Remember Z80 - "Ce vremuri !"

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

Remember Z80 - "Ce vremuri !"

Mesajde Lighionu » Joi Mar 28, 2002 1:46 am

Mai tzinetzi minte Dizzy, R-type, Robocop, Fist, Eagle Nest, Tujad, Dan Dare.............. ? Ce vremuri ! Aia da arta, sa faci operele alea de arta in 48K. Va astept sa discutam despre stramosu' jocului de azi.
Lighionu
Junior Member

Re: Remember Z80 - "Ce vremuri !"

Mesajde 2PAC » Joi Mar 28, 2002 12:54 pm

Initial trimis de Lighionu
Mai tzinetzi minte Dizzy, R-type, Robocop, Fist, Eagle Nest, Tujad, Dan Dare.............. ? Ce vremuri ! Aia da arta, sa faci operele alea de arta in 48K. Va astept sa discutam despre stramosu' jocului de azi.

Cred ca nu-are nici un rost sa vb despre ele ce a fost a fost(oricum au fost super jocuri)
2PAC
Junior Member

Re: Re: Remember Z80 - "Ce vremuri !"

Mesajde Baluba » Sâm Mar 30, 2002 5:22 pm

Initial trimis de 2PAC

Cred ca nu-are nici un rost sa vb despre ele ce a fost a fost(oricum au fost super jocuri)

De ce ma, io mai stiu si azi oameni care se mai joaca pe emulatoare la Dizzy-uri si la alte minuni asemanatoare. Si pe mine ma mai apuca cateodata, da' acu' nu-mi mai merge nici un emulator si mi-e lene sa caut altu'.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Re: Re: Re: Remember Z80 - "Ce vremuri !"

Mesajde Lighionu » Sâm Mar 30, 2002 5:42 pm

Initial trimis de Baluba

De ce ma, io mai stiu si azi oameni care se mai joaca pe emulatoare la Dizzy-uri si la alte minuni asemanatoare. Si pe mine ma mai apuca cateodata, da' acu' nu-mi mai merge nici un emulator si mi-e lene sa caut altu'.

Dizzy-urile se gasesc din plin pe net. E suficient sa cautzi cu google "Dizzy collection" si... (sunt si variante Java) :o
Lighionu
Junior Member

Mesajde dinu » Sâm Mar 30, 2002 6:57 pm

Eu eram maniac Elite... Am jucat de m-am spart. Tineam 2 seivuri pe casete diferite, sa nu care cumva sa nustiuce... Faine vremuri. Io shi acuma mai am HC-ul pe undeva. Si ma mai apuca boala, mai dau un Elite, un Dizzy (4, my favorite). In orice caz, sa joci pe HC la tvu si sa joci pe un emulator pur si simplu nu e acelasi lucru. Arata altfel, se misca altfel, nu mai tre sa stai dupa caseta... n-are nici un farmec.
dinu
Junior Member

Mesajde Lighionu » Sâm Mar 30, 2002 9:13 pm

Initial trimis de dinu
Eu eram maniac Elite... Am jucat de m-am spart. Tineam 2 seivuri pe casete diferite, sa nu care cumva sa nustiuce... Faine vremuri. Io shi acuma mai am HC-ul pe undeva. Si ma mai apuca boala, mai dau un Elite, un Dizzy (4, my favorite). In orice caz, sa joci pe HC la tvu si sa joci pe un emulator pur si simplu nu e acelasi lucru. Arata altfel, se misca altfel, nu mai tre sa stai dupa caseta... n-are nici un farmec.

Lol, asta imi aduce aminte de cazurile dese in care stateai pana te plictiseai sa se incarce un joc dupa care, la sfarsit aveai surpriza unui minunat si bine-venit reset.
Elite-ul este intr-adevar un super-joc al acelor timpuri
Lighionu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Remember Z80 - "Ce vremuri !"

Mesajde Baluba » Joi Apr 04, 2002 9:27 pm

Initial trimis de Lighionu

Dizzy-urile se gasesc din plin pe net. E suficient sa cautzi cu google "Dizzy collection" si... (sunt si variante Java) :o

Asta-i o veste buna. Am si eu o intrebare ... care e cel mai bun si mai compatibil emulator la ora asta? Si eventual daca aveti si niste link-uri de unde sa iau si eu niste jocuri de speccy.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Înapoi la Generalitatzi