)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ma mancacias pulpa ta, atata timp cat mie mi se rupe de prezentza ta si a focii pe forum si nu ma intereseaza ce faceti, voi de ce nu faceti la fel in ceea ce ma priveshte?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Love2Fly scrie:de ce nu ne pui
de treci codrii de arama. cat ai stat sa o gandeshti p-asta? foca este deja, dar asta conteaza mai putin. nu va pun pentru ca asta nu inseamna ca voi nu o sa mai scrieti despre mine, ci doar ca nu o sa mai vad ineptz... posturile voastre.
ANTI
-

k@tzy scrie:Weeettyy , se puate sa ma ajutzi shi pe mine cu francezile? Intr'un fel depinde viitorul meu de asta:D
pweeeety pwiiiiz
Ma vedeti mai mica si neajutorata si sariti pe mine, uof!
deci nu, nu dau meditatii ca ma bate Publius, ca am destule greseli, nu as vrea sa invatati gresit.
Love, fac ceva pe quebecuoasa, nu-mi e de folos, ma scuipa frantzujii de pe aici daca ma aud vorbind quebecuoasa (ptiu, abia reusesc sa scriu cuvantul, daramite sa mai vorbesc!)
Daca vreti, va dau lectii, cum sa aveti accent sudic, dar va zic eu, ii urat cu draci
Acu-mi bubuie damijana de numa, poate face pui
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
baicsu, daca tot umblashi pe loco...de ce nu ma lamuresti shi pe mine
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=348921&postcount=8100
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=348921&postcount=8100
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Am vazut azi o nunta d'aia adevarata in fatza blocului de vizavi. Ce mijto si ce veselie mai iera! Muzica, dansuri si alte alea.
Poate s-o fi maritat Mandi...
Poate s-o fi maritat Mandi...-

dEpEchEmIND - Junior Member
-

DECRET, nu am umblat (nu ma injosesc in halul asta), ci mi s-au dat lincuri. iar Rapid este echipa care a invins ocupantele primelor trei locuri la finele turului actualului campionat.
la revedere, drum bun.
la revedere, drum bun.
ANTI
-

-

Da, Decret..si de asemenea e echipa care la sfarsitul campionatului...iar nu prinde cupele europene...desi ei bat pe toata lumea.
baixole...tzi se rupe o poola de prezentza focii pe forum. sunt atat de important...ca ma ai si in semnatura ta
baixole...tzi se rupe o poola de prezentza focii pe forum. sunt atat de important...ca ma ai si in semnatura ta

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

gabuba scrie:imi trece prin cap ca'ncerc sa ma obisnuiesc avec noua tastatura. mama ei...
incearc-o p-a mea( tastatura) e flexibila si poate fi folosita in apa si/sau pe furtuna de nisipa :o interesant, in apartament, chiar am cu ce face o furtuna
in fine, parca tastez pe bilutze...
imi urasc vecinii
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
y0ung_h0va scrie:ahm baicsule, lasa'i bre nu te amari, tu jtii cat de nasol ie sa shtii ca echipa favorita este alaturi de casa poporului shi hala foamei una dintre moshtenirile epocii comuniste?:o
dezamajitor tinere hova....
astept cu nerabdarea ziua in care unele minoritati, nu dam nume, sa le zicem conlocuitoare shi a lor iechipa di footsal vor fi doar o amintire

-

dude..c'mon im just teasing u..s'au dus vremile cand ma unflam in penaj ca un cucosh pentru echipa mea favorita..in fond shi la urna urnei, n'am nik de cashtigat, oricum sunt totzi o apa sh'un pamant, acelashi fotbalist inbracat in echipament de culuare diferita..bre..let us all be friends
bigggup
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
asta zishea shi seinfeld bre, "you're cheering for your t-shirts, to beat the t-shirts from another city". Doar ca mie imi place sa-l necajesc pe baixu ca mi-e simpatic :B
-

D€CR€T scrie:baixu ... mi-e simpatic
daca faci asemenea afirmatii....sa stii ca nu mai avem ce vorbi ;d
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

-