C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
S-a pus de vun rebus? Daca da, Hai pa,ca io plec la dentist ca am uitat sa va zic ca azi dimineatza m-am trezit pentru prima oara co falcan cer shi unan pamant,adica mi so fo umflat o masea!Sper ca dintzaru din orashul de bashtina a lu 90 sa fie pe masura ashteptarilor mele!hai pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre vorba hit-ului: e liniste ca-n cimitir si corbu striga ai sictir.
ce cum se zice la pui pe albaneza mea ie cu munca grea la tuata lumea?
http://www.marga.org/food/int/albania/pule.html
precis o sa trebuie un edit in douajde minute asa ca pa pa de pe acum
ce cum se zice la pui pe albaneza mea ie cu munca grea la tuata lumea?
http://www.marga.org/food/int/albania/pule.html
precis o sa trebuie un edit in douajde minute asa ca pa pa de pe acum
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tza!...
plictisitor de cald shi plictisitor de munci
plictisitor de cald shi plictisitor de munci
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
de ce ie, bre, najpa?
ps: ma duxí£ pap ca me fuoame.
de ce ie, bre, najpa?
ps: ma duxí£ pap ca me fuoame.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aiule, tu ej sigur ca ai inteles ce ti-am scris eo in pime referitor la linc?
ps: cand fac click pe lincu ala de la semnatura ta imi da o eroare, dar este foarte probabil sa fie de la serverul la care sunt logat de acasa. mai vedem cum sta treaba cand ajung la munca.
ps: cand fac click pe lincu ala de la semnatura ta imi da o eroare, dar este foarte probabil sa fie de la serverul la care sunt logat de acasa. mai vedem cum sta treaba cand ajung la munca.
ANTI
-

bd
ie gruasa treaba. cica ozonii sa shucarit rau de tot.
alta treaba, cum stateam io ashe az nuapte shi incercam ca sa bunghesc cartzulia pentru examenu de dominica, avusei o revelatzie care ma intrebam de ce o fi cartea de bujet atata de gruasa cand, in practica, bujetele is atata de subtziri. creca fonctzioneaza invers proportzional.
ie gruasa treaba. cica ozonii sa shucarit rau de tot.
alta treaba, cum stateam io ashe az nuapte shi incercam ca sa bunghesc cartzulia pentru examenu de dominica, avusei o revelatzie care ma intrebam de ce o fi cartea de bujet atata de gruasa cand, in practica, bujetele is atata de subtziri. creca fonctzioneaza invers proportzional.
-

nocturna - Mesaje: 8725
o veche zicala in limbajul binar zice dupa cum urmeaza:
00110111011011000100010001000111101101110111010101101
cu alte cuvinte, va doresc o munca cinstita, lunga shi cum mai vretzi voi sa fie. eu ma duc sa ma relaxez
00110111011011000100010001000111101101110111010101101
cu alte cuvinte, va doresc o munca cinstita, lunga shi cum mai vretzi voi sa fie. eu ma duc sa ma relaxez
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ser`us la totz!
deci da, ie primashi data cant vremea de afara coincide cu vremea de la meteotv! a zis malvina(sau grisina sau cum o chema-o p-ailanta) ca de joi incepe iarna? ei bine, a-nceput! ashea ca uidule, pregatejte-te sa meri la vanatuare de foci, ca acle ninje cu ceatza!:)
eri din motive brushte care s-a chemat vizita consuartei sh-a progeniturii la biuro, am plecat intempestiv, care m-a privat de placerea de a va ura popularul pa! asha ca un tardiv pa!:)
poipo: se vede ca naiti e-n sesiune! ie peste tot shi in tuate cele!:)
deci da, ie primashi data cant vremea de afara coincide cu vremea de la meteotv! a zis malvina(sau grisina sau cum o chema-o p-ailanta) ca de joi incepe iarna? ei bine, a-nceput! ashea ca uidule, pregatejte-te sa meri la vanatuare de foci, ca acle ninje cu ceatza!:)
eri din motive brushte care s-a chemat vizita consuartei sh-a progeniturii la biuro, am plecat intempestiv, care m-a privat de placerea de a va ura popularul pa! asha ca un tardiv pa!:)
poipo: se vede ca naiti e-n sesiune! ie peste tot shi in tuate cele!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
n-am mai vazut asha o ceatza de mult! nu se vede nimica pe geam care treaba imi aminteste de o tante incepatoare de dimineatza cu un renault, genu cumparat fie de sotzu fie de taticu, cu proiectuare & stuff, care la mine in cartier nu era ceatza in schimb tanti avea toate becele pozibile aprinse, proiectoare, de ceatza, de pana mea, m-a orbit instant.
culmea e ca fenomenu l-am observat la majoritatea acestui gen de shofere incepatuare si io ma intreb, oare fac vreo incantatzie voodoo sa cheme ceatza, ori le place numa ca beculeshte tot bordu ala ca pomu de iarna?
culmea e ca fenomenu l-am observat la majoritatea acestui gen de shofere incepatuare si io ma intreb, oare fac vreo incantatzie voodoo sa cheme ceatza, ori le place numa ca beculeshte tot bordu ala ca pomu de iarna?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gata aiule, verifica pm dar faci EXACT CE SCRIE ACOLO. la mine functionea-za.
ANTI
-

apoi bre danone, despre psihologiea shoferului(shi mai ales al shoeferitzei) incepator shi cu mashina benguoasa s-ar putea scrie un tratat sau poate chear un sred acilea, pe feceu!
de la alegerea numerelor(preferintzieale, ofcors) pana la spalarea rituala a mashinii in fiecare vineri(sau luni, dupa unii:)) a mashinii.
apropo, io-te boza! am pus-o numa ca am promis, ca de vazut nu prea se vede mare lucru, din motive de intuneric, bezna, noapte, bere, nervi etc.
alfel, iuregheld SOD!
premit akaemu panzerAG de la tomnu voevod!
de la alegerea numerelor(preferintzieale, ofcors) pana la spalarea rituala a mashinii in fiecare vineri(sau luni, dupa unii:)) a mashinii.
apropo, io-te boza! am pus-o numa ca am promis, ca de vazut nu prea se vede mare lucru, din motive de intuneric, bezna, noapte, bere, nervi etc.
alfel, iuregheld SOD!
premit akaemu panzerAG de la tomnu voevod!
- Fişiere ataşate
-
- masina.jpg (43.58 KiB) Vizualizat de 1746 ori
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bon zi, sod.
memetu zice neatza.
shi miem aminteshte deo faza tot co tanti incepatoare, tot cu un renault da' cu instructoru langa dansa, mort de frica, peo lapovitza de o taiai cu toporu, la care zice instructoru:
"fii atenta la semafor!"
tanti, cu nejte uochi imenshi shi lipitzi de parbriz: "ce semafor?"
instructoru, din ce in ce mai ajitat: "fii atenta la drum!"
tanti, cu ochii dincolo de parbriz: "care drum?"
instructoru, disperat: "ai grija la CAMION!"
"care camion?!"
memetu zice neatza.
danone scrie:imi aminteste de o tante incepatoare de dimineatza cu un renault
shi miem aminteshte deo faza tot co tanti incepatoare, tot cu un renault da' cu instructoru langa dansa, mort de frica, peo lapovitza de o taiai cu toporu, la care zice instructoru:
"fii atenta la semafor!"
tanti, cu nejte uochi imenshi shi lipitzi de parbriz: "ce semafor?"
instructoru, din ce in ce mai ajitat: "fii atenta la drum!"
tanti, cu ochii dincolo de parbriz: "care drum?"
instructoru, disperat: "ai grija la CAMION!"
"care camion?!"
-

nocturna - Mesaje: 8725
az mai pe seara ie reveilonu. eo va uresc de pacuma digztractzie placuta in continuare shi va asigur cam [pare tare rau ca nu va pot comeseniona (sau cum so zice).
-

neatza - Mesaje: 5820