Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Mie Ian 12, 2005 9:57 pm

Lanu de secara e departe si daca intrii in el risti sa calci in ceva proaspat, plus ca tot postu ala era o aberatie.
indescifrabil
cubu

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 12, 2005 10:27 pm

Lasa mah, la tine toti astia din afara grupului "elitist" sunt aberanti, inculti, s.a.m.d
Love2Fly
Junior Member

din proprie experienta...

Mesajde cutuma© » Mie Ian 12, 2005 10:30 pm

Love2, adevarurile spuse cu voce tare iti atrag ban-uri :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 9:13 am

cubistic, asha ie, era pentru de veghe. ie greu cu iii ...iii - urle, aproape la fel de greu ca shi cu virgulitziiliiiii ... iiii.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Joi Ian 13, 2005 9:43 am

cubuletz, si io zic ca aia era de "De veghe", no offence da' pe tampenia zilei se posteaza nibirisme, pe de veghe agramatisme.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Joi Ian 13, 2005 10:09 am

corect, cubule, trebuia s-o pui pe "De veghe...". ~p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Ian 13, 2005 11:05 am

cubule, io ce sa mai zic, indubitabil trebea pe "de veghe..." :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Siver_ » Joi Ian 13, 2005 11:40 am

aaaaahamm.. deci aici dau reply... Gata!..
E frun fan hip-hop pe-aci ca s-onvetze pe nocturna cum se da din picere?
Siver_

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 11:45 am

deci cum ie? doi in fatza, doi in spate, unu pe lateral? shi fuarte important, cum sincronizai mishcarile? nu tzi se intampla sa perzi ritmu shi sa incepi sa dai din cap ca hip hoperii shi din picioare ca roacarii? io zic (,) cai conplicat.

nocturna

Mesajde Siver_ » Joi Ian 13, 2005 11:53 am

Daaaa.. egzact!...Punct ochit punct lovit... si se da din maini ca aia din Animal Pix cand fac lantzu'!
Nu sincronizezi nici o micare, le dai drumu la toate odata.
Siver_

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 11:56 am

aaaha. fuarte multzumesc pentru lamuriri. deci coregrafie hiphoperi = coregrafie animalicshi.

decret, ai notat asta? ~p

nocturna

Mesajde Siver_ » Joi Ian 13, 2005 11:58 am

...asa... si din labele picioarelor dai ca aia de danseaza step.
Siver_

Mesajde Invincible » Joi Ian 13, 2005 12:17 pm

Eu as vrea ca poponarii sa se inmulteasca. In felul asta mi-ar ramane mai multe femei.

Draga Pupilule... pardon, Pubilule, daca s-ar intampla sa-mi ramana mie toate femeile din lume, as prefera sa fie asa... ca nocturna, adik rele de musca. M-a excitat la culme modul in care m-a atacat pe postu ala cu "Voi(baietzii) stiti ce vor fetele in pat?" ..cam asa ii zice.

Sivere, baiatule, fii atent cu fata asta ca e mai ceva ca Vaduva Neagra. Iti reteaza capu inainte sa io infigi. Noroc c-am avut armura pe mine.

PS: nocturna, imi dai si mie o poza cu tine ca sa ma antrenez cu arcul?
Invincible

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 12:33 pm

ba dejetistule felatzionist, trei chestii sa tzii minte: 1/atuncea cand tzo cautzi, sigur o so gaseshti, 2/cand o gaseshti, sa nu te vaitzi ca de ce ai gasito shi 3/shtergetzi mucii, ca ejt penibil.

ai, nu te mai lamenta, baga un joc de glezne rapid shi marsh(eaza) inapoi la cantar straic ca te striga baietzii ca sa frecatzi menta impreuna.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Ian 13, 2005 12:40 pm

auzi bai tom degetzel, fac shi eo ontrebare: te tot dai rotund pacilea ca faci, dregi, infigi shi impingi. parerea mea ie ca tu mai mult de 19 ani nai. ei bine, intrebarea mea ie urmatuarea: in ashtia 19 ani ai avut vrodata ocazia sa vezi pe viu "questiile" despre care vorbeshi ? (femeile adica)
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Publius » Joi Ian 13, 2005 12:46 pm

neatza, lasa-l. nu vezi ca-i pe cimpu' de lupta? si da-i si lupta, si lupta si da-i, si dimineatza fuga la mamica sa-i spele din nou cearsafu' ca iar a avut un "accident" :yD
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Ian 13, 2005 1:49 pm

ce sa-i spele bre publiuse, nu vezi ca uomu se crede cu armura pre el?! poi sa-sh spele intai armura, sa vazí£ cum, dupa doo-trei incercari cu sapunu, se topejte platosha shi i se scurje !
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Invincible » Joi Ian 13, 2005 2:05 pm

Am facut eu neste cercetari si am gasit asa:
Baixinho, Weed13: Cel mai k-terincos user in 2004? Votat: Neatza
Nocturna : Cel mai sufletist user & Cel mai k-terincos user in 2004: Votat: Neatza
Imediat ce l-am imprastiat pe neatza in toate punctele cardinale, au sarit si ei... Mmm... Hmm. Ce sa insemne asta?
Mai ales asta: dau in neatza, sare nocturna; dau in nocturna sare neatza. O fi frun love story la mijloc, ca altfel nu-mi explic.

Nocturna, vad ca incepi sa cedezi. E semn de slabiciune atunci cand te crizezi si incepi sa vb urat si uiti de regulile ale mai imp ale ortografiei.Stai linistita, e si neatza langa tine. 1-0 pt mine.
1
/atuncea cand tzo cautzi, sigur o so gaseshti, 2/cand o gaseshti, sa nu te vaitzi ca de ce ai gasito
Uite cine vorbea!

Noaptea:parerea mea ie ca tu mai mult de 19 ani nai.
Alta noapte: 3/shtergetzi mucii, ca ejt penibil.

Neatza, zici ca n-am mai mult de 19 ani? O iau ca pe un compliment.
Puteti afla varsta mea din forumu’ asta... Ie pe-acilea o rubrica care-i (pardon de cacofonie) spune „Noapte buna.....â€Â
Invincible

Mesajde piskeshu » Joi Ian 13, 2005 2:15 pm

Mie mi-e mila de tine. Tu nu vezi ca razi cu tine? Tu faci gluma si tot tu razi.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde neatza » Joi Ian 13, 2005 2:16 pm

Invincible scrie:Imediat ce l-am imprastiat pe neatza in toate punctele cardinale,

bre, cant omu humanoid are dreptate, asta ie shi nai cei face ! are dreptate ! deci mam inprashtiat in tuate cele trei puncte cardinale. shi nu numa eo. mai erea nejte lume. care a venit unii pe la mine shi pentru ca mi sa termenat cafeaua, am zis sa le arat nejte trebi. ce sa zic: neam spart !

acu, uite care ie propunerea mea: in cazu in care nu ieshti din bucureshti, cand ajungi p'acilea, da shi mie un telefon. te iau io din gara shi te duc la mine acasa. chem nejte preteni, mancare, beutura, gagici... tot tacamu. o sa te intrebi care ie rolu tau aci. practic, nu trebe sa faci nimic ieshit din comun. nu te costa nimic. doar trebe sa te comportzi normal.

ce zici ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Joi Ian 13, 2005 2:26 pm

Am un unchi care lucra la centrala nucleara de la Cernavoda.

si cum la iei in familie se practica incestu io-te ca s-a nascut invincibilu

dau in neatza, sare nocturna; dau in nocturna sare neatza.

ce faci? dai? ~p ori nu te ustura curu ori esti masochist

inprashtiatu scrie:doar trebe sa te comportzi normal.

~p ~p ~p ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 2:46 pm

Invincible scrie: uiti de regulile ale mai imp ale ortografiei.

/atuncea cand tzo cautzi, sigur o so gaseshti, 2/cand o gaseshti, sa nu te vaitzi ca de ce ai gasito

aha. deci numa acolosha unde ai sublineat bolduit am greshit, da? ca sa shtiu pe viitor sa nu mai repetez greshala. shi ie gasi-to, nu? conform lu regulile din scrierea baicsiana. scrierea baicsiana? cata la manoalele alternative de limba shi literatura romana.

ce sa zic, ejt beton, voiniciule degetist, neai imprashtiat pe totzi, nusht daca (,) chiar in toate punctele cardinale, da' shacum inca ne mai adunam catzva colegi de supt biuro. ~p
Invincible scrie: 1-0 pt mine.

aozi? iote, ca sa nu zici ca lumea ie rea, itz las tzie shi zerou ala ca sa faci pereche frumuasa cu golu din cap. ~p

nocturna

Mesajde cutuma© » Joi Ian 13, 2005 3:59 pm

nocturna scrie:aaaha. fuarte multzumesc pentru lamuriri. deci coregrafie hiphoperi = coregrafie animalicshi.

decret, ai notat asta? ~p

n-am notat ca n-am bani de pics. Ce-i cu animalicshii astia? Cine-s ei shi ce vor? Se servesc inainte sau dupa ciorba?

cutuma©

Mesajde Publius » Joi Ian 13, 2005 4:25 pm

Invincible scrie:Am facut eu neste cercetari si am gasit asa

digitalis, 'ai satz (c. neatza) vind io un pont. clasa muncitoare merge in paradis. iar cu monologurile si batutu'n chept cu caramida mare lucru nu faci. doar daca nu cumva esht si mazochist pe d'asupra, nu numa' tantalau. satz (idem) mai esplic ceva. doar tu poti satz (ibidem) inchipui ca i-ai facut ceva lu' neatza, pe linga sa se strice la burta de ris.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 4:28 pm

D€CR€T scrie:Cine-s ei shi ce vor?

is un fel de ozoni shi mai otohtoni decat ozonii partzial-otohtoni. shi presupun ca asemenea lor vor vrea ca sa se desparta.

nocturna

Mesajde cutuma© » Joi Ian 13, 2005 4:31 pm

daca vor sa se desparta sa ne zica shi noua shi contribuim fiecare cu ce putem, mai un briceag, mai o drujba, gasim noi. Ii despartim pe fiecare in parte cat vor ei.

cutuma©

Mesajde weed13 » Joi Ian 13, 2005 5:04 pm

Mai ales asta: dau in neatza, sare nocturna; dau in nocturna sare neatza.

ma, o data ca io nu am vazt sa dai in nimeni. ejt sunguru care are inpresia asta.
si porma, io zic sa nu ii conpari pe iei doi cu sanje.
weed13

Mesajde cubu » Vin Ian 14, 2005 12:20 am

ei scrie:cubistic, asha ie, era pentru de veghe. ie greu cu iii ...iii - urle, aproape la fel de greu ca shi cu virgulitziiliiiii ... iiii.
cubuletz, si io zic ca aia era de "De veghe", no offence da' pe tampenia zilei se posteaza nibirisme, pe de veghe agramatisme.
corect, cubule, trebuia s-o pui pe "De veghe..."
cubule, io ce sa mai zic, indubitabil trebea pe "de veghe..."

Da ma, data urlatoare o sa pun nibi... d-alea, cum ziceti voi. MULTUMITI?!?!?!
indescifrabil
cubu

Mesajde Invincible » Vin Ian 14, 2005 2:12 am

Weed:ma, o data ca io nu am vazt sa dai in nimeni. ejt sunguru care are inpresia asta.

Ahhh!... Weedule, ce faci? implantzi pumnalu pe la spate? Biine!...

Danone:si cum la iei in familie se practica incestu io-te ca s-a nascut invincibilu

Si cum la el in familie se practica zoofilia si fetisismul, uite-l pe Danone.

Neatzule, da ce frumos vorbisi... fara deste, fara flofoance, fara "iubite", fara humanoizi masculini de humanoizi masculini. Ce mai... m-ai uns la inima, nu alta. Pe oichii mei, te iau de suflet! Vin' la mine sa te iau in bratze si sa iti ciufulesc paru'.
De venit in Bucuresti nu vin, e nasol orasu' ala...: jeg pe strazi, oameni care te masoara din cap pana-n portofel, clanuri de mafiotzi, shutzi, casapi, ponari, Basescu... Auz, sa-tz pui zgarda la avatar, ca poate ti-l salta ala cand da el.

1-0 pt mine.

aozi? iote, ca sa nu zici ca lumea ie rea, itz las tzie shi zerou ala ca sa faci pereche frumuasa cu golu din cap

Ah, nocturn-o, m-ai prins pe picior gresit. 1-1. hai ca ti-l las si i-o peal me-u.
Ca am capu gol, asa est-e, nu vazus-i ca ieri imi scosei 66.99%,...pardon, 99.99% din cerebel?
Am facut o groaz-a de gaf-e azi... main-e pun la loc procent-u de 3..., adik de 99.44%
Uite-l! tocmai ven-i brainu' de la sala de sfortz-a! stai ase cai fac o poza, sa vezi si tu cu cin' o sa ai deaface de az inaint-e.
Invincible

Mesajde baixinho© » Vin Ian 14, 2005 8:05 am

Invincible, da pe cuvantul meu: matale ori ai lipsa oareshce ori eshti masochist.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma