comentarii impertinente la poze
lalala e cea mai draguta de pe forum.
felina: nu incerca sa ne faci sa credem ca poza e facuta in ce studio. nimeni nu ar pune un cearsaf verde cusut pe mijloc ca fundal. in rest... tu esti frumoasa
felina: nu incerca sa ne faci sa credem ca poza e facuta in ce studio. nimeni nu ar pune un cearsaf verde cusut pe mijloc ca fundal. in rest... tu esti frumoasa
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
sunny morning foarte simpatic catzelushu`.... 

DaCa VrEoDaTa Nu PrImEsTi ZaMbEtUl Pe CaRe Il AsTePtAI,
FII GeNeRoS Si DaRuIeStE PeRsOaNeI ReSpEcTiVe Un ZaMbEt.
DeOaReCe NiMeNi Nu ArE MaI MaRe NeVoIe De Un ZaMbEt DeCaT PeRsOaNa CaRe Nu StIe Sa ZaMbEaScA CeLoRlAlTi.
-
Iri - Junior Member
Imi place de Sunny Morning pt ca mi se pare o fire blanda, placuta shi iubitoare...
De lalala nu cred ca mai are rost sa zic ceva pt ca se shtie ca arata bine...
De lalala nu cred ca mai are rost sa zic ceva pt ca se shtie ca arata bine...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
LoveVerde scrie:lalala e cea mai draguta de pe forum.
Multumesc... cred. Nu imi amintesc sa fi spus/scris ca e facuta in vreun studio...
In rest... ce sa-ti zic?1 Ai spirit de observatie...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Imi place de Trinity...ca merge cu sageata albastra.
Trinity...din ce oras esti si catzi ani ai ?
Trinity...din ce oras esti si catzi ani ai ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cred ca e si foarte bogata...de merge cu sageata albastra. eu abia mi-am permis sa merg cu personalu pana la Predeal :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
felina nebuna :drool: si daca se puate si niste poze care zici ca nu pot fi aratate, uid13@yahoo.com . asigur confidentialitate.
multumesc.
multumesc.

-
weed13 - Mesaje: 1868
si eu
da, am decretat : scorpy e o fata la moda .. cu blugii inghesuitzi in cizme, cu buricu la vedere si totushi cu flanelul pe gat .. plus sa nu uitam de fermoarul ...diagonal!
ps : ce o vrea sa transmita prin pozitzia in care s-a lasat pozata ? + cine i-a adus garofitzele?

ps : ce o vrea sa transmita prin pozitzia in care s-a lasat pozata ? + cine i-a adus garofitzele?
Nobody is perfect! I`m nobody
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList

-
misht0karA - Junior Member
io nu vreau sa agatz, da' am ceva de comentat, domle. pai nu se puate asha ceva. unii uameni mai are shi limite. deschid culturalu, tanase in trico cu black sabbath, inchid culturalul shi deschid feceu, ce gasesc? acelash tanase in, surprinzator, acelash trico cu black sabbath ! tanase, mai consultatz dizainarul ala vestimentar ca zau anu asta nu se mai puarta acelash veshnic trico cu black sabbath.
-
nocturna - Mesaje: 8725
si tocmai pusesem o gramada fara tricou cu Black Sabbath:((. UIta-te mai bine. Doar ultimele doo sunt cu Black Sabbath. ce ma fac...trebuie sa-mi schimb look-ul ha ha ha:((
-
Tanase - Mesaje: 1238
-
tanase
tredul cu poze de pe forumul de generalitati se intituleaza sugestiv "cum arata userii pe forum" in consecinta este dedicat exclusiv userilor membri fanclub care doresc sa-si expuna fizicul pe forum motiv pentru care iti sugerez sa stergi ultimul post cu pozele prietenilor tai care nu face obiectul tredului si in plus , chiar nu intereseaza pe nimeni.
nu cred ca ti-ar place ca fiecare forumist sa posteze poze cu toti prietenii, verii de la roshiori si matusile de la pashcani.
multumesc pentru atentie
tredul cu poze de pe forumul de generalitati se intituleaza sugestiv "cum arata userii pe forum" in consecinta este dedicat exclusiv userilor membri fanclub care doresc sa-si expuna fizicul pe forum motiv pentru care iti sugerez sa stergi ultimul post cu pozele prietenilor tai care nu face obiectul tredului si in plus , chiar nu intereseaza pe nimeni.
nu cred ca ti-ar place ca fiecare forumist sa posteze poze cu toti prietenii, verii de la roshiori si matusile de la pashcani.
multumesc pentru atentie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eyeule sterge-le tu, ca eu nu pot decat sa editez. Si asta ar insemna sa pun alte poze in locul lor si nu prea am ca am postat cam tot ce aveam prin calculator pe aici la munca.
Asa ca te rog sa stergi tu post-ul ala cu persoanele dragi mie.
Multumesc
Asa ca te rog sa stergi tu post-ul ala cu persoanele dragi mie.
Multumesc
-
tanase.....u eshti titina junior.... la pus poze...
) cand ne aratzi si ...purcelu..catzelu peshtishoru ?...etc
)

DaCa VrEoDaTa Nu PrImEsTi ZaMbEtUl Pe CaRe Il AsTePtAI,
FII GeNeRoS Si DaRuIeStE PeRsOaNeI ReSpEcTiVe Un ZaMbEt.
DeOaReCe NiMeNi Nu ArE MaI MaRe NeVoIe De Un ZaMbEt DeCaT PeRsOaNa CaRe Nu StIe Sa ZaMbEaScA CeLoRlAlTi.
-
Iri - Junior Member
cred ca senior mai degraba...
purcel n-am, catzel nu...pestisor...chiar nu mi-ar placea sa am, dar va promit cateva poze cu niscaiva Zombie (gagici care au avut de a face cu mine:D)
purcel n-am, catzel nu...pestisor...chiar nu mi-ar placea sa am, dar va promit cateva poze cu niscaiva Zombie (gagici care au avut de a face cu mine:D)
-