C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
weed13, Invincible
asta vine dupa neatza.
weed13, Invincible
asta vine dupa neatza.

-

weed13 - Mesaje: 1868
alalei voinicii mei
bre, sa nu incercati niciodata sa scuateti aburii de olmeca din damijana tot cu olmeca, rezultatu ie tomna invers, aburii dau buzna pe supt cortex invadand toti neuronii disponibili creand o stare de ameteala si suprasaturatie care ofera lucrurilor din jur valente ciudate tipice unui tzunami devastator
ahhh, ca uitai, mai ie frun fraier azi la munci?
bre, sa nu incercati niciodata sa scuateti aburii de olmeca din damijana tot cu olmeca, rezultatu ie tomna invers, aburii dau buzna pe supt cortex invadand toti neuronii disponibili creand o stare de ameteala si suprasaturatie care ofera lucrurilor din jur valente ciudate tipice unui tzunami devastator
ahhh, ca uitai, mai ie frun fraier azi la munci?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
si e insistent indicibilu asta:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori) Shaki*, Invincible
offendi, cand apari poate apari si pe ym
iedit: eye, numa tu
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori) Shaki*, Invincible
offendi, cand apari poate apari si pe ym

iedit: eye, numa tu

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
zaua buna la oameni nebuni. ca tre sa fi un pic deranjat sa vii la munca sambata cand marea e albastra, cerul e albastru shi paní£ shi pí£lí£rioarele cu umbrelutze din coktail-uri sunt portocalii.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Nanuka Viewing Private Message : Nanuka
bre, nevorbit trebe sa fii sati tremeti pemeie tie insati
bre, nevorbit trebe sa fii sati tremeti pemeie tie insati

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
serustoc.
mi so dus si grataru de sanbata cu zapada asta... imi vine sa plang. noroc ca ma tin tare sis barbat, ca alfel...
mi so dus si grataru de sanbata cu zapada asta... imi vine sa plang. noroc ca ma tin tare sis barbat, ca alfel...
-

alaleo
cine duarme, nea?
cine duarme, nea?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci care va doresc o sactamana ecelenta, den motive de lipsa de net care la randu lor ieste din cauza de plecat la locatii care include scoli.
-

aha. bine. cuim zi-ci tu.
ANTI
-

ziua buna de dimineatza. pentru cine se-ntreaba, aici e cald.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
mi-e somn
mi-e somn
ANTI
-

1. ser`us!
2. e luni
3. e -10 grade, dupe cele -13 care erea amu o ora
4. e lipsa de somn
5. e nejte cateva munci
6. e greu ...
7. e muuuuult pana-n uichend!
peseu, ca uitai:
8. un infrigurat, dar cu sperantza de mai cald bine-ai venit Shaki
9. ofendere, te bate Dumnezeu daca mai pomeneshti de mare-albastra, plaja, soare, cald etc. pana cand n-or fi macar 10 grade p-acilea!
2. e luni
3. e -10 grade, dupe cele -13 care erea amu o ora
4. e lipsa de somn
5. e nejte cateva munci
6. e greu ...
7. e muuuuult pana-n uichend!
peseu, ca uitai:
8. un infrigurat, dar cu sperantza de mai cald bine-ai venit Shaki
9. ofendere, te bate Dumnezeu daca mai pomeneshti de mare-albastra, plaja, soare, cald etc. pana cand n-or fi macar 10 grade p-acilea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pentru ce-i interesa-ti: AMR 7 zile pana luni.
ANTI
-

baixu, un sincer huoooooo! di ce mai rasucejti cutzitu in rana?!
premit./ascultat MEF!
premit./ascultat MEF!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Ce e aia spirulina mah?
Shi fiindca mi-am adus aminte ca spirulina seamana cu amoxicilina la terminatzie,anuntz pe aceasta cale ca la ora 16.02 termin tratamentul shi dau iama in tzuica, bere shi dece nu un pacar de vin.
Shi fiindca mi-am adus aminte ca spirulina seamana cu amoxicilina la terminatzie,anuntz pe aceasta cale ca la ora 16.02 termin tratamentul shi dau iama in tzuica, bere shi dece nu un pacar de vin.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bon dimineu la care este !
bre, vreau shi eo pentru ca sa shtiu care a primit shi care nu AKM. ca az am trimis dinou de pe rocker.
almintrelea, ie bine
bre, vreau shi eo pentru ca sa shtiu care a primit shi care nu AKM. ca az am trimis dinou de pe rocker.
almintrelea, ie bine
-

neatza - Mesaje: 5820
io N-am premit acaemu shi deci nici textu de-l puse naiti pe caterincaca terincilor!:(
in rest, cre ca mi-i foame!
fainí£li, am premit akaemu!
in rest, cre ca mi-i foame!
fainí£li, am premit akaemu!
-