza:
In calitatea ta de autor al postului cu cea mai mare densitate de tampenii pe centimetru patrat de pe acest forum (la o concurenta deloc de neglijat), ar fi mai bine sa te refulezi in alta parte. Incercarile tale de a parea inteligent, cult si "umblat" aduc a disperare si-mi provoaca mila, lucru pentru care de aici incolo o sa te ignor.
Eu imi vad doar de treaba. Ar fi bine ca tu, Shaki, Trinnity si Razorel (sau cum s-o fi numind celalalt gardian al linistii forumiste sa luati exemplu de la mine.
Apropo de tsunami, theOffender: unul virtual nu ar strica, daca ma intelegi.
o seara buna tuturor
Citindu-ti unele posturi de pe-aici, am ajuns la concluzia ca tu nu esti altceva decat dovada vie a faptului ca prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul. Iata o mostra de gandire alambicata offendiana si de exprimare pro fund a, ca sa nu mai pomenim ineptiile insirate de tine in jurnalu-ti, atat in romana cat si in engleza:
mafia, incearca urmatorul lucru dupa ce faci aerobic (in prima jumatate de ora):
250 de grame de iaurt cu fructe (capshuni, zmeura in special);
1/2 l suc de portocale;
nu minca nimic timp de 1 1/2 ora, dupa care ai nevoie de proteine: friptura de pui sau vitzel (fara grasime), ai grija sa fie pe gratar sau prajita fara ulei; (fie) conserva de tuna in apa, sau in brine; abtzine-te sa maninci orice fel de carbohidratzi, in special cartofi; daca e neaparata nevoie, prajeshte-i in folie in cuptor!...
acest lucru bineintzeles in contextul in care izi mentzii dieta actuala
dupa fiecare exercitziu de lunga durata corpul arde calorii pentru inca jumatate de ora; pentru a ajuta arderea grasimilor din jurul mushchilor este bun iaurtul shi sucul de portocale (no sugar added); proteinele sunt necesare pentru refacerea shi intarirea mushchilor;
cu o dieta adecvata, exercitziu shi o dieta corespunzatoare inainte shi dupa exercitziu, in 3 luni de zile vei putea sa mananci inghetzata fara sa pui un singur miligram!...
ps: salata de roshi cu otzet este excelenta pentru mentzinerea shi reducerea din greutate; trebuie bauta apa multa in acest caz deoarece provoaca aciditate la stomac;
In calitatea ta de autor al postului cu cea mai mare densitate de tampenii pe centimetru patrat de pe acest forum (la o concurenta deloc de neglijat), ar fi mai bine sa te refulezi in alta parte. Incercarile tale de a parea inteligent, cult si "umblat" aduc a disperare si-mi provoaca mila, lucru pentru care de aici incolo o sa te ignor.
Eu imi vad doar de treaba. Ar fi bine ca tu, Shaki, Trinnity si Razorel (sau cum s-o fi numind celalalt gardian al linistii forumiste sa luati exemplu de la mine.
Apropo de tsunami, theOffender: unul virtual nu ar strica, daca ma intelegi.
o seara buna tuturor
- tsunami
- Junior Member
tsunami scrie: Eu imi vad doar de treaba. Ar fi bine ca tu, Shaki, Trinnity si Razorel (sau cum s-o fi numind celalalt gardian al linistii forumiste sa luati exemplu de la mine.
ah... io vad k tu ai inceput mica furtuna intr-un pahar cu apa. eu n-am facut decat sa fac o mica gluma legata strict de nick, pe care nu aveai cum sa o intelegi, si care nu se referea in vreun fel la persuana ta. o atitudine mai pashnica, un raspuns printr-o alta gluma sau sa ceri lamuriri... n-ar fi stricat. nu crezi?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Gardian al linistii forumiste zici tu? Ce termen interesant.... Deci iti dai seama ca deranjezi linistea reactionand, de parca ai avea ceva infipt undeva, la o gluma nu?
Te rog lumineaza`ma si pe mine cum as putea sa iau lectii de la tine... eventual pe caseta, ca pricep mai greu. Sa nu uitzi sa mentionezi lungimea batzului... pt a ajunge la acelasi nivel cu tine.
Te rog lumineaza`ma si pe mine cum as putea sa iau lectii de la tine... eventual pe caseta, ca pricep mai greu. Sa nu uitzi sa mentionezi lungimea batzului... pt a ajunge la acelasi nivel cu tine.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-

Razorel - Junior Member
si perversa....dupa cum bine spune cantecul...
-

d€CR€T scrie:de fapt hova a stat doar o saptamana
Si nu a avut timp sa se documenteze

y0ung_h0va scrie:bate campiina
Bre, tu ai memorie scurta sau vrei sa confirmi ce-am zis io? Asta e la fel de proasta caca nd mi-ai zis-o prima oara.

indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237