Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gaga » Vin Ian 14, 2005 8:54 am

Si cum la el in familie se practica zoofilia si fetisismul, uite-l pe Danone.

prostu' padurii, io am facut legatura cu aberatzia zisa de tine, cerebelu' tau cu ce a facut legatura, cu polu' nord?

shutzi, casapi, ponari

~p asa s-a nascut ponaruuuu ~p

bre invincibile o sa il egalezi pe aurolac, nu o sa te mai puna nici dracu pe aberantu' zilei ca tinzi spre aberantu' secolului, fiecare post al tau fiind la fel de idiot, litera cu litera. nu te lasa, nu-l baga in seama pe neatza, tu scrie, baieshu s-ar rasuci in mormant sa vada ce subiect de schitza i-a scapat.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Invincible » Vin Ian 14, 2005 9:21 am

bre, iaurtule nu te ambala asa tare ca-ti pica mandibula. am priceput eu ca ai vrut sa spui.
fiecare post al tau fiind la fel de idiot, litera cu litera.

sa-nteleg ca mi-ai citit toate posturile? da? si nu te-ai prins tu deloc ca nu-mi place sa se vb de parinti, rude si preteni nici macar in gluma?
io zic numa ca ai postat asa, ca sa te bag in seama si mai apoi sa tragi in mine cu niste cuvinte pe care le ai deja pe tzeava!
Asta e a doua si ultima oara cand te bag in seama.
Hai, PACe!
Invincible

Mesajde nocturna » Vin Ian 14, 2005 9:27 am

aozi, irefutabilprestidigitistule, da' cum ramane cu propunerea facuta de neatza? aida, ca ai devenit vedeta. am strans bani, am facut deja liste cu persoanele care doreshte ca sa te conoasca. nu ne face ca sa ashteptam pana la revelionu viitor.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 14, 2005 9:38 am

bre mihaitza, fa matale bine shi ia-tzi fro doo zile libere shi odihneshte-tz cerebelu shela, ca vazui ca se-nroshi rau de tot. nu de alta, da` ne-ai priva de clipe nepretzuite disparand ca magaru-n ceatza(mai ales ca uoamenii aia rai de te invitara-n bucureshti spun ca e ceatza mare la ei, acolo)!

alfel, ia cetejte matale titlul subiectului asta shi, facand abstractzie de oarejce cratime puse aiurea, pune-tz nejte o intrebare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Ian 14, 2005 9:53 am

invincibile , se pare ca unii uameni de pacilea au o lipsa acuta de ionuzzzi vivaci si activi si sa pare ca lupta ie mare asa ca io zic sa intri si cu clona cealalta "siver" ca sa multumesti pe tuata lumea. uite , pe invincibilu il distribui lu neatza si danone iar pe siver lu nocturna si filu. io zic ca inparteala ie corecta asa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 14, 2005 9:58 am

sa-nteleg ca mi-ai citit toate posturile?

ntz, m-am uitat la "vezi toate posturile scrise de idiotu' invincibil" si am vazut rezumatu' si p'orma "vezi toate cretinantatzile debitate de siver" si a fost simplu. ia mai zi-le p'alea cu datu' din cap. cand vii la neatza in vizita sa-ti iei si un preten cu tine, poate nu faci fatza :D

De venit in Bucuresti nu vin, e nasol orasu' ala.

zi mai bine ca nu ai bani de tren, iti aranjez io cu un autocar care vine din timisoara, zi, vii?
gaga

Mesajde Publius » Vin Ian 14, 2005 9:59 am

nae cinefil scrie:[...] shi odihneshte-tz cerebelu shela

pai il hodineste, Nae, n-ai vazut ca-l tine-n borcan? :yD
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde Invincible » Vin Ian 14, 2005 10:01 am

hahahahahahahah...
nu ie clona! ie tzapu'!
a venit intr-ajutor. voia s-o tie de vorba pe nocturna in tp ce eu ma tupilam pe la spate ca altfel nu se poate.
Ptiu, ochiule! imi dejucasi planurile! da las ca apelez la preteni din alt camin.
de data asta nu ma mai prinzi!
Invincible

Mesajde nocturna » Vin Ian 14, 2005 10:03 am

deci, cand teoi razgandit matale in legatura cu vizita, care shtim ca se va intampla cat de curand, sa iei shi siveru cu tine. ca sa se ajunga la totzi shi sa fie tuata lumea multzumita.

a, shi daca una din multiplele tale personalitatzi ie prestidigitistirefutabil, ailanta cum ie?

nocturna

Mesajde baixinho© » Vin Ian 14, 2005 10:10 am

Invincible, io tzam mai spus ca tz-ai luat-o in cap si te tragi de shireturi cu totzi, da ai zis ca ejt ciumec si ca nu-i bai. acum, suporta, nene, si du-le pe toate in carca. chiar crezi ca rezolvi ceva daca iti bagi pe filiera si tovarashii de camin sau de cresha? stai tu linishtit. au fost altzii mult mai breji ca tine care au plecat cu coada intre picioare.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Publius » Vin Ian 14, 2005 10:11 am

sa-mi bag picioarele. atita prostie condensata intr-o singura fiinta n-am vazut in viata mea. mihaita, jos palaria. esti demn de cartea recordurilor. sau de mila.
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Ian 14, 2005 10:35 am

Invincible scrie: Pe oichii mei, te iau de suflet! Vin' la mine sa te iau in bratze si sa iti ciufulesc paru'.
De venit in Bucuresti nu vin, e nasol orasu' ala...:

ok, spune unde shi vin ! am vorbit cu oamenii shi vin shi iei. lom camera la hotel daca nu ne primeshti la tine. inchiriem caminu cultural pentru chef shi gata ! ie chiar mai bine asha ca puate scoatem shi nishte parale din biletu de intare.

eh... nutz fa tu probleme, sunt destui oamini dispushi sa plateasca pentru ce primim noi gratis aicia.

un mic peseu:

Invincible scrie: sa iti ciufulesc paru'

despre partea cu ciufulitu parului, orcat tzi-ar placea tzie sa ciufuleshti shtanga la oameni masculini, voi fi nevoit sa te refuz pe motiv ca nu ne cunoashtem inca asha bine. totushi, po sam ciufuleshti alceva, nu spun ce, ca nu ie frumos sa scrii cacat aicia.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Invincible » Vin Ian 14, 2005 10:42 am

De nu era nocturna mana in mana cu admini, ii mergeau fulgii bine de tot. unde e buba strategiei?

neatzule, hai pe msg!
Invincible

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 14, 2005 10:49 am

haoleo, poi bre "spirt of rebelion", adeca naiti ie in tot shi-n tuate? adeca e ba cu matinalu, ba cu adminii(adeca doi sau mai multzi!). poi cum itz permitz matale s-o cuplezi cu tuata lumea bre?

sh-acuma, apruoape prieteneshte sau chear parinteshte vorbind: di ce incerci sa-tz esplici eshecurile dand vina pe altzii? nu te esclude bre din cercu de suspectzi! ba mai mult, redu-tz respectivu cerc la tine insutzi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Publius » Vin Ian 14, 2005 10:55 am

Invincible scrie:[...] unde e buba strategiei?

care strategie?!?
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Ian 14, 2005 11:08 am

Invincible scrie:De nu era nocturna mana in mana cu admini, ii mergeau fulgii bine de tot.

~p ~p dovleaca tear putea lamuri in privintza faptului ca de ceva ani nu se mai puarta fulgii. da' la cum aratzi, nici nu ma mira ca nu le ai cu otcuturu. ~p
care strategie?!?

avansuri inspre neatza? ~p

nocturna

Mesajde baixinho© » Vin Ian 14, 2005 11:11 am

ma manca-v-as, mai lua-ti si voi o pauza, mai respira-ti. asta este threadul pentru comentarii la Aberatzia zilei, nu la Comentariile de pe comentariile la Aberatzia zilei sau la Comentariile comentariilor la comentariile de pe Aberatzia zilei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Ian 14, 2005 11:15 am

invincibile aka siver aka gealatu aka lausan, cineva tza dat mai devreme un sfat,

Invincible, io tzam mai spus ca tz-ai luat-o in cap si te tragi de shireturi cu totzi, da ai zis ca ejt ciumec si ca nu-i bai. acum, suporta, nene, si du-le pe toate in carca. chiar crezi ca rezolvi ceva daca iti bagi pe filiera si tovarashii de camin sau de cresha? stai tu linishtit. au fost altzii mult mai breji ca tine care au plecat cu coada intre picioare.

parerea mea e sa-l urmezi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Invincible » Vin Ian 14, 2005 12:30 pm

nea nae... neste oamini binevoitori m-au contactat telepatic si mi-au spus sa stau deoparte ca aici sunt bande de-alea ca-n pantelimon.
io cand am vazut ca nocturna m-a postat la aberatia zilei (siver) am zis ca o fi coincidentza.
m-am bucurat fiindca parea ca merge treaba mai bine decat ma asteptam.
insa trebile stateau altfel
Invincible

Mesajde gaga » Vin Ian 14, 2005 1:02 pm

lasa banatzene, ca daca dovleaca promite ca nu mai face noi te iertam si te mai asteptam pe la noi ~p
gaga

Mesajde theOffender » Vin Ian 14, 2005 1:05 pm

bre invincibililus, nushce mai cautzi matale pe-acilea ca te-ai spoit in asha hal de nu te spala toata bega!... ~p ~p

ia-tzi papusha cea gonflabila, vulcanizeaz-o, shi mai apoi, spashit, spashit apune vreo 10 ave marias. unii s-ar putea sa te ierte ~p

ps: vezi ca n-ai firewall shi tzi-este deschis portul 21. ar fi pacat de muzica ceia.
ah! shi de poze, of course :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde weed13 » Vin Ian 14, 2005 1:33 pm

silozu_poplaca: de curiozitate: catzi ani ziceai ca ai ?
m_mihai2000: 27 la vara ii implinesc

si pe urma,
Ptiu, ochiule! imi dejucasi planurile! da las ca apelez la preteni din alt camin

apoi ma, daca tu la 27 de ani inca stai in camin si faci facultate, asta ma face sa im pun o reala intrebare asupra unor lucrur. sau puate ca nu imi pun, avand in vedere ce le faci tu la fumei...
weed13

Mesajde piskeshu » Vin Ian 14, 2005 1:56 pm

Ba, atata am ras incat piesa primita de la Aiu se potriveste de minune : " I WANNA BE SEDATED" !!! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde shakti » Vin Ian 14, 2005 2:34 pm

ai o problema reala cu piesa asta, mai schimb o
don t hate me....
shakti

Mesajde gaga » Vin Ian 14, 2005 2:39 pm

da, cu aia "sunt fericit, si ma simt bine, sensul vietzii l-am descoperit ... intalnindu-te pe tine" ~p
gaga

Mesajde shakti » Vin Ian 14, 2005 3:14 pm

sau cu alta mai antrenanta..
don t hate me....
shakti

Mesajde Invincible » Sâm Ian 15, 2005 1:05 pm

shi presupun ca dupe voiai ca sa ma abandonezi, nu?

exact si adevarat! dupa ce te craceam, te lasam cu ochii in soare.

nu, nu, nu... NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!......

urma sa mugesti dupa aceea...
noroc cu aiu!
apropos de aiu...ia gandeste-te la el...
:drool: stai ase sa-ti aduc un servetel... era sa uit...si-un pampers
Invincible

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 15, 2005 1:18 pm

Invincible, deja depasheshti limita bunului simtz. mai bine fa-ti bagajele si pleaca de unde ai venit. era destula linishte pe forum inainte sa apari tu.
ANTI

baixinho©

Mesajde Invincible » Sâm Ian 15, 2005 1:33 pm

o! o! o! nu te ambala asa ca plec... Azi mi se intregeste gasca si va dau in plm pe toti astia care m-ati atacat.
Dimineatza, cand m-oi intoarce matoi de la chef pun ultimu mesaj...asa... ca de adios.
Invincible

Mesajde nocturna » Sâm Ian 15, 2005 2:35 pm

amice, ejt bolnav. (a se citi "moron") da, la mansarda ie problema. fa bine de te controleaza.

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma