Catharsis- divizibil cu 7
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Catharsis- divizibil cu 7
la multzeani bre si sa ai bulan la turneele de billy yard
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lamultzean si sanatate si bafta in licentza.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani, andrei ! multa sanatate , bucurii...si sa footzi la fel de multe femei ca Wilt Chamberlain 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
Tanase - Mesaje: 1238
lamultzean catharsis, si sper ca in urmatorul camp o sa ne onorezi cu prezenta 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
-
cutuma© - Mesaje: 3047
la foarte multzi ani. foarte multzi. adica nu chiar foarte multzi. mai mult... rezonabil de multzi. oricum mult mai mult decat putzini ani.
shi foarte multa fericire. foarte multa. adica nu chiar foarte multa insa destul de rezonabil de multa fericire. mult mai multa decat nimic.
shi multzi bani...
shi foarte multa fericire. foarte multa. adica nu chiar foarte multa insa destul de rezonabil de multa fericire. mult mai multa decat nimic.
shi multzi bani...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
La multi ani, Catharsis! Unul din cei mai simpatici iuzeri si care s-a luat de formatia mea preferata Cargo!
Numa bine sa-ti fie!!!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii