CrAsh0v3r a ajuns la doua decenii !
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
CrAsh0v3r a ajuns la doua decenii !
Nimeni nu ii stie trecutul....de unde vine, cu ce s-a ocupat...si cum a ajuns la noi....
Stim doar ca dintr-o data si-a facut prezentza alaturi de forumisti la masă ...impresionandu-ne pe mine si pe Hades cu darnicia sa in a da beri, impresionand-o pe Titina prin ajutorul dat cersetoarelor si nu numai, impresionand-o pe Koala prin fizicul sau impunator...
Astazi implineste 20 de ani...si desi sunt sigur ca nu este varsta sa reala ii urez : la multi ani, prosperitate in afaceri, sanatate maxima, sa fie iubit ca si pana acum.....si....multa darnicie pe la intalnirile forumiste.
La multi ani, Crash !
Stim doar ca dintr-o data si-a facut prezentza alaturi de forumisti la masă ...impresionandu-ne pe mine si pe Hades cu darnicia sa in a da beri, impresionand-o pe Titina prin ajutorul dat cersetoarelor si nu numai, impresionand-o pe Koala prin fizicul sau impunator...
Astazi implineste 20 de ani...si desi sunt sigur ca nu este varsta sa reala ii urez : la multi ani, prosperitate in afaceri, sanatate maxima, sa fie iubit ca si pana acum.....si....multa darnicie pe la intalnirile forumiste.
La multi ani, Crash !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
gabuba ...pe tine te asteptam...sa scriu dupa tine dragul meu!
NU ...ea nu a aflat inca...a fost o noutate si pt ea!
La multi ani prabushitor profesionist ce esti,sa fii iubit si sa iubesti :p si de la monk sa retzii doar prima parte a urarii...k daca te bagi la ursi te crede lumea zoofil si e de rau...nu s-a legalizat
!
Happy birthday to you...happy birthday to you...la la laaaaa...sa creshti mare :p

La multi ani prabushitor profesionist ce esti,sa fii iubit si sa iubesti :p si de la monk sa retzii doar prima parte a urarii...k daca te bagi la ursi te crede lumea zoofil si e de rau...nu s-a legalizat

Happy birthday to you...happy birthday to you...la la laaaaa...sa creshti mare :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
la multzi ani
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
La multi ani Crash si tot ce iti doresti, in special: bani nemunciti si succese nemeritate !!!
Aaaaaaa, yo sunt Crash ?!?!? Daaaamn!!!
In cazul asta... thank you, thank you everyone ...you're far too kind !!! :B

Aaaaaaa, yo sunt Crash ?!?!? Daaaamn!!!
In cazul asta... thank you, thank you everyone ...you're far too kind !!! :B
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
:kiss: La multi anishori CrAsh! *p Iti doresc sa ai suficient timp ca sa vizitezi Clujul :j
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii