C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
SODy, io o sa te iubesc chiar daca, Doamne fereshte, O-Zone fo'eví£ se desparte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
publica, azi rebus la 14.00
va baga jijica careul in locu meu asa ca stati linijtiti si fara de nadejde
va baga jijica careul in locu meu asa ca stati linijtiti si fara de nadejde
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
`mnazua!
bre, confirm cele zise de danone: an greu de tot! abia amu ajunsei la biuro din motive de trezire estrem de grea! shi ,sincer, abarnam de ce, ca aseara n-am baut decat nejte vin!?!
acuma, e drept ca tzin minte ca dupa a dooa sticla de vin de 2.5 litri(erea vin de casa) am cerut shi nejte cola, da` totushi...
O3 se destrama?:( vaaaai, deci nu mai pot purta tricou` cu iei peste ala cu blecsabat?
pese: io am scos 45 la testu zilei de eri, deci am avut o surpriza: da! sunt normal!:)
danone, am scos pozele, da` aia cu mashina e intunecata rau... o scanez totushi:)
bre, confirm cele zise de danone: an greu de tot! abia amu ajunsei la biuro din motive de trezire estrem de grea! shi ,sincer, abarnam de ce, ca aseara n-am baut decat nejte vin!?!
acuma, e drept ca tzin minte ca dupa a dooa sticla de vin de 2.5 litri(erea vin de casa) am cerut shi nejte cola, da` totushi...
O3 se destrama?:( vaaaai, deci nu mai pot purta tricou` cu iei peste ala cu blecsabat?
pese: io am scos 45 la testu zilei de eri, deci am avut o surpriza: da! sunt normal!:)
danone, am scos pozele, da` aia cu mashina e intunecata rau... o scanez totushi:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Guest Viewing User Profile : SOD
sodiculitzucu ie shpionat
sodiculitzucu ie shpionat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
primit akaemu!
apropo de primit, beton filmuletzu cu tzunami!:)
ajutatzi-l bre careva c-un sfat!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347519&postcount=87http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=8767&goto=newpost
apropo de primit, beton filmuletzu cu tzunami!:)
ajutatzi-l bre careva c-un sfat!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347519&postcount=87http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=8767&goto=newpost
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

zaua buna. azi holliday
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
bre, de mult n-am mai ras cu lacrimi! amu vaz ce s-o dezlantzuit neatza pe subectu cu ce vrea femeile in pat! nu mai poooot!:yD[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

sunt shi eo un om humanoid, ce plm ! shi daca nu mai scria irefutabilu ala, am zis sa vad ce mai balmajeshte celmasubmediocru
shi apropou de omu humanoid al irefutabilului, am shi eo o problema: antropofagii sunt antropofili sau antropofobi ?
shi apropou de omu humanoid al irefutabilului, am shi eo o problema: antropofagii sunt antropofili sau antropofobi ?
-

neatza - Mesaje: 5820
aidi bre, ca ie bun shi miraculosu la ceva, ca-mi pieri brusc pofta de mancare cand vazui poza lu bietu senvish!
danone:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13172
neatza: e antropomorfi bre!
danone:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13172
neatza: e antropomorfi bre!
-

neatza, ea bre antropofagu(?!): http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=347620&postcount=83
-

io tot nu pricep ce zice incredibilu ala sau ce vrea iel de la saracile taste, nush cum da in ele da nu se-ntzelege o boaba ce vrea sa exprime. crez ca il ia neatza de ionuzzzz
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Un cioban se hotaraste sa-l viziteze pe fratele sau, doctor renumit in capitala. Isi ia omul caciula aia mai buna, sumanul ala mai de soi si pleaca la drum. Ajuns in Bucuresti intreaba in dreapta, in stanga si intr-un final ajunge la spitalul in care profesa fratele sau. Intreaba asistente, infirmiere unde il poate gasi pe doctorul Dumitras, fratele sau. Se uitau asistentele la suman, la caciula, la opinci strangeau din umeri si treceau mai departe. Ajunge in sfarsit la biroul fratelui si intra cand acesta era intr-o discutie cu alti medici.
- Ce faci frate?
Doctorul se uita mirat si raspunde oarecum dezorientat:
- Care frate? Eu nu am nici un frate. E o greseala badie! Ciobanul nostru pleaca amarat. Se duce in mall, isi cumpara toale la moda, se duce la hotel si-si rade barba, se tunde si se da cu gel si a doua zi se duce din nou la spital. Intra iar in cabinetul fratelui sau. Cand il vede, doctorul il intampina bucuros:
- Ce mai faci frate? Ce bine imi pare sa te vad dupa atata vreme!
- Apai ce sa fac, ma cam doare aici intre picioare, la partea rusinoasa.
- Pai hai sa vedem, ca doar is doctor.
Se uita medicul analizeaza si se duce sa scrie o reteta si isi intreaba iar fratele:
- Si zi ce mai face mama? Ce mai face tata?
- Apai ce face mama si ce face tata am venit ieri sa-ti spun. Azi am venit numa' sa-mi belesti p*&a!
- Ce faci frate?
Doctorul se uita mirat si raspunde oarecum dezorientat:
- Care frate? Eu nu am nici un frate. E o greseala badie! Ciobanul nostru pleaca amarat. Se duce in mall, isi cumpara toale la moda, se duce la hotel si-si rade barba, se tunde si se da cu gel si a doua zi se duce din nou la spital. Intra iar in cabinetul fratelui sau. Cand il vede, doctorul il intampina bucuros:
- Ce mai faci frate? Ce bine imi pare sa te vad dupa atata vreme!
- Apai ce sa fac, ma cam doare aici intre picioare, la partea rusinoasa.
- Pai hai sa vedem, ca doar is doctor.
Se uita medicul analizeaza si se duce sa scrie o reteta si isi intreaba iar fratele:
- Si zi ce mai face mama? Ce mai face tata?
- Apai ce face mama si ce face tata am venit ieri sa-ti spun. Azi am venit numa' sa-mi belesti p*&a!
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
serustoc. am uitat jamu deschis peste nuapte, si az dimineata era sa num gasesc menbrele din cauza la ciatza care ierea in camera. care dupe ce so ridicat, am mers iar la pescuit.
file! am prins 4 peste bre!
file! am prins 4 peste bre!
-

weed13 - Mesaje: 1868
ser`us keshule! deci itz place de cristina rus?:)
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori) nae cinefil*, piskeshu Optiuni Subiect
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori) nae cinefil*, piskeshu Optiuni Subiect
-

vede-ti ca in foarte scurt tinp o sa bag rebusul. fi-ti pe faza.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mreulc: cui ii tre hitchhiker guide to the gallaxy in format audio shi alte cartzi audio in format audio, sa dea peemee. shi asta tot audio daca se poate.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (7 membri si 1 vizitatori) nae cinefil*, Invincible, nocturna, piskeshu, theOffender, weed13, y0ung_h0va
hoho, ce cautare are ionutzzzu le matinalu`!:)
hoho, ce cautare are ionutzzzu le matinalu`!:)
-

naie, multzam bre de linc, da trecusem pacolosha. eo unu nu am citit faza pentru shaki, ca nu erea pentru mine, iar la aia pentru mine n-am ajuns decat pana la omu humanoid cand ma bushit rasu. avea rost sa cetesc in continuare ?
shi merluc: baicsule, tzam facut sidiuu cu "hooligans" pe care tzil promisesem. il tzin la mine shi cand ne vedem prima oara tzil dau.
shi merluc: baicsule, tzam facut sidiuu cu "hooligans" pe care tzil promisesem. il tzin la mine shi cand ne vedem prima oara tzil dau.
-

neatza - Mesaje: 5820