de weed13 » Lun Ian 10, 2005 7:08 am
Serustoc
bre, eri stateam io asa lejer si ma gandeam ca imi trebe o bere.asa ca cum numi place sa nu ma supun tentatiei mam dus la o bere.cand ma intorc acasa, dau drumu la teveu, si caut nejte oriceuri.si gasesc pe prima un film despre o bagabuanta din vestu salbatic, care nu era ea asa de pruasta, cai placea sa citiasca.da care nush din ce motive,ierea maritata cu unu de avea o copchila.si ala o ruaga pe asta so ajute pe fisa la treburile care iereau pe la casa pe la dansu.
si fisa lu ala tot radea de ea de aia ca nu prea stia sa mulga vaca saraca fata si alte animale.cum ar fi taso,sa zicem, ca doar ii dorea binele lu taso.si mai ales,cand o vedea ca sta cu cartean mana.
am zis ca plm,nu ie primu film de jenu asta carel vad,shanume ca ie loat la sto ala cui ii place sa ceteasca.nush de ce, cred ca acelasi regizor face tuate filmele astea.
seara,cand am mai iesit la o bere, toti uamenii de pe strada se uitau urat la mine, si nu aveam habar de ce. Repede fac un rezumat in minte, si imi dau seama bre, io abarnam sa mulg o vaca. ie clar de ce se uita astia asa. plm, trec strada! trec dincolo, aceleasi priviri... ok, ai ca recunosc, nici cu prashitu nu ma am prea bine, da lasa ca o sa invat io. ies din cartieru mieu, ajung la bebleoteca, ma pun jos, astept sa vina si alti cititori, timp in are apare chelnerita sii zic ca doresc o bere! aceeasi privire. deja eram nervos, adica de unde stie astia de mine atatea?? incepeam deja sa ma simt prost ca de ce si io ca si aia din film, imi place sa stau cu cartean mana. asa ca am zis cai dau incolo, si mam prefacut ca nu observ privirile la tot baru atintite asupra mea. ma simteam al dracu de conplexat, ce so mai tot lunjim. dupa un numar fics de beri, am zis ca gata, plec dupa consuarta, puate ar vrea si ea sa ma consorteasca la o bere.
cand am dat ochii cu ea, privirea rece din ochii mei mio dat vestea rea. clar, si ea o vazut filmu asta, si acuma ma condamna. asa draci am avut instant, ca si din cauza la numaru de beri, am vrut so mulg, lucru care se pare ca iei nu i so parut asa o idee buna cum mi so parut mie. si cu tuate ca am fermitatea convingerilor mele, shanume ca am facut o treaba buna, tot urat se uita lumea la mine, ca de ce fac asta in strada.
asa ca am loat o mare si importanta hotarare. shanume daca nu is onalin, sa aiba habar lumea ca io is dus la sapat santuri si maturat strazile, in speranta casami recastig respectul semenilor mei care este (c.n.)