Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
monk..dar tu de ce nu iti scoti avataru ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hai noroc, Crash...si la multi ani :p
Da...nimic schimbat de cand ai plecat tu. Totul e la fel....
Am vazut si eu o comedie...si cred ca ma culc. Maine e prima zi de ne-vacantza ~(
Da...nimic schimbat de cand ai plecat tu. Totul e la fel....
Am vazut si eu o comedie...si cred ca ma culc. Maine e prima zi de ne-vacantza ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Cand ma poftesti la o pizza ? 

-
Bun ! Pana atunci te rog sa te apuci serios de treaba. Lasa locomotivele si alte prostii...ca nu iti dau locomotivele de mancare !
Ai vazut toate filmele ? Mai iti dau vreo 50 ? :p

Ai vazut toate filmele ? Mai iti dau vreo 50 ? :p
-
Koala l-a pus pe gabuba sa scrie pe subiectu cu Crash....s-o scoata si pe ea cu basma curata 

-
Hai noroc si din partea mea.
In sfarsit s-a terminat vacantza. Uitasem cum e sa te trezesti devreme (in spetza...la 8:30).
Am baut si eu un lapte si ma pregatesc de prima zi de munca din 2005. Afara e deja mai...pomii au inflorit, pasarelele ciripesc....soselele spre Cluj sunt uscate
Ma duc sa-mi lustruiesc pantofii...si plec...
Sa auzim numai de bine !
In sfarsit s-a terminat vacantza. Uitasem cum e sa te trezesti devreme (in spetza...la 8:30).
Am baut si eu un lapte si ma pregatesc de prima zi de munca din 2005. Afara e deja mai...pomii au inflorit, pasarelele ciripesc....soselele spre Cluj sunt uscate

Ma duc sa-mi lustruiesc pantofii...si plec...
Sa auzim numai de bine !
-
-
monk - Mesaje: 2747
In 16, acum 10 minute...un tzigan cu o fetitza de 3-4 ani...care se juca in spate...acolo la motoru tramvaiului.
Tziganu catre fisa : "nu te mai juca acolo ca e pericol social ! nu vezi ca sunt 750 de voltzi ? nu te joci cu voltzii ! " :p
Am venit sa mananc si eu un sandwich cu salam de vara...si plec iar :p
A...si sa vad ce prostii s-au mai scris pe forum
Tziganu catre fisa : "nu te mai juca acolo ca e pericol social ! nu vezi ca sunt 750 de voltzi ? nu te joci cu voltzii ! " :p
Am venit sa mananc si eu un sandwich cu salam de vara...si plec iar :p
A...si sa vad ce prostii s-au mai scris pe forum

-
Neatza locomotive. Stau si io cinci minutzi pe net shi ma apuc de scris. Ca am inceput munca iar. Dar sambata fug iar la munte! V-am pupat
-
Tanase - Mesaje: 1238
k@tzy ...ce corabii tzi s-au mai inecat ?
si de ce ai la locatie "broken dream" ? acolo locuiesti ? ~)
in rest...imi pare bine ca a inceput munca. mai dau si eu jos din cele 13 kg acumulate in timpul vacantzei
in 102 o femeie : "ce draq mai va mai platesc abonamentu daca tot e inghesuiala asta ? numai sa vina controloru...ca-i zic sa ma caute de abonament intre picioare ! "
si de ce ai la locatie "broken dream" ? acolo locuiesti ? ~)
in rest...imi pare bine ca a inceput munca. mai dau si eu jos din cele 13 kg acumulate in timpul vacantzei

in 102 o femeie : "ce draq mai va mai platesc abonamentu daca tot e inghesuiala asta ? numai sa vina controloru...ca-i zic sa ma caute de abonament intre picioare ! "

-
Oribilul Mosh scrie:Koala l-a pus pe gabuba sa scrie pe subiectu cu Crash....s-o scoata si pe ea cu basma curata
the_child_kidnapped (12:13:43 AM): auzi
the_child_kidnapped (12:13:49 AM): ai vazut ce am scris pe topicu lu crash?
the_child_kidnapped (12:13:50 AM):
the_child_kidnapped (12:13:51 AM): de la multi ani
the_koala_bear (12:13:52 AM): da
the_koala_bear (12:13:54 AM): scriu si eu
the_koala_bear (12:13:55 AM): dupa tine
the_child_kidnapped (12:13:59 AM):
the_koala_bear (12:14:03 AM): "gabuba ...pe tine te asteptam...sa scriu dupa tine dragul meu! NU ...ea nu a aflat inca...a fost o noutate si pe ea! La multi ani prabushitor profesionist ce esti..."
the_koala_bear (12:14:09 AM): continui acum
the_child_kidnapped (12:14:25 AM): oricum, penal moshu
the_koala_bear (12:16:19 AM): gata
;e
In rest ..viata e frumoasa si afara e soare

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
da..stim ca ai scris in word conversatia de mai sus 

-
Bah, p00la mea, am intrat azi dimineatza la 6 pe forum si pe Ym, nu de alta da' nu am putut sa inchid un ochi toata noaptea, m-a bantuit fantoma de la opera, asha ca la 6 am cedat psihic si am intrat pe forum....k@tzy era online pe YM
Incredibil!
Culmea a fost ca dupa ce am intrat 15 minute pe net am adormit bustean pana pe la 9 :p
Ma rog....oricum ar fi s-o dau tot zombie sunt! a mai inceput si scoala.... :hehe:

Incredibil!

Culmea a fost ca dupa ce am intrat 15 minute pe net am adormit bustean pana pe la 9 :p
Ma rog....oricum ar fi s-o dau tot zombie sunt! a mai inceput si scoala.... :hehe:
-
Love2Fly - Junior Member
pai dupa cum vezi k@tzy a postat la 5:43 AM pe forum. ce om normal face asta ?
si culmea...ca ea atunci se trezeste de dimineatza...nu sta ca noi sa piarda noptzile.
se trezeste ca pensionarii...de prea multa odihna

si culmea...ca ea atunci se trezeste de dimineatza...nu sta ca noi sa piarda noptzile.
se trezeste ca pensionarii...de prea multa odihna

-

...si bunica'mea doarme mai mult :p
Gata, ma duc sa ma uit la "Braveheart" special 10x to SatyR

-
Love2Fly - Junior Member
Uite ce frumos se vorbeshte despre mine cat io planific viitorul lumii, starnduindu'ma din greu. Bah!!! Ia gata!
La shase fara doozeci m'am trezit, deci era normal sa postez/ sa fiu pe ym. Trebuia sa intratzi shi pe la 4, ca atunci chiar nu aveam suomn, shi nici cu cine vorbi.
In continuare...
La shase fara doozeci m'am trezit, deci era normal sa postez/ sa fiu pe ym. Trebuia sa intratzi shi pe la 4, ca atunci chiar nu aveam suomn, shi nici cu cine vorbi.
In continuare...
- Fişiere ataşate
-
- snapshot_2eebca07_6eef0785.jpg (11.84 KiB) Vizualizat de 3309 ori
-
- snapshot_2eebca07_ceec927f.jpg (6.85 KiB) Vizualizat de 3307 ori
-
- snapshot_2eebca07_2eebca08.jpg (24.62 KiB) Vizualizat de 3316 ori
-
- snapshot_0eeb2f1d_eeeb2f1e.jpg (18.48 KiB) Vizualizat de 3317 ori
- kahlan
- Junior Member
k@tzy ...explica si tu cine sunt in pozele 1 & 2 ...
am recunoscut cateva personaje...dar nu pe toate...
eu ma bag la un NBA....
(fiecare cu jocurile lui)
am recunoscut cateva personaje...dar nu pe toate...
eu ma bag la un NBA....
(fiecare cu jocurile lui)
-
k@tzy, eu nu ma recunosc pe acolo...sunt prea frumoase personajele :p
Anyway...am terminat de vizionat Braveheart si nu mai pot...sunt cu batista la nas. M-am umflat de plans :p
Libertateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Anyway...am terminat de vizionat Braveheart si nu mai pot...sunt cu batista la nas. M-am umflat de plans :p
Libertateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
-
Love2Fly - Junior Member