Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde (se)cuiul » Vin Ian 14, 2005 8:27 am

Se impun cateva nuantari:
codo scrie:b. Eu ma intreb de ce la Adunarea Generala, atunci cind au existat si alte candidaturi, adversarii actualilor conducatori n-au reusit sa-i convinga pe cei care au votat ca sint o solutie viabila...

Raspunsul e simplu, dar, pentru cei neavizati e nevoie de cateva precizari. (Fratilor ziaristi - stiu, ca sunteti cativa pe aici - ar merita verificate cele ce urmeaza, si publicate, bineinteles!) Pentru a sti cum functioneaza forul suprem al hocheiului romanesc trebuie stiut, cum este alcatuit. La ora actuala, in perfecta "armonie" cu mult contestatele si bine ganditele reglementari in vigoare, in adunarea generala participa reprezentantii cluburilor atestate de MTS. Suna frumos, nu? Numai ca sistemul sufera: oricine poate creea pe hartie un club, sau o sectie de hochei in cadrul unui club sportiv existent si sa ceara si sa obtina atestatul MTS. Din acest moment are la dispozitie 2 (doi) ani de zile, sa incropeasca o echipa si sa participe in CN (nu neaparat in competitia pentru seniori). Si aici intervine spiritul intreprinzator specific balcanic al unora. Domnilor, la ora actuala in Marea Adunatura Generala a hocheiului romanesc stau si voteaza (si) niste domni care au numai cluburi de hartie, timp ce, centre ca Miercurea-Ciucul, care da la ora actuala cel putin 50% dintre jucatorii activi indigeni din Romania, a avut 2 reprezentanti, cel al Sport Clubului si cel al CSS-ului. (Acum s-au mai inmultit, ce sa-i faci, invatam si noi, ne adaptam.) In acelasi timp, in acelasi for voteaza cu aceleasi drepturi reprezentantii unor cluburi fantoma, ca de exemplu, sa dau si chestii concrete, verificabile, reprezentantul faimosului club din Brasov, prima campioana a tarii, care a reinviat miraculos din propria cenusa (imbunatatita pe ici-colo si cu "import" din Sf.Gheorghe). Asa se face, ca nici in cazul rar, dar memorabil si laudabil, in care reprezentantii Stelei si ai cluburilor din Harghita se aliaza nu-si pot impune vointa impotriva clanului Pana. ]c. De ce nu se participa la nici un turneu serios, cum se intimpla in anii '70? Simplu. [/QUOTE]
Si mai simplu. In anii 70 hocheiul romanesc a fost la apogeu. Am participat la CM din Viena (Vrei poza cu Phil Esposito, no.1 mondial pe atunci "inghesuit" de perechea de fundasi Antal Elod - Gal Sandor?) A fost campionat, in care s-au inscris nu mai putin de 53 de echipe de seniori in campionatul national. Mai vrei cifre? Uite: in septembrie 1979 Miercurea-Ciucul a avut 3 echipe in divizia A, Sport Club, Progresul, si Lyceum, cu un total de 58 jucatori legitimati, toti originari din judet, inca 46 de jucatori in alte echipe din divizia A (6 la Steaua, 10 la Dinamo, 1 la Dunarea, 13 la Unirea, 1 la Sportul Studentesc - asta fiind nu altcineva, decat Gyorgypal Tamas - si restul de 15 la Agronomia). In afara antrenorilor echipelor locale, alti 7 antrenori de divizia A erau din oras: Czaka, Kalamar, Vargha si Fogarassi la Steaua, Kozan si Otvos la Agronomia, Szabo G. la Brasov, si orasul avea un corp de arbitrii atestati format din 22 persoane, dintre care 2 arbitrii oficial IIHF, care au condus si meciuri in grupa A la CM. In oras in anii 70 Sokol Kiev venea ca la ea acasa, dar au jucat pe Vakar Lajos si niste tinerei cu nume cunoscut, ca Pavel Bure, sau Jaromir Jagr. Echipele de juniori (!) faceau turnee de cate 3-4 saptamani anual in Cehoslovacia, Polonia, RDG, URSS... Dar unde sunt gheturile de altadat'
codo scrie:d. Despre situatiile povestite (referitoare la turneul din Slovacia si la "cazul" medicului) nu am ce comenta. Daca ai dreptate, este grav, daca sint povesti, este la fel de grav...
Tatal jucatorului operat se intampla sa-mi fie prieten din copilarie, si vecin de bloc, dar cred, ca nu eu trebuie sa-ti confirm povestea. Adica sa confirm, ca nu-s povesti. ]e. Cu tactica, ai dreptate...Eu cred ca ne lipseste o strategie unitara, o conceptie de joc care sa fie respectata de toate echipele...[/QUOTE] Cred, ca Marius Gliga este o exceptie de la asta. Si crede-ma, nu o spun, ca as fi interesat. Mai mult vorbeste invidia ;) din mine.
codo scrie:g. Nu apar federatia. (...) Eu nu cred ca a venit cineva sa puna umarul (cu bani, conexiuni, etc.) si a fost refuzat.

Depinde, daca a fost dispus sa puna acesti bani si aceste conexiuni la dispozitia unora, sau a pus conditii. Sunt cazuri concrete, cu oameni care si-au pus umarul la modul serios. Da o fuga pana la Targu Secuiesc, sa vezi ce se intampla pe acolo in materie de hochei. Daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza cu incredere la subsemnatul.
:B
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde aimbo » Vin Ian 14, 2005 11:19 am

as dori eu poza :) ar fi interesant de vazut :)

cat despre opini,i se pare ca si codo si (se)cuiul au destul hochei in spate iar discutia pare constructiva :D poate se si alege ceva de ideile acestea, asta ar fi cel mai bun lucru.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde andlaca » Vin Ian 14, 2005 6:22 pm

Care este parerea voastra despre numirea lui Gheorghe Florian ca presedinte ANS?
Va ajuta cu ceva(ma refer la bani desigur) hocheiul? ca doar hocheist a fost candva...
andlaca
Junior Member

Mesajde Tsoma » Vin Ian 14, 2005 6:43 pm

andlaca scrie:Care este parerea voastra despre numirea lui Gheorghe Florian ca presedinte ANS?

... E un avantaj pentru el, pentru hocheiul romanesc, ca e din "domeniu"... ;o
Dar inainte de bani, fara un sistem bine gandit/bine pus la punct sansele lui se diminueza [-o
Fiindca la anul 1% din impozit ar ajuta enorm "civilizatia" hocheiului romanesc...
Dar pentru asta trebuie sa convingi pe neamul, :-: , sa fie convins, ca banii nostrii, nu numai in drumuri frumos asfaltate se regasesc... :ham: (sper v-ati intalnit si voi asemenea panouri...)
Tsoma
Junior Member

Mesajde aimbo » Sâm Ian 15, 2005 9:20 am

prosport.ro a zis ca la finala va veni si Basescu si mai nou ca si Catalina Ponor si celelalte fete de la gimnastica. S-ar spune ca Ponor ar arunca pucul, speram ca stie sa patineze :p Biletele nu vor mai fi inexistente si vor fi de 50 000 lei. Sper macar ca suporterii ciucani care vor veni, daca vor veni sa nu plateasca ca drumul le este de ajuns.

http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=47127
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Sâm Ian 15, 2005 9:53 am

Si ca Basescu va inmina primul trofeu sportiv al anului 2005!!

Cit despre Gliga :dupa parerea mea tot respectul pentru el la ora actuala este cel mai bine pregatit antrenor din orice punct de vedere :-:
zsolt77
Junior Member

Mesajde aimbo » Sâm Ian 15, 2005 11:08 am

Dupa parerea mea ar trebui niste antrenori romani sa mearga undeva peste ocean sa observe niste echipe profesioniste sau la niste intalniri de antrenori, poate ii sponsorizeaza federatia ?

"Prea multi jucatori pe gheata", este o penalitate prea de rasu lumii si meciurile ar fi jucate constant 4 la 4 in cazul in care aceasta penalitate ar fi cunoscuta de arbitri romani.

PS. (se)cuiul pe cand poza ? :D
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Sâm Ian 15, 2005 12:20 pm

Ce scrie scumpa gazetuta!
"HOCHEI
Steaua-Ciuc, in finala Cupei
Miine dimineata, de la ora 11:00, patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti va găzdui, intr-o singură mansă, finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si HC Miercurea Ciuc. "Militarii" au cistigat grupa preliminară sud, după ce au invins in ultima partidă pe Dinamo Dunarea, cu 13-3, in timp ce ciucanii s-au impus in grupa nord, in urma victoriei cu 7-1 in fata celor de la Progym Gheorgheni. Ambele finaliste au acumulat numarul maxim de victorii, trei, in grupele din care au făcut parte."

3 victorii din maxim 2 meciuri ;M
Bravo Cristi Roman ;p
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Sâm Ian 15, 2005 10:53 pm

aimbo scrie:prosport.ro a zis ca la finala va veni si Basescu si mai nou ca si Catalina Ponor si celelalte fete de la gimnastica. S-ar spune ca Ponor ar arunca pucul, speram ca stie sa patineze :p

Numai mie mi se pare ca de fiecare data cand Steaua vine dupa victorii cu Sportklub se face asa tam-tam mare in jurul finalei?? Adica cu invitati si cu imn. Cred ca e a doua sau a treia finala la care canta cineva imnul.
Asa suntem noi romanii, nu suntem consecventi in mai nimic.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde aimbo » Sâm Ian 15, 2005 11:29 pm

prosport.ro a mai zis :

<<"Daca Florian Gheorghe va fi numit in functia de presedinte al ANS, speram sa ne ajute mai mult, pentru ca in ultimul timp toti ministrii care au practicat un anumit sport si-au ajutat mai mult propria ramura. Speram sa nu mai fim Cenusareasa sportului romanesc si sa primim ceva mai mult ajutor decat in trecut. Am demonstrat ca am facut destule lucruri cu bani putini, iar numirea lui Florian Gheorghe ar putea fi sansa hocheiului romanesc", a afirmat, vineri, Negoita>>

Spera si ei, speram si noi, sa nu ramanem cu speratu :)
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 16, 2005 1:26 pm

de 50 de ani fura Steaua si nici acum nu i-a ajuns. fi-mi-ar sila sa-mi fie. n-are nici un sens sa dau detalii, pentru ca stiti foarte bine la ce ma refer. o fi multumit Gliga?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 16, 2005 1:32 pm

Sorine...sa-mi povestesti tu ce s-a intamplat la meci. Eu m-am trezit la 11:30...si n-am mai ajuns. Oricum...nu veneam..ca am auzit ca a fost 50 mii intrarea.
Nici la TV Sport nu m-am uitat. A venit Basescu ? Au venit gimnastele ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Dum Ian 16, 2005 1:38 pm

Scrieti voi parerea voastra ca mi e frica sa nu scriu prostii. Bine ca a vazut toata tara ce se intampla in hocheiul romanesc. Codo, Sorin, Aimbo scrieti voi parerea voastra. Eu nu cred ca mai scriu ceva in acest forum.
Ramaneti cu bine!

PS. Bravo baietii de la Sportklub, ca in aceste conditii nu v-ati dat jos de pe gheata. Ati dat dovada de o demnitate exceptionala.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 16, 2005 1:53 pm

Echipa Steaua Bucuresti a cistigat Cupa Romaniei la hochei pe gheata, dupa ce a invins, duminica, cu scorul de 4-3, dupa prelungiri, formatia Sport Club Miercurea Ciuc, in finala competitiei, disputata pe patinoarul "Mihai Flamaropol", din Bucuresti. La finalul celor trei reprize ale meciului, scorul era egal, 3-3, golul decisiv fiind inscris de Andresenko, in repriza de prelungiri.

cam asa transmit stirile in Romania unele agentii de presa. evident, nici o vorba despre golul anulat aiurea celor de la SC Miercurea Ciuc.

codo, ca si Monster INC., astept parerea ta. de fapt, sa explici care este treaba cu golul anulat cand Timaru a confundat portile.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde codo » Dum Ian 16, 2005 2:39 pm

primul gol anulat: daca a fluierat inainte, este corect...daca nu, este gol valabil
al doilea gol anulat: au dat ca boii 4 reluari, cu toata faza, dar n-au fost capabili de un stop-cadru...ideea este ca se anuleaza daca jucatorul de la Ciuc care era cu Timaru este in suprafata portarului...n-as baga mina-n foc nici pro, nici contra...dupa directia sutului initial, in mod normal pare ca contactul dintre puc si jucator se produce in suprafata portarului, ceea ce inseamna ca Timaru era acolo...dar, asa cum spuneam, nu pot baga mina in foc...
oricum, Steaua n-a jucat nimic si, dupa cum s-a jucat, Ciucul merita victoria...cit despre arbitru...Molnar a incercat sa arate ceea ce a vazut saptamina trecuta la cei ce au oficiat la Mondiale...i-a iesit de multe ori, dar a avut si faze pe care nu le-a judecat corect...arbitraj cam de 6-7...daca reluarile ii dau dreptate la cele doua goluri anulate, urca la 7...
codo
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Ian 16, 2005 3:09 pm

Daca voi dupa 4 reluari nu puteti trage o concluzie corecta...eu care am vazut doar o data faza mi-e super greu!
Sincer la unul dintre goluri am vazut pucul direct in poarta sus...si pe urma s-a dictat o infractiune...si s-a anulat...
Ma bucura faptul ca au inceput sa se dea penalitati pt prea multi oameni pe gheata!
De cele mai multe ori arbitrii au fost depasiti de evenimente si n-au stiut ce sa dea!
Imi pare rau de jucatorul de la Ciuc care a trebuit sa iasa de pe gheata accidentat!!!
Despre meci...ce sa zic...cam ce ati vazut voi la Tv am vazut si eu...
Despre organizare...praf!!!
La casele de bilete se vindeau tichete de 100.000 pe care intrau 2 persoane!!!IDIOTI!!!
Marile acreditari date de FRHG pt presa erau aceleasi ca la camp. mondial U20 :D
Chiar daca le-am inteles supararea suporterilor ciucani...consider ca nu era nevoie sa se intoarca cu spatele la premierea echipei Steaua!

Mosh: Basescu a venit intr-adevar la meci...dar nu s-a implicat la premiere!
Octavian Morariu de la COR a inmanat trofeele celor 2 echipe impreuna cu E.Pana
Gimnastele au venit insotite de cei 2 antrenori B&B iar dupa premiere au jucat un pic de hochei cu jucatorii stelisti!
Zabludovski cred ca a fost cel mai bun stelist pe gheata, iar ultimul gol a fost facut de el!!!

La final am vrut sa discut cu suporterii ciucani care asteptau la autocar echipa dar jandarmii au considerat ca e mai bine sa elibereze zona!
Sper sa ajunga la finala Play-off-ului in Bucuresti cei care mai scriu pe aici si sa ne cunoastem!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde aimbo » Dum Ian 16, 2005 3:12 pm

Monsters INC toata lumea are trebuie sa aibe o parere cel putin asa ar fi normal :)

Am fost la meci, am ratat prima parte, deh examene in pre sesiune duminica ... Sorin mi-a zis ca s-a fluierat contra Ciuc pentru prea multi jucatori pe gheata dar apoi nu au mai fluierat aceasta penalitate (boala mea cu ea).

Decizii, au fost ciudate si de o parte si de alta, arbitri romani sunt sub nivelul jucatorilor. Mie golul doi anunlat al ciucanilor mi s-a parut legal dar nu am vazut nici o reluare a fost la prima vedere... deci ma pot insela. Ne-ar fi trebuit reluari tip NHL, sa se uite arbitri cu incetinitorul si sa decida corect nu sa se bazeze pe un instinct de moement are uneori poate da gres.

Propun arbitri straini la finale din Romania, ceva de genul "IIHF Referee Exchange" care exista deja, mai intai sa primim arbitri ca exchange ... nu cred ca ar fi cazul sa trimitem. Apoi vazandu-si poziitile in pericol arbitri nostri ar invata si ei mai multe, poate. ( http://www.hockeyrefs.com/intheheadlines/07292004,3.htm )

S-a vazut clar ca in Romania conteaza doar doua echipe si dupa scor si dupa pasiunea cu care s-a jucat. Sportclub la inceputul reprizei secunde a dat lectie de hochei, dar s-au cam stins in unele faze inexplicabil.

Alte pareri ? cineva de pe forum din ciuc a fost ? si daca are cineva meciul de la tv sport pus in format avi mpg sau din astea electronice.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Dum Ian 16, 2005 4:41 pm

Finala a fost super, joc cateodata frumos, bun, arbitraj jalnic. Ceea ce a facut idiotul de central este furt calificat si se pedepsete cu inchisoare de la 3 la 15 ani! Tot acest idiot a arbitrat si finala de anul trecut, meciul trei, dar dupa prima repriza cineva i-a atras atentia, ca in afara patinoarului din Ciuc asteapta 10.000 de persoane, si daca vrea plece viu acasa, atunci sa inceapa un arbitraj corect. Nimeni n-a cerut arbitraj partinitor, ci corect. Acest lucru ar fi trebuit sa faca si astazi. In prima repriza Sportklub a jucat 16 minute in inferioritate, si 4 minute cu -2! Iar mascariciul central n-a observat ce face catrinoi in poarta! S-a vazut si din avion, ca daca un ciucan patina spre poarta Stelei, Catrinoi lovea de fiecare data jucatorul! De trei ori s-a vazut pe ecran! Lovire intentionata cu crosa = penalitate majora (5 minute) si pedeapsa de meci ptr rea conduita, dupa care esti pe tusa min 2 etape!!!
Probabil ca Robert Peter simula cu umarul dislocat. Si sunt acuzati ciucanii, ca practica un joc dur. ;o
Nagy Istvan este lovit in fata portarului de Nicolescu, care cade ca nu sta bine pe patine, Nagy este eliminat pentru lovire, Nicolescu ptr simulare!
In prima repriza Elekes este eliminat ptr tinerea crosei adversarului, adevarul era, ca stelistul nu a putut desprinde de ciucan!
Daca a anulat autogolul lui Timaru, pentru ca Elekes era in suprafata portarului, de ce n-a anulat golul lui Adorjan? Si el era in suprafata portarului!!! S-a vazut la reluare.
Gal era eliminat 2+2 pentru crosa ridicata! Uitati-va la reluare, cine a ridicat crosa, si unde s-a lovit stelistul!

Costi Pruna avea dreptate: Ciucul trebuie sa marcheze de 3 ori, ca sa valideze unul!!!

Codo: te respect. In viata ta ai vazut mai mul hochei, decat mine, si cand spun hochei, ma refer la hochei adevarat, nu ce este in Romania. Ciucul are de fiecare data 2 adversari: echipa cu care joaca; arbitrii. Daca tu dai nota 6-7, inseamna, ca stii ceva, ce nu stim noi, ciucanii. Cu acest arbitraj la fotbal, omu` deja era scos din corpul de arbitrii! Nu merita nici nota de trecere!!! Te astept la Ciuc cu o bere.

Suporterii din Ciuc asteapta pe la orele 19 echipa, care ar fi trebuit sa castige cupa, in fata patinoarului Vakar Lajos, sper ca toti, care pot misca, vor fi acolo.

Si nu in ultimul rand: s-a demonstrat, ca steaua poate castiga numai cu ajutorul zebrelor, mai precis, cu molnar, cu dinu s, cu dinu m si cu becze pe teren! Trimiteti acasa pe ukrainieni, ca deja aveti o linie de zebre, care ajuta mai mult, decat strainii!!!

Pentru acest meci, zebra centrala a primit ~r din partea hocheiului romanesc... Asteptam demisia sefului arbitrajului, a lui Pana & Co.
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 16, 2005 4:55 pm

revin cu o mai veche rugaminte: nu mai dati quote la postul precedent.

multumesc
ANTI

baixinho©

Mesajde Sorin.S » Dum Ian 16, 2005 6:04 pm

Cine poate sa dea acum pe OTV...emisiunea lui Puscas la care este invitat E.Pana
Azi a fost si puscas la patinoar
Interventie telefonica: Janos Kurko - pres. SCMC
Interesanta emisiune!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Dum Ian 16, 2005 6:23 pm

Sorin.S scrie:Cine poate sa dea acum pe OTV...emisiunea lui Puscas la care este invitat E.Pana
Azi a fost si puscas la patinoar

SA VA FIE RUSINE RUSINE!!!!!RUSINE!!!!!

GASCA DE LA OTV O GASCA DE TIGANII SI HOTI!!!
:moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon:

NU DESPRE VOI ESTE VORBA!!
zsolt77
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Ian 16, 2005 6:28 pm

Se pare ca intr-o emisiune viitoare Pana se va intalni cu Kurko!!!
As vrea sa vad aceasta emisiune!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde aimbo » Dum Ian 16, 2005 7:02 pm

atunci zsolt fi mai explicit sa nu se inteleaga altceva.

ne trebuie arbitri : sa dam anunt in ziar :p
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Ian 16, 2005 7:10 pm

Ce am auzit la emisiune...ca noi am avea doar 11 arbitrii...
Cam putini...
Negoita este al 5lea presedinte de federatie care nu a citit Carta Olimpica...
Sorin.S
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Dum Ian 16, 2005 7:12 pm

Sorin.S scrie:Se pare ca intr-o emisiune viitoare Pana se va intalni cu Kurko!!!
As vrea sa vad aceasta emisiune!!!

Mi-e teama ca Kurko va veni singur asa cum a fost de-a lungul timpului si ca totul se va termina atunci cind jucaorii de la ciuc nu vor mai "onora" distinctia de internationalii romanii si Sport Club va iesi din campionat definitiv
Este ceea mai buna idee si sper ca in curind se va rezolva aceasta treaba definitiv.Mie personal nu-mi trebuie de acum incolo nimic din hocheiul romanesc.
Mie rusine ca sint cetateanul acestei tarii!!!!!!
:moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon:
zsolt77
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Dum Ian 16, 2005 7:35 pm

Da ce arbitrii si astia unspe :drool:

La ciuc sunt mai multi decat 11 :a
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Ian 16, 2005 7:43 pm

Cica ar fi vreo 80-90 in Romania dar nu toti sunt de nivel "jalnic" precum cei din lotul national :(
Sorin.S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 16, 2005 7:52 pm

este incredibil ce am auzit acum la b1tv. sper sa ma fi inselat, dar o sa ma uit special si mai incolo la stirile sportive sa imi dau seama daca m-am inselat sau nu. dupa ce SC Miercurea Ciuc a primit cupa rezervata finalistei, unul dintre jucatorii campioanei Romaniei l-a intrebat pe arbitru:
- Molnar, cate goluri trebuie sa dam ca sa le validezi?
raspunsul m-a dat pe spate:
- ba du-te dracu, vrei sa mai joci hochei?
repet, nu sunt convins ca asta a zis arbitrul si tocmai de aceea o sa ma uit la reluare.
ANTI

baixinho©

Mesajde Tsoma » Dum Ian 16, 2005 8:02 pm

baixinho © scrie:- ba du-te dracu, vrei sa mai joci hochei?

... da, asta ar explica idea lui zsolt77, adica problema in hocheiul "romanesc" s-ar clarifica luand exemplul lui Hozo: a spune "nu" pentru echipa nationala.... :T
FRHG ar putea sa motiveze existenta sa, rezultatele obtinute... cu ucraineni importati, si cu gasca lui Molnar :A

P.S. sa nu uitati, in martie CM U18 in Bucuresti, in aprilie CM div IB pentru echipa nationala in Olanda, Eindhoven / estonia,italia,franta,lituania,olanda si romania /
Tsoma
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Ian 16, 2005 8:15 pm

...si vineri 21 ianuarie primele meciuri din semifinalele Play-Offului
Sorin.S
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport