Nightwish & Tarja Turunen

Forumul asociat fanclubului Nightwish

Mesajde SwanHeart » Dum Ian 16, 2005 2:41 pm

apropo k ma tot uitam printre posturile mai vechi din threadul asta si am mai dat peste o ineptie: k una dintre metodele prin kre nw si-a construit succesul a fost cuplul romantic tarja-tuomas... doamne d unde oi mai fi scos-o si p asta nu pot sa-mi dau seama... nici macar nu s-a vehiculat vreodata o asemenea idee d'apoi sa fie si adevarata... tarja si tuomas nu au fost niciodata mai mult dkt f buni prieteni... se cunosteau cu mult inainte d formarea trupei... k sa nu mai vorbim d faptul k tarja este casatorita d la sfarsitul luii 2002 cu un argentinian... da lasa k noi ne dam cu parerea (d fapt nu ne dam cu parerea ci afirmam niste "certitudini" - p sistemu "asa e cum zic eu pt k asa zic eu nu pt k as avea vreo dovada materiala a ceea c spun" - kre nu au nici o baza dkt imaginatia debordanta) k sa facem senzatie si sa ne dam mari si tari :rolleyes:
Without you... the poetry within me is dead! - Miss

Proud member of the Mats Leven FanClub
SwanHeart
Junior Member

Mesajde caut_rockeri » Dum Ian 16, 2005 2:54 pm

Eu am mii de draci pentru ca am scris pana acum un ditamai mesajul si am dat la modul avansat ca sa-l trimit si am vazut tot mesajul dupa care, jos erau niste papitoi pe care trebuia sa-i pun.Nu stie careva pe unde-mi vad vechiul mesaj?Pur si simplu l-am trimis cica dar nu-l mai vad pe nicaieri.Dupa ce ca am scris o gramada de chestii.Mi-e lene sa le scriu din nou.Tarja e casatorita cu unul pe nume Marcelo Cabulli.Cine mai e si ala?
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 2:55 pm

de unde si pana unde "cuplul romantic" tarja-tuomas? intradevar, e nevoi de muuult minte ca sa debitezi asha ceva... iti dai seama ca s-au facut cunoscuti prin muzica lor duuuuhhh...

ca sa fiu de acord cu tine iti dau un exemplu concludent :EU ! pana acum 4 luni habar n-aveam ca exista... apoi am ascultat cateva piese si mi-au placut pe loc... abia mai tarziu cu netu asta am aflat si eu cate ceva despre ei...
"Toata lumea spune ca am o inima ciudata si intunecata,dar eu am inima unui copilas....intr-un borcan...pe birou...."
stargazer
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 2:57 pm

te-as akuta mai "caut_rokeri_ da nush...
ai incercat sa-i dai back? poate ajungi la mesaj si ii dai copy apoi paste in "Raspuns rapid".. ia incearca :)
"Toata lumea spune ca am o inima ciudata si intunecata,dar eu am inima unui copilas....intr-un borcan...pe birou...."
stargazer
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 2:58 pm

*ajuta voiam sa zic, nu akuta
stargazer
Junior Member

Mesajde caut_rockeri » Dum Ian 16, 2005 3:05 pm

Eu i-am ascultat prima data pe Nightwish in septembrie 2003 parca.Era un concert la Mtv cu ei.Era ala din Hamburg am impresia.Pana atunci doar auzisem de ei.Mi-a placut prestatia lor .Eu, pe vremea aia,ascultam mai mult rock alternativ.Mi-a placut la ei mai ales linia melodica.Cu vocea nu prea eram de acord dar treptat asta am inceput sa admir cel mai mult la ei.Cu vreo 2 luni mai tarziu am facut rost de la cineva de cateva melodii de la ei in format mp3.Nu mai stiu care a fost melodia pe care am ascultat-o de la ei prima data din concertul ala dar stiu ca mi-au placut toate.Prima melodie pe care am ascultat-o-n mp3-ul meu a fost "Crownless" care este printre preferatele mele.Si cum asa SwanHeart:nu-ti place "Stargazers"?E printre cele mai bune melodii de la ei.E foarte rapida si asta imi place cel mai mult.Dintre melodiile astea ultrarapide de la ei mi se par mai bune "Sacrament of wilderness","Crownless","Wishmaster",etc.
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Dum Ian 16, 2005 3:06 pm

Marcelo Cabulli e editorul unei reviste argentiniene d metal

http://www.nightwish.com.ru/images/Tarja_Marcelo.jpg

SwanHeart
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 3:07 pm

stii cumva cum se cheama revista? :?
stargazer
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Dum Ian 16, 2005 3:09 pm

rock brigade dak tin eu minte bine

SwanHeart
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Dum Ian 16, 2005 3:18 pm

nope nu prea-mi place stargazers... doar inceputul... melodiile mele preferate sunt: beauty and the beast, astral romance, know why the nightingale sings, sleeping sun, the riddler, gethsemane, nightquest, she is my sin, bare grace misery, deep silent complete, dead boy's poem, sleepwalker, over the hills..., tenth man down, bless the child, ever dream, slaying the dreamer, feel for you, ocean soul, the phantom of the opera, beauty of the beast, dark chest of wonders, wish i had an angel, nemo, planet hell, the siren, romanticide si ghost love score :p

SwanHeart
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 3:20 pm

de ce nu-ti place stargazers? care-i motivul? :(
stargazer
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Dum Ian 16, 2005 3:24 pm

:D nu stiu... pur si simplu nu e una dintre melodiile kre ma fac sa de-abia astept sa ajung acasa si sa dau drumu la comp :p nu pot sa zic nici k o urasc... nu exista melodie d la nw despre kre sa pot spune asta... pur si simplu :)

SwanHeart
Junior Member

Mesajde caut_rockeri » Dum Ian 16, 2005 3:24 pm

Pai nu prea mai merge faza cu copy -paste ca tot m-am fatait pe aci si s-a dus naibii totu'.Vroiam la un moment dat sa ies de pe net de draci dar se pare ca ma apuc din nou sa scriu ceea ce zisesem inainte.Si uite asa, o sa mai stau vreo ora sa zic tot ce aveam de zis.Cand am ascultat prima oara "Crownless" am zis ca-i tare rau si am zis "Asta da rock adevarat!" Imi place ca-mi ofera starea aia de libertate , ca totul e al meu.Bine, ca si inainte sa-i ascult pe ei mai ascultam cate ceva din heavy metal dar nu prea mult.Cand am vazut concertul ala de la Mtv nu mi-am imaginat in viata mea ca o sa le fiu fana , ca o sa le am toata discografia si ca o sa vina-n Romania si ,cu atat mai mult,sa ma duc la concert.La Bucuresti au avut o prestatie destul de buna cu toate ca organizarea a fost proasta.Pot spune ca suna mai bine live.Pacat ca eram la vreo 20 de m de scena si nu-i vedeam bine.Tarja e inalta iar pometii ei se vedeau inca de la mine.M-am certat la inceputul anului scolar cu o colega care, cica imi e si prietena de altfel,(ii dadusem sa vada niste clipuri de la Nightwish),si mi-a zis ca Tarja arata ca dracu', ca e urata cu draci si ca Nightwish sunt o porcarie si ca nimic nu-i place la formatia aia,nici macar linia melodica, cu atat mai mult vocea.Mi-a zis ca-n "Nemo" arata si ea mai bine.Eu i-am zis ca se insala si ca Tarja e foarte frumoasa iar ea mi-a zis ca n-ar vrea sa arate ca ea in vecii vecilor si eu ii zisei "Ai vrea tu sa arati ca ea!" iar ea mi-a zis ca "nu si nu!" dar am lasat-o legea ei spunand in gandul meu "Du-te dracu' ca esti proasta!"Toate celelalte colege mi-au spus ca e draguta Tarja.Numai o proasta s-a trezit sa comenteze.Am uitat ca asta care se trezi sa comenteze are ca formatie preferata Linkin Park.Cand am ascultat prima data Nightwish eram si eu fana Linkin Park la randul meu dar nu am spus ca-s o porcarie ci ca-s foarte misto si ca ar fi maibine sa-i ascult pe ei decat pe Linkin si, drept urmare, dupa ce am facut rost de ei, am ascultat mult mai putin Linkin Park.Formatiile care m-au condus anul trecut(vreau sa zic 2003) spre taramul metal au fost direct Iron Maiden, Nightwish, After Forever,Cradle of Filth,Agathodaimon,Children of Bodom ca astea s-au aflat pe mp3-ul respectiv impreuna cu Nightwish ca-n rest aveam rock alternativ iar acum in muzica mea ascultata domina metalu'.
Cand ma uitam la inregistrarea aia de la tv de la Sala Palatului spunea sora-mea "ce urata e!" ca sa me enerveze.Asa face de fiecare data cand o vede pe Tarja.Sor'-mea a zis ca-n locul meu ar fi zis ca e mai frumoasa ca ea.Eu i-am zis ca as vrea eu sa fiu ca ea.Tata mi-a zis ca o urata dracu' si ca nu stie decat sa cante.Mi-a zis ca are pometii proeminenti ca thailandezele.Poate asta nu-i placea la ea.Cica-s mai frumoasa ca ea.Sa fim seriosi...Sor'-mea a zis ca cica i se pare mai frumoasa aia de la Evanescence ca cica are trasaturile mai fine si asta a dedus-o din clipul "Everybody's fool".Mi se pare mai frumoasa Tarja si sa nu mai zic ca vocea e mai buna, si formatia in care e la fel,genul e diferit,etc.Nu zic ca Amy e urata dar...Ce zic aia ca Amy are o voce sanatoasa ca mie nu mi se pare ?Are o voce calda de obicei(in balade ma refer) iar pe unde nu-s balade urla si de multe ori falseaza.Am vazut acum nu stiu cat timp in urma la Viva Plus(cand il aveam si lua-i-ar dracu' pe aia de la cablu!) un concert de al lor iar prestatia ei a fost aiurea ca sa nu zic altfel.Se zbenguia si topaia pe scena si falsa cat cuprinde ca n-o mai tinea respiratia de la atata zbenguiala.
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde caut_rockeri » Dum Ian 16, 2005 3:41 pm

Cand ma uitam la inregistrarea aia de la tv de la Sala Palatului spunea sora-mea "ce urata e!" ca sa me enerveze.Asa face de fiecare data cand o vede pe Tarja.Sor'-mea a zis ca-n locul meu ar fi zis ca e mai frumoasa ca ea.Eu i-am zis ca as vrea eu sa fiu ca ea.Tata mi-a zis ca o urata dracu' si ca nu stie decat sa cante.Mi-a zis ca are pometii proeminenti ca thailandezele.Poate asta nu-i placea la ea.Cica-s mai frumoasa ca ea.Sa fim seriosi...Sor'-mea a zis ca cica i se pare mai frumoasa aia de la Evanescence ca cica are trasaturile mai fine si asta a dedus-o din clipul "Everybody's fool".Mi se pare mai frumoasa Tarja si sa nu mai zic ca vocea e mai buna, si formatia in care e la fel,genul e diferit,etc.Nu zic ca Amy e urata dar...Ce zic aia ca Amy are o voce sanatoasa ca mie nu mi se pare ?Are o voce calda de obicei(in balade ma refer) iar pe unde nu-s balade urla si de multe ori falseaza.Am vazut acum nu stiu cat timp in urma la Viva Plus(cand il aveam si lua-i-ar dracu' pe aia de la cablu!) un concert de al lor iar prestatia ei a fost aiurea ca sa nu zic altfel.Se zbenguia si topaia pe scena si falsa cat cuprinde ca n-o mai tinea respiratia de la atata zbenguiala.
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 3:55 pm

nush ce sa zic...

tarja :-: amy lee... :confused:

mie imi place evanescence dupa cum am mai afirmat, insa si nightwish e pe acelasi loc... lasand la o parte trupele in sine... ce pot sa zic... tarja e misterioasa si in acelasi timp deschisa (daca ma intelege cineva.. :rolleyes: :rolleyes: ) in timp ce amy lee e genu de fata care e cam "comerciala" - in termeni duri, parerea mea....

Verdict:
Tarja e speciala... :)
Amy desi e placuta e comerciala :(
stargazer
Junior Member

Mesajde caut_rockeri » Dum Ian 16, 2005 4:28 pm

In pozele alea pe care le arata danone pe aci Tarja arata nasol de tot adica era machiata ca un claun!Avea pielea prea alba, rujul prea rosu si parul la fel,etc.In unele poze Tarja e de recunoscut.Dar pot spune ca Tarja e foarte frumoasa.Eu nu inteleg de ce atunci cand era mai plinuta de ce nu era la fata mai grasa ci era la fel?Sor'-mea a zis ca e ceva la Tarja care nu-i place.Conteaza sa-i placa ei ?Important e sa-mi placa mie.M-a intrebat sor'-mea daca vroiam s- o imit pe Tarja prin coafura,machiaj.Eu i-am zis ca nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva.Mi-a zis ca am parul lung si drept ca sa fie ca al Tarjei.Eu pur si simplu asa am parul.Daca ar fi fost dupa mine aveam parul cret.Mi-a mai zis ca mi-am facut suvite rosii ca sa seman cu ea mai ales ca vroiam sa fiu si bruneta.Mie ideea asta mi-a venit in alt context si ma uitam eu la un poster mai vechi cu Avril Lavigne cand avea ea parul blond iar pe dedesubt avea parul in suvite negre vopsit si le avea de la jumatate de cap in jos.Asa am vrut eu sa-mi fac parul numai ca in loc de suvite negre sa am suvite de un rosu aprins iar in loc de blond sa am parul negru iar eu il am saten natural.Am zis ca s-ar potrivi cu hainele de piele negre mai bine si vroiam sa le fac mai groase.Cand m-am vopsit am vrut sa-mi iau vopsea neagra dar nu am gasit si am luat una saten spre roscat ca cica sa se potriveasca mai bine cu suvitele rosii pe care le facusem dar care nu au iesit asa aprinse la culoare.M-a tot intrebat coafeza daca vreau sa ma vopsesc bruneta sau nu ca cica tinerii sunt in permanenta schimbare de look iar negrul nu-mi permite sa ma vopsesc altfel.Iar suvitele nici nu le-am mai facut de la jumate de cap ci cam la 5 cm de radacina.Eu zic ca-mi sta bine ba chiar mult mai bine decat cu cacaniul ala din cap pe care-l aveam inainte.Toate cand m-au vazut au zis ca-i foarte misto parul meu si mi-au zis sa nu ma mai vopsesc altfel.Asa ca asemanarea cu Tarja e aberanta.Cica imi sta mai bine asa decat sa fi fost bruneta.Si ca vine vorba de machiaj ,asta tine de optiunea mea.Ia auzi!S-o imit pe Tarja...Ha ha ha!Daca vezi una pe strada machiata cu verde si tu te machiezi tot asa , o imiti pe aia ?Nu cred.Si daca ai un machiaj ca al lui Britney si se si poarta si te machiezi asa, inseamna ca-ti place muzica ei si ca vrei s-o imiti?Sa fim seriosi...
Am adus o data la ora de muzica Nightwish, ultimul album.Toata lumea se stramba numai cand au auzit ca e vorba de o formatie rock.Nici nu au stat sa asculte melodiile si gata "is napa!"Nu am reusit sa ascult decat 4 melodii la ora iar proful a dat muzica incet cand in mod normal, un profesorul ca el , a r trebui sa priveasca altfel genul asta de muzica mai ales ca are si influente simfonice.La cat de prost e proful meu de muzica ar putea spune ca Apocalyptica sunt satanisti cu toate ca au influente mari de muzica clasica.Proful asta ii critica pe manelisti cu muzica lor cu tot dar la petreceri l-am vazut dansand pe manele.Am observat ca face mari greseli gramaticale.M-a intrebat o colega daca Nightwish is satanisti.Ha ha ha!Unde a ajuns lumea?Nu stiam ca si sopranele pot canta chestii sataniste.I-auzi!...satanisti...Mi-e scarba sa observ in atitudinea profilor o atitudine destul de negativista cu privire la acest gen,mai ales ca vine vorba de la un profesor de muzica , cu atat mai mult ca mai si spune ca tre' sa asculte de toate pentru cultura lui muzicala.Am ascultat la ora astea 4 melodii trase de coada pentru ca mai mult s-a vorbit despre cat de zgomotoasa e aceasta muzica si ca nu poa' sa suporte si, dupa ce trecuse de jumatate din prima melodie de pe cd, toti urlau sa se schimbe cd-ul si mai intrebau daca nu cumva am un Evanescence la mine.De fapt, daca stau sa ma gandesc,reactiile astea au avut loc inca de cand i-am dat cd-ul profului in mana si am zis ce gen canta formatia.Le-am spus colegilor mei sa asculte si altceva in afara de sunete comerciale.Dupa ce a scos proful cd-ul a pus muzica pop si anume Blue, etc.Muzica de doi lei...Ce sa mai !Nu se compara muzica mea cu a lor!Pe de o parte ma simt bine ca nu oricine asculta Nightwish si alte trupe preferate de ale mele .Nu orice rocker suporta vocile de soprane, tenori,nu oricine suporta muzica de opera in general.Nu orice rocker prefera Sepultura si in general death metal cu atat mai mult intregul curent al metalului extrem.Sunt foarte multumita de muzica pe care o ascult si faptul cum ca nu a auzit oricine de formatiile pe care le ascult ma face mai deosebita fata de restul.Desi sunt in primul an de liceu si de abia mi-a cunoscut si eu colegii mai bine nu exista confuzii in legatura cu numele meu , cand il aud nu intreaba cine e aia.De mine nu se spune "ce proasta e aia!" si am observat ca se zice "avem si noi o rockerita-n clasa care isi cumpara Heavy Metal Magazine luna de luna, a fost la Nightwish la concert si a durat o ora si jumatate si a dat un milion pe bilet, a fost la Stufstock in ambele seri unde a stat in total 16 ore in care a dat din cap mai tot timpul, s-a agitat si a durut-o ceafa 2 saptamani si facea mari eforturi sa-si tina capul drept".Cam asta sunt eu per ansamblu.Asta e o nimica toata pe langa ceea ce am de spus.De la Nightiwsh cel mai mult imi plac albumele "Wishmaster" si "Oceanborn" dar mie greu sa ma decid care din ele imi place cel mai mult.Care e albumul vostru preferat de la Nightwish?Ce melodie vi se pare cea mai buna de-a lor?
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 5:05 pm

dupa cate vad... esti putin frustrata... cheer up :)
stai linistita... si eu am colegi la fel...LUMEA E PLINA DE MANELISTI !!!

si eu sunt tot in primul an de liceu, dar am noroc cu o profa care ne lasa sa ascultam ce vrem... :) suntem vreo cativa rockeri in clasa, iar manelistii nu mai au nici un cuvant de spus (de frica...)

...treaba cu satanistii e TARE... m-a pufnit rasu... :))

legat de stufsctok am un mare regreeeeet..... eram la 2 km de vama - in Mangalia... eram in vacantza cu parintii :(... logic ca nu m-au lasat sa merg... si acum imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca nu m-am dus.... ;a
stargazer
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Ian 16, 2005 8:48 pm

alo!!!! fetele!!!! aici se vorbeshte despre muzica pe care o canta tarja, muzica, pricepetzi??? va sfatuiesc sa va luatzi revistele cul garl, vopselele de shuvitze si tot restu si sa va mutzatzi la nanuk pe frumusetzi... :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde caut_rockeri » Dum Ian 16, 2005 9:11 pm

Tu,Shaki, asta , esti cam intarziata pe acilea!Nu ai postat in viata ta pe thread-ul asta si o faci tocmai acum?Hmm...ce am vorbit eu avea oaresce legatura.Nici ti nu esti on-toppic la facerea asta...Si nu mai citesc Cool Girl din clasa a 8-a.Nu dau banii pe reviste de 2 lei.Se vede sus ce reviste imi iau.Cool Girl, Bravo,etc. is reviste pentru prosti.I-auzi!"Luati-va revistele cu Cool Girl,vopselele de suvite si tot restu si va mutati la nanuk pe frumuseti..."1.tehdintele in moda is destul de stupide ,2.nu ma priveste moda si nici nu ma intereseaza 3.daca vreau sa-mi iau reviste de moda imi iau avantaje,cosmopolitan,unica,bolero,etc.Barem alea sunt mai groase si mai am ce citi din ele chiar daca sunt mai scumpe.4.nu ma inghesui sa dau banii pe reviste 5.pun pariu ca dupa avatarul tau as zice ca e esti ciuca modei sau ceva de genul asta sau ti-o fi placut gagica?Barem eu am zis ceva despre Nightwish iar eu nu vad pe unde ai contribuit tu.
PS:Eu sunt chiar din Mangalia si care apropos, e la 8 km de Vama.Stau chiar la gara de unde am si luat microbuzul spre Vama.Pe mine m-au lasat ,cu greu ce-i drept.Au venit o reactie cand le-am spus de Stufstock ceva de genul "Ha?Ce-i ala?"In a doua seara nu au vrut sa ma lase ca cica imi ajunsese.Le era frica pentru ca cica m-as fi dus sa agat rockeri.Amuzanta familie!M-am dus si-n a doua seara pana la urma cu mari interventii pe la matusa mea.
Daca vreti sa vedeti ce i se poate intampla unui biet rocker si anume mie intrati pe forumul de pe http://www.muzicabuna.ro si intrati apoi pe forumul despre muzica straina pe threadul Rockul.O sa ramaneti oarecum socati.
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Ian 16, 2005 9:29 pm

Nici ti nu esti on-toppic la facerea asta
la facerea lumii or somethin???

Si nu mai citesc Cool Girl din clasa a 8-a.

auleu, pe bune tu ai trecut de-a opta? vezi k nu shade frumos sa minti

pun pariu ca dupa avatarul tau as zice ca e esti ciuca modei sau ceva de genul asta sau ti-o fi placut gagica?

~p ~p ~p
si aici eshti tu offtopic, sa ma intrebi daca "imi place gagica" pe thredu de bisecsualitate, da? ~p

in rest, ce are de a face cu tarja sau cu nightwish, cautatuare de rockeri fana linkin... catzelu, purcelu, unchiu, matusha, plaja, mangalia, revista, nisipu, marea si suarele?

(daca se atinge cineva de ionuzzzu asta il ucid!!!)

[size=84]ontopic, nightwish e o formatzie buna si tarja are o voce de exceptzie, pacat ca de cand cu concertu au aparut tot felu de linkinparkishti ionuzzi care se dau fani, de ti se face jena...

[/size]
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde SwanHeart » Dum Ian 16, 2005 9:53 pm

true nici eu nu prea vad legatura suvitelor cu nightwish chiar dak problema era o posibila imitare a tarjei... aici se discuta muzica lor... din pacate multi neavand c sa spuna rau despre muzica s-au apucat sa o critice p tarja si d aici s-a ajuns la marea polemica: e tarja operata estetic sau nu? e urata fara machiaj sau nu? :rolleyes: raspuns final: nu... la ambele intrebari... si kiar dak ar fi nu vad c legatura are asta cu vocea ei si cu muzica p kre o canta nightwish for god's sake...

k tot vbeam d voce: pt cei kre pretindeau k tarja desi are studii clasice nu e destul d buna pt muzica clasica (desi nu vad cum ar fi fost primita la universitati k sibelius din finlanda si cea din karlsruhe... care sunt printre cele mai apreciate academii d muzica din europa dak n-ar fi fost destul de talentata) si de-asta s-a apucat d rock... mai documenta-ti-va fratilor... tarja atunci cand nu este cu nightwish sustine concerte d lied p nume "noche escandinava" unde interpreteaza creatii ale unor mari compozitori printre care Brahms, Sibelius, Mendelssohn s.a.m.d.... a fost si in romania in mai la chemarea ambasadei finlandei la bucuresti... a cantat si la ziua d nastere a presedintelui finlandei... dak asemenea oameni o considera destul d talentata sa cante pentru ei nu vad cine ati fi voi sa sustineti contrariul... si asa pt cultura voastra generala... o soprana ajunge la apogeu in jur d 40 d ani... tarja are doar 27... dak acum este atat d apreciata... imaginati-va c succes va avea atunci

SwanHeart
Junior Member

Mesajde wednesday » Dum Ian 16, 2005 10:56 pm

;i
concluzia mea este ca fanaticii nightwish is o specie in expansiue si is extraodrinari de feroce...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde stargazer » Dum Ian 16, 2005 11:47 pm

swanheart, you're my favorite! :)
stargazer
Junior Member

Mesajde <Burzum> » Lun Ian 17, 2005 12:19 am

E naspa sa faci un cover si sa-l si pui pe un album, da sa-i faci si videoclip. Mai comercial de atat nu se putea. Oricum nu inteleg sensul coverurilor, decat atunci cand o formatie e la inceput si nu are destule melodii proprii pe care sa le cante
<Burzum>
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Lun Ian 17, 2005 6:12 pm

:lol: thanks stargazer... i guess :p

rostul coverurilor este intr-adevar cum zici tu atunci knd o trupa nu are destule melodii proprii DAR :p si atunci knd vor sa faca o versiune in viziunea lor a unei melodii kre le-a placut f mult sau kre inseamna f mult pt ei... si este cazul "over the hills and far away"... in mai multe interviuri tuomas a declarat k a decis sa faca acest cover pt k 1985 anul in kre a aparut melodia asta a fost anul in kre el a inceput cu adevarat sa asculte muzica si melodia asta l-a influentat f tare... it's as simple as that

da f feroce... ia uite-ma musc :lol:

SwanHeart
Junior Member

Mesajde stargazer » Lun Ian 17, 2005 6:49 pm

swanheart, you're again my favourite...:)

am o propunere... dak tot suntem "feroce"... sarim pe meaculpa?... in haita.... :)
stargazer
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Lun Ian 17, 2005 7:22 pm

geesh i'm startin to blush :D

neah k dup-aia kiar ne ia lumea d fanatici :lol:

SwanHeart
Junior Member

Mesajde caut_rockeri » Lun Ian 17, 2005 9:26 pm

Spre cultura ta generala,Shaki,am trecut cu brio de clasa a 8-a si te-ai trezit sa comentezi tu aiurea ca ,deh,esti mai mare si mai desteapta!Mi se rupe de parerea ta!Iar eu nu mai sunt de aproape un an jumate fana Linkin Park.Nu pot spune ca am fost fana Linkin Park in fapt si de drept daca nu am dat nici un leu pe un album original de-al lor ceea ce la Nightwish a fost altceva.Pur si simplu imi placeau majoritatea melodiilor de la Linkin .Acum nu-mi mai plac pentru ca sa spunem m-am maturizat si am ascultat mai multe alte sonoritati.Ce te face sa crezi ca nu am luat examenul?Unde ai vazut tu rocker pe la profesionale?Nu ai de unde stii ce muzica am eu pe acasa si ce ascult ca sa incepi tu sa ma judeci.Tare am impresia ca ascult mai mult muzica decat tine,cel putin pe zi.Te anunt ca am intrat la cel mai bun liceu din orasul meu pentru ca-n Constanta nu ma duceam pentru ca nu-si permiteau ai mei sa ma tina acolo la liceu.Ce scop avea faptul de a-ti povesti cum m-am vopsit eu?Cand ma vede lumea pe strada si aude ca ascult Nightwish sa nu spuna ca vreau s-o imit pe aia.In al doilea rand,am spus astea ca lumea sa-si formeze o parere despre mine.Nu poti sa stii unde te duce chat-ul ,forumul,etc.Spre deosebire de altii ,eu scriu mult in posturile mele ci nu doar 2-3 randuri si pot da si imformatii pana si pareri ale mele sau ale altora.Cati dintre voi ati fost strict on-topic?Marea majoritate ati ars gazul si ati vorbit ori cat de frumoasa este Tarja ori cat de urata e.Si de unde nu stii ca nu ma aflu printre fanatici ?M-ai vazut?Crezi ca daca te vad spunand ceva urat despre ei nu pot sa-ti dau una dupa ceafa?Ma intreb ce registru de comunicare ai de faci pe desteapta atata?Si inca ceva, daca esti fan Linkin nu are cum sa-ti placa si metalul.Am observat la majoritatea cazurilor al fanilor Linkin ca nu prefera metalul si-l considera naspa si ca genul cantat de formatia lor preferata e cel mai bun,adica nu-metalul.Niciodata n-ai sa vezi un fan Linkin care sa sufere muzica de opera,accentele de power metal.Si la partea cu examenul:la romana am luat cea mai mare nota adica 9.5 sa se stie si nu ma laud.Dupa ceea ce ai scris tu deduc ca m-ai intrebat daca am trecut de clasa a 8-a pentru ca nu stiu sa vorbesc.Te asigur ca sunt o persoana normala, nu sunt handicapata nici fizic si nici mintal,nu umblu vagaboanda pe strazi toata ziua ba chiar imi petrec prea mult din timpul liber in casa.De cand a inceput anul scolar nu stiu daca am iesit de vreo 3 ori sa ma plimb cu fetele.Nu ai despre ce sa comentezi in legatura cu modul meu de a vorbi ca nu ai nici o sansa si,cu atat mai mult, sunt la o clasa de Filologie pentru ca aici am vrut si cred eu, mi se potriveste.Nu m-ai cunoscut incat sa-ti dai cu parerea.Un repetent, un intrat la profesionala sau un vagabond nu cred ca ar asculta Nightwish si altele enuntate de catre mine din metal.In ultimul rand, tipurile de persoane enuntate de catre mine mai sus nici macar nu ar suporta rock-ul de oricare ar fi el sau,poate nu stiam eu, chiar au ascultat odata candva (cum e cazul vagabondului ca tot arata astia pe la tv fosti profesori universitari zacand in canale). Nu stii cine au fost.In ultimul meu mesaj am vrut sa arat prin cazul colegei mele cam ce fel de persoane critica formatia si atat.Pe un forum se spune parerea, spui ce te doare, citesti sfaturi,lumea se cunoaste mai bine.Vad ca nu sunteti interesati prea mult sa va cunoasteti intre voi si postati doar pentru a va spune parerea despre muzica.Astfel, nu va aratati decat cultura muzicala si nu lasati ca cel din jurul vostru sa va descopere dar,cu toate astea, dam de cateva aspecte negative ale naturii umane si anume ignoranta(cum e in cazul tau si pot spune ca te consideri mai desteapta ca altul iar atunci cand apare un comentariu la adresa ta raspunzi destul de sarcastic gen" nu stiam ca ai putut sa treci de clasa a 8-a"). Esti orgolioasa si ti-e si lene sa citesti un mesaj putin lungut mai ales ca nu are foarte mare legatura cu subiectul.Te-am intrebat daca ti-o fi placut gagica referitor doar la felul in care arata.Daca mie-mi place cum arata Tarja inseamna ca-s lesbi?Inseamna in fapt si de drept ca o admir si ca as vrea sa fiu ca ea.Corect?Mangalia,plaja ,soarele,au legatura cu ceea ce mi se intamplase mie , cu festivalul Stufstock si ii raspundeam lui stargazer.Eu daca sunt intrebata de ceva trebuie sa mai si raspund,nu?Din textul lui stargazer pe care l-am citit am dedus subconstient ca ar trebui sa-i spun ce mi s-a intamplat.Din ultima fraza s-ar deduce ca sunt o persoana sociabila ,vorbareata si eu un defect al profeiei pe care probabil o voi avea.Mie imposibil sa nu intreb omul cine este, ce vrea,etc.Si ca vorbeam de Stufstock ,suntem totusi pe un forum rock chiar daca pe un thread cu Nightwish.Te deranjeaza daca afli mai multe informatii pe un singur thread?Daca nu mai cititi si alte subiecte de forum e treaba voastra.Poate va prinde bine sa vedeti lucruri diverse pe thread-ul vostru preferat dar atunci nu ar mai fi un thread strict respectat.Noapte buna!Ne mai auzim noi alta data cu alta ocazie!
caut_rockeri
Junior Member

Mesajde stargazer » Lun Ian 17, 2005 10:38 pm

caut_rockeri (apropos poate ne zici un nume - ca sa ma pot adresa intr-un fel sau altul ;) ), nu te mai chinui in explicatii cu cine nu merita... te stresezi prea mult :)

lasa-i... :)
stargazer
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Ian 17, 2005 10:41 pm

ceea ce faci tu se numeste spamming = a umple forumul de verzi si uscate...
nu e nimeni obligat sa-ti citeasca posturile...mai ales atunci cand sunt offtopic...ar trebui sa stii...ca exista si alte sectuni ale forumului unde poti scrie despre tine...poti sa-ti faci un jurnal etc...pentru ca ma indoiesc ca pe subforumul unde se discuta in mod exclusiv despre rock...e cineva interesat sa afle de cate ori pe saptamana iesi din casa...ce note ai luat la amaratul ala de examen...la ce liceu ai intrat...sau daca parintii tai au avut sau nu bani sa te trimeata la constanta...of duamne...nu vreau sa fiu rea...dar psotul tau e induiosator de ozeneique... A-)
forumul e gigantique...priveste...

ma bate gandul sa ii propun danonesei sa mute topicul pe caternici...
prea s-a umplut de idiotique buffons... :silly:
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Nightwish