Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 4:31 pm

1. vezi ca ti se scurge neuronu' printre picioare.
2. 'abar n'ai tu ce plicticoase sint femeile care abia si-au inceput viatza secsuala si se cred buricu' pamintului. treci de mai invata. uitam - n-ai cu ce.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 4:33 pm

iar nu ai avut ce sa zici si te ai bagat in seama...femeile vor un barbat cu personalitate nu din astia care nu au ce sa zica si folosesc clisee cu neuroni
don t hate me....
shakti

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 4:34 pm

enervantule, cum nu are cu ce? cu osu ala bre, de nush cum ii zice acuma, ca am falus. asta...lapsus.
weed13

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 4:35 pm

shakti scrie:iar nu ai avut ce sa zici si te ai bagat in seama...femeile vor un barbat cu personalitate nu din astia care nu au ce sa zica si folosesc clisee cu neuroni

pai tu precepi altceva decit clisee? convinge-ma, si-ti recit din shakespeare. sau nu.

asfdasd: 'ai satz (c neatza) ecsplic ce ma ienerveaza la tine: esti atit de fleatza ca nu te deranjeaza cind ala care ti-a pus-o se lauda in gura mare. aia da personalitate. ori c-oi fi fost si tu prima lui femeie?
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 4:47 pm

tocmai am auzit ca suntem tare frumosi , o sa fie pippo cam suparat ca ti am acordat atat de mlta atentie:D

nu e nevoie sa mi reciti ,pot sa citesc si singura , si daca nu pot rog pe cineva sa ma ajute
tu relaxeaza te cu caloriferul,ti a zis piskeshu cum..:)
don t hate me....
shakti

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 4:52 pm

implicatia directa a calitatilor voastre fizice/estetice fiind care anume in discutia despre inteligenta?

mai fleoartza, tu nu vezi ca-ti ia un sfert de ora sa dai un raspuns anapoda la orice zic eu?

treci indarat la cotrutza si mingiie-l in personalitate, ca vaz ca de tare ce te respecta (ori ca l-oi fi si crezut?) nu zice nici pis.
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 4:58 pm

1. faptul ca raspund greu e din cauza ca nu ma ocup doar cu scrierea mesajelor ptr tine
2. frumusetea poate fi de mai multe feluri dar se pare ca nu te poti desprinde de clisee
si gata eu m am cam plictisit de tine asa ca vbm altadata cand esti mai binedispus
don t hate me....
shakti

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 4:59 pm

de unte se deduce ca unele dintre gagici habarnare ce are iele nevoie in pat. shi daca laomomendat o sash dea seama despre ce vrea, bag mana in foc ca o sa se razgandeasca la doo secunde de la dobandirea trebii.

deci care era problema ? aaaa... plecam. haipa !
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 5:02 pm

ultima pe ziua de azi - p'orma ramine ca-n pemeu.

1. cita vreme esti blocata pe 'viewing thread asa si pe dincolo' - da-mi voie sa rid. ha - ca trei de ha nu meriti.
2. ce frumusete d'ailanta au vazut iuzarii de v-au spus ca s'teti frumosi - din pozele alea facute cu aparat de telefon?!? d'aia interioara?!?

regaseste-ti coerenta, raspunzi la subiect si p'orma discutam cit vrei tu, despre ce vrei tu. si la modul serios, si in bascalie.
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde Invincible » Mar Ian 11, 2005 5:09 pm

y0ung_h0va
iote, mai intai te'a sfatuit sa'tz bagi deshtele'n p#$da (ma'sii, presupun), .............

Ori de cate ori cineva te insulta cineva, lasa se se auda: "Insulta-ma si tu pe mine, ca n-am fost insultat de trei zile si mi-e foame". Nu-l insulta, lasa magarul sa moara de foame! N. Iorga

Ehei.. copii mosului(weed13, neatza).. cand voi va jucati cu "iubitele" voastre in tzarana, eu imi scapam pielea fugind pe usa din spate, iesind pe ferestre sau dormind pe sub paturi.

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=343581&postcount=24
De cand scarbavnicul madular nu-si mai face datoria, m-a lasat "iubita", m-a lasat dar am ramas buni prieteni. Din cand in cand povesteste vecinilor de vremurile glorioase ale scarbavnicul madular. Vrea sa va povesteasca si voua, dar din cauza galcilor nu prea poate... A insistat sa va inmanez desenul asta - :M -ca sa va faceti idee de cum arata subiectu cu pricina in timpul in care soarele inca mai rasarea pe ulitza mea.

Bai, gata, am rezolvat misterul dorintelor femeilor in pat... ce mai postati aici?
Daca zice fro fata ca nu-i asa at postam iar pana ajungem s-o facem sa scrie negru pe cenusiu: "da, asa e!"
Invincible

Mesajde piskeshu » Mar Ian 11, 2005 5:13 pm

Omule, du-te si te cauta! Si ia-ti si-un abecedar pentru inceput!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 5:17 pm

bre, io tot nu am inteles nejte treburi. asa ca le puntez:
1. cine ii pippo si cine ii kado pana la urma?
2. de ce plm(c.n.) sa imi bag dejtele in fofoluanca, cand am poola ?
3. ce vor femeile in pat?
4. au ajuns americanii pe luna sau nu?
5. unde mi-am pus bocancii?
6. de ce nu imi merge placa de sunet?
si nu in ultimu rand
7. cand o sa se destepte aia din vilabaho si merg la aia din vilariba, ca sa petreaca si ei?
weed13

Mesajde piskeshu » Mar Ian 11, 2005 5:24 pm

La 1. iti explic io cand vii la Cluj.
piskeshu
banned

Mesajde Invincible » Mar Ian 11, 2005 5:32 pm

Omule, du-te si te cauta! Si ia-ti si-un abecedar pentru inceput!

piskeshule, la mine te refereai? DC spui asta?

weed13! vilabaho ce e asta ma? parca-mi suna cunoscut(popo).... as cauta pe google da mi-e lene.
Invincible

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 10:37 pm

weed13! vilabaho ce e asta ma?

deci iti multumesc pt vocativ. si mai ales, pt semnu esclamarii. in schinb, apelative de jenu ma nu iti permiti cu mine.
iar catzi suna popo, mi se pare normal. tu orice auzi suna popo, avand in vedere practicile care le faci fumeilor.
weed13

Mesajde whatever » Mar Ian 11, 2005 10:47 pm

pana acuma nocturna e cea mai aproape de adevar :D
whatever

Mesajde MiG29 » Mar Ian 11, 2005 11:04 pm

uidule la punctu sase ala cu placa de sunet itzi zic eo ca nici mie numiea mers.da acuma merge ca am pus din nou o chestie de ii zice uindous.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 11:07 pm

bon. mai am 5 intrebar de aflat, si ma pot declara satsifacut (optsedatilor)
weed13

Mesajde h0va » Mar Ian 11, 2005 11:09 pm

uidule din plictiseala shi nu numa' da' in special..

1/ cine ii pippo si cine ii kado pana la urma?
..intrebarea nu e "cine?" ci "de ce?"

2/ de ce plm(c.n.) sa imi bag dejtele in fofoluanca, cand am poola ?
..pei hotara'te..ori ai pooola ori fofoluanca

3/ ce vor femeile in pat?
..bre dak shtiam asta nu mai trebuia sa ne omoram tinpu punandu'ne intrebari de genu: "cum s'a format universul?", "exista viatza dupa moarte", etc.

4/ au ajuns americanii pe luna sau nu?
..irelevant, either way eo n'am nik de cashtigat

5/ unde mi-am pus bocancii?
..intreaba'l pe Fergus, iel shtie tot..auzi ie vb de prototipele alea, cum ea'i numit.."bocancii fatza/verso?"

6/ de ce nu imi merge placa de sunet?
..bre, auzi intrebare..pey cum ai mai sta sa ascultzi muzica dak ar trebui sa unbli dupa placa de sunet mah?

7/ cand o sa se destepte aia din vilabaho si merg la aia din vilariba, ca sa petreaca si ei?
..cand o sa se deshtepte shi tipu' din reclama de la connex shi in loc de tel o sa'i dea lu' aia ..aaa.. shtii tu..

acestea fiind spuse..ma declar total nemultzumit ca nu mi'ai spus dak traducerea mea din japoneza fu' buna..

aaa on topic: am raspuns la punctu 3/

?!
h0va

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 11:12 pm

atuncia iti zic acuma pe puncte:
da!
weed13

Mesajde MiG29 » Mar Ian 11, 2005 11:14 pm

deco eo nu jtiu ce ie cu topicu asta si ce vrea iel da ie teribil de interesant.am si io o intrebare totuj.de ce va certatzi?:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 11:48 pm

raspunsul ptr weed:pippo e whatever, asa il alint, cu originea numelui nu te pot ajuta,asta e escretul meu si al lui(mai stie si piskeshu dar il omor dc spune:D )
femeile isi doresc cand sunt in pat sa fie altul langa ele:))
don t hate me....
shakti

Mesajde Daimon » Mie Ian 12, 2005 12:16 am

well de unde pleci si unde ajungi.. sau cum e sa fie toata lumea off-topic..
oaricum interesant si instructiv in acelasi timp
Daimon

Mesajde whatever » Mie Ian 12, 2005 12:25 am

io cred ca femeile vor sa doarma in pat.

by the way, pippo nu vine in nici un caz de la fotbal. Kado cred ca stie deja lumea cine ie :D
whatever

Mesajde weed13 » Mie Ian 12, 2005 12:26 am

io ii dau o bere daca zice... :D
weed13

Mesajde whatever » Mie Ian 12, 2005 12:28 am

uid, iti zic eu daca imi faci rost de cumparator pentru bassu` meu yamaha pe care vreau sa il vand :D
whatever

weed13

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 12:56 am

Mai nepoate, de ce nu faci tu bine sa citesti toate postarile mele inainte de a da cu joarda in mine ? c-asa scrie la regulament, sa citesti tot ca sa stii in ce te bagi si sa nu te repeti. Ce zici? c-ai citit? Daca zici asta, apai eu zic ca n-ai inteles.
Eu, din lipsa de altceva mai bun de facut, am postat prima data poezia aia din care se deduce ca as fi impotent. (scrisa de Minulescu).
Questia aia despre sexul oral nu e scrisa de mine. a fost doar un copy/paste.
Poveste:
De curand un prieten mi-a dat un HDD (de tot) pe care erau tot felul de questii: jocuri, filme, muzica, carti virtuale, etc. Mi-a sarit in ochi un fisier numit "Biblioteca de sex". L-am deschis, am citit ce scrie acolo, m-am crucit, l-am inchis si... am uitat de el...pana ieri, cand am dat peste subiectul asta. Mi-am zis: "Daca postez una din chestiile alea pica aia pe spate." Ca sa fiu in tema cu imaginea pe care mi-o plasmuisem postand poezia (impotent) am zis ca ar fi nimerit sa postez questia cu sexul oral. Iti spun din capul locului ca, n-am practicat niciodata asa ceva.
Daca postam ceva mai normal ce ziceai? ca sunt un fel de mentor in domeniul sexului?

Eu intru pe site-ul asta din lipsa de altceva mai bun de facut. imi plac questiile haioase la nebunie. Daca n-ai obs inca, iti spun ca am obiceiul sa fac misto de orice questie la care nu ma pricep. N-ai sa vezi "picior" de injuratura scris aici din partea mea dar pamflete, insa, o sa gasesti cu ghiotura.

apelative de jenu ma nu iti permiti cu mine.
mmm...hmmm... ma gandeam sa iti spun ca sunt mai mare decat tine si ca mi-as cam permite. Dar e urat.. . nici mie nu mi-ar place sa fiu apelat asa. de obicei folosesc apelativul "mai". de vina cred ca a fost faptul ca am scris la suparare, ca i-ai tinut isonul lu' noaptea scriind (manusa=un fel de prezervativ pt "iubita" ta) Iertaciune! Stai numa sa-i dau foc lu' y0ung_h0va si-mi pun numaidecat cenusa in cap!
Invincible

Mesajde h0va » Mie Ian 12, 2005 11:11 am

bre baiete tu ejt de'o intelijentza remarcabila, dupe poezia aia care m'a lasat flasca..aaa..masca ai bagat la inaintare un tecst pe care l'am gasit shi eo pe deceu care contzine o multzime de info fuarte pretziuase:

(clitorisul) nu contine un suc propriu

genial..itz dai seama, dak nu stiam asta am fi fost tentatzi sa stuarcem clitorisul fetei shi sa ne facem o citronada..

Partea interioara a mijlocului ei este cea mai tandra zona

aham, adica care? ficatu, rinichii, splina shi stomacu'?

Apropie-te mult de pasarica ei, si apoi fugi de acolo

ai dreptate fugi in plm (c.n.) d'acolo, du'te citeshte o carte, fa'tzi temele shi vino inapoi cand te'ai deshteptat..ie periculos sa f00tzi cand ejti atat de prost ca rishti sa accidentezi femeia..

Acum linge acolo unde piciorul se intersecteaza cu pasarica

fuck me..uite dak ne dadea shi noo la shcuala o pb d'asta cu loc geometric sa vezi catzi s'ar fi pus pe studiat matematica..

Acum foloseste-te de limba ca sa separi buzele

dak asha nu merge incearca cu un levier..

Fu**-o cu limba

incearca shi cu masline..e o combinatzie de esceptzie..nu uita sa te speli pe dintzi dupa..sucul de p#@da itzi va ataca smaltzul dintzilor..

Daca isi ridica pelvisul in aer din cauza tensiunii orgasmului, misca-te cu ea, nu te lupta cu ea

sigur asta nu e desprinsa din programul de corectzie la care sunt supushi violatorii?

Cunosc un prieten care nu stie sa fu**, pur si simplu nu le are, dar stie cum sa manance pasaricile cum nimeni altcineva si niciodata nu a avut probleme cu intalnirile

iote bre..abea acum aflu ca la intalnire tre' sa'i mananc pasarica..

Ai idee ce efect ai avea asupra unei femei careia i-ai daruit 56 de orgasme?

da' bre este vb de efectul Coanda..dupe atatea fluide care s'au scurs din tine (itz dai seama bre sa ejaculezi in ea de 56 de ori!!!) probabil ca deja "leviteaza" deasupra ta mai ceva ca aerodina lenticulara..

hai pa

?!
h0va

Mesajde nocturna » Mie Ian 12, 2005 11:14 am

Invincible scrie:"Daca postez una din chestiile alea pica aia pe spate."

eh, voinicule, mentor in domeniu secsului practicat, nepracticat, vorbit, nevorbit, budist, tibetan, ancestral shi visat, analizand dupa pozele de genul celei de mai jos (tu fiind cel cu patru uochi, am incheiat citatul) + aerele de mare ecspert, precum shi de mare umorist, de ai nejte glume care te prind asha cum melcul prinde sageata albastra, precum shi cu atitudinea asta de superior infatuat care te arunca intr-un penibil jenant de tze rushine ca satz citeshti posturile, nusht zau cate domnitze oi fi pacalit matale la viatza ta. io una ma indoiesc ca le potzi inshira numele pe mai mult de 1 deget, nu al treilea cai prea lat, shi aceea fiind duduia aia de care zicea neatza, mai acum ziua trecuta.

deci, voi atz picat pe spate ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde piskeshu » Mie Ian 12, 2005 11:31 am

Nush daca ati observat da' intr-adevar Invincibilu are gura cam mare. Amu nu stiu exact. De la p@#a sau de la pi@#a?
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma