Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
am fost prima data la Biblioteca/Universitate anul asta.. si evident ca m-am enervat ca n-am putut lua cartile care imi trebuiau
-
Daimon - Mesaje: 5074
io am dat un coloviu , pe care o sa-l pic si asa o sa pierd bursa de studiu
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Poate suna un cliseu dar imi placea la nebunie seful meu.E tanar are doar 24 de ani si arata super.Dar de azi m-am resemnat.Mai sunt si asistenta lui.Ce rost are sa incepi sa-ti placa de cineva care mai cu seama e seful tau? Duca-se.............
-
Angelina - Junior Member
bun , asta am inteles, da zi-ne ce-ai facut azi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
dor?... blasfemie
traiesc cu tine in gand si suflet, cu tine dorm cu tine ma trezesc si tu vorbesti duar de dor?
traiesc cu tine in gand si suflet, cu tine dorm cu tine ma trezesc si tu vorbesti duar de dor?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
io invat pentru bursa de studiu
si am instalat java ie 6 dar deocamdata nu am timp sa joc games pe ym
si am instalat java ie 6 dar deocamdata nu am timp sa joc games pe ym
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
Daimon - Mesaje: 5074
de ce ? cati ani ai ? ai poze cu tine ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:de ce ? cati ani ai ? ai poze cu tine ?
Lasa-ma pe mine sa ti-o prezint! o stiu mai bine de pe "melodii de moment".
Deci cum spunea si ea are 18 ani si ii place Bitza cu precadere unele texte "explicite" . Cam atat....poze? pai mai trebuie? e clar ca e buna

p.s: poti s-o bagi in Locomotive acum cat inca nu devine un "ionuzz"

-
Love2Fly - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma