Rave-urile ca asa se cheama petrecerile underground de genul asta sunt interzise in foarte multe tari: Anglia spre exemplu, Franta daca nu ma insel si aici in Canada.
Sunt cluburi care au voie sa organizeze petreceri de genul asta dar nimic mai mult. Chestia cu suzetele si alte chestii de genul asta sunt doar o moda cu tenta fetis pe care o poti pune de cele mai multe ori pe seama exstasy -ului sau ale altor "energizante".
Si eu am fost destul de mirat sa aflu ca astfel de reuniuni sunt interzise dar am inteles imediat de ce.
Din marea aia de oameni nu se stie daca gasesti unul nedrogat; se lasa cu orgii (nu ca ar fi ceva rau in asta :p ) dar astea sunt motivele sub care autoritatile isi justifica actiunile.
Cat despre houseul care este acum la moda in Romania...
Nu stiu cat este 100% house. In muzica electronica de tipul asta genurile nu sunt prea clar delimitate si nu stiu despre cate grupuri poti spune ca fac doar "house". Ma rog nu vreau sa intru in amanunte de genul asta.
Nici genul asta de muzica nu este privat de tenta comerciala si majoritatea celor care prind la marele public sufera de aceeasi meteahna ca boys-bandurile din pop care se copiaza la plictis mereu.
Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!
32 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
RAPTOR amice... te inseli amarnic...
:con: Sunt sigur ca ai dreptate airfire,dar cred ca ai inteles gresit la ce se refera lumea prin acest subiect!
Pai tu crezi ca ar conta unde e originea House-lui(sincer sa fiu nu-s prea bine documentat),aici se vorbeste de melodii misto si de party-uri,si sa fim seriosi,ca ,si cand zicem rock,intelegem mai multe genuri, nu unul singur!
Deci lasa-i pe copii sa se bucure de muzica,sa se distreze,ca doar o fac pe house si nu pe manele sau alte porcarii de genul acesta!:a
Pai tu crezi ca ar conta unde e originea House-lui(sincer sa fiu nu-s prea bine documentat),aici se vorbeste de melodii misto si de party-uri,si sa fim seriosi,ca ,si cand zicem rock,intelegem mai multe genuri, nu unul singur!
Deci lasa-i pe copii sa se bucure de muzica,sa se distreze,ca doar o fac pe house si nu pe manele sau alte porcarii de genul acesta!:a
- Joao
- Junior Member
32 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii